Ahojte,
sú tu takí ktorí sa liečia pomocou liečebných kodov? Túto knižku mám doma, stále ju čítam, aby som tomu čo najviac porozumela. Nie je mi uplne jasná technika cvičenia. Najprv si stanovím problém, ohodnotím ho od 1 do 10, hladám obrazy v minulosti, potom motlitba a samotné cvičenie kodov, ..poradí mi niekto na čo sa mám sústrediť počas vykonávania samotných 4 krokov? môj problém je obojstranná neláska medzi mnou a svokrou a veci s tým spojené, ktoré mi veľmi zasahujú do normálneho rodinného chodu. Ďakujem.
Liečebný kod
Šibe vám!! Už také hovadiny zase vymýšlate, šibe vám?!
Liečebný kód je čistý okultizmus, viď video: youtu.be
Chcem podporit vsetkych, co zazili a zazivaju liecebnu silu myslienky. Aj pana, co robi etikoterapiu aj ostatnych. Zaoberam sa tymito vecami uz peknych par rokov a naozaj to funguje. Niekedy to nie je jednoduche, ako zivot sam...ale naozaj to funguje. A tym, co neveria odkazujem, stretneme sa o par rokov, a uvidime....:-D kludne pokracujte vo svojej vlastnej devastacii, my budeme pokracovat v harmonizacii
STaci si otvorit knihu na konci a precitat si poslednu stranku kde pise ako sa treba zaregistrovat na nejakej stranke a napisat problemy co vas trapia a uz len zaslat 99 dolarov a vam budu zaslane kody presne pre vas. Ved to je chore.
V pohode lienocka, viem, ze si to nemyslela v zlom. Len nevidim zmysel to rozoberat s ludmi, ktori neveria v take veci, to je vsetko.:)
Deria...ved ja som to nemyslela zle,len som to takto pochopila cez tvoj príspevok.Možno zle :)
lienocka a preco? inac, uz tu niekde je tema liecitelia.
Deria...prečo sem nešlahneš temu "liečitelia?" :)
Ja som tu knihu sice necitala ale citala som ine, nieco podobne.
@Antiista, pises "to je neuveritelne, comu dokazu ludia uverit". Nuz tym, ktori dokazu uverit to pomaha. Ale to je zaklad! A je neuveritelne, co dokaze pozitivne myslenie a viera. U niekoho je to Boh, ktory robi zazraky, u ineho vesmir, u dalsieho podvedomie ale jedno je iste, ze medzi nebom a zemou existuju sily, ktore su neprebadane a ktore mozeme z casti pouzit v prospech seba, pokial to dokazeme, co nie je vzdy jednoduche. Bez viery to myslim ani nejde. Ale predsa vobec nie je dolezite, ci to nazve niekto placebo efekt, sugescia, hlupost a pod. Dolezite je, ze to funguje! A ako vidiet mnohym.:)
Takisto sa aj mne uz velakrat podarilo pomoct sebe (nastastie nie som chora)ale hlavne inym, teda mojej rodine a priatelom a tiez mojim zvieratam. Ze by to vsetko boli nahody? Urcite nie. Kamaratke bolo cele poobedie zle, pretoze nieco zjedla. Zaujimave, ze v priebehu asi 10 min. mojej sustredenosti na nu a prikladanim ruk (nebudem to tu rozoberat)jej vsetko preslo a citila sa ako znovuzrodena. Moja sestra dostala strasne bolesti, ktore neprechadzali. Bolo to neskoro vecer a uz sme chceli volat pohotovost, ked som to skusila ja. V priebehu ca 5 min. zaspala a bolesti boli prec. Ja som si vyliecila asi v priebehu 30 min. velky herpes na perach, ktory ma uz druhy den strasne bolel. Nezostal mi tam ani fliacik. Mi mochodom ten herpes bol moj uplne prvy uspech a vtedy som sa az zlakla, ze to fakt funguje! Bala som sa o tom niekomu povedat, aby si nemysleli, ze si vymyslam, iba moji najblizsi to vedia. Zaroven by som bola najradsej vykricala celemu svetu, co som prave zazila. To sa odohralo pred niekolkymi rokmi. A tak som zacala skusat dalej. Jedno za druhym a darilo sa. To je len zlomok prikladov mojich nezvycajnych uspechov.:) A teraz ma mozu "neveriaci" ukamenovat.:) To, co pisem, je pravda. Nemam za potreby robit sa zaujimavou, nie som ziadna pubertacka a je mi jedno, kto si co mysli.
Uz tu bola podobna tema ale nikdy som nechcela o tom pisat, naco, preco? Rozhodla som sa inac, lebo chcem dodat odvahu tym, ktori objavuju v sebe tuto zazracnu silu pomoct nielen sebe ale mozno aj druhym. Dievcence, nevzdavajte sa, pokracujte, trenujte a jednoducho robte to, co vam pomaha, (ved to je ucel!)bez ohladu na to, ci to niekto nazve hlupostou. Totiz kazdy, kto velmi chce, moze dosiahnut podobne vysledky, ba lepsie, nez ja! Hlavne verte, ze to dokazete a zazijete pekny sok.;)