Ahojte,
sú tu takí ktorí sa liečia pomocou liečebných kodov? Túto knižku mám doma, stále ju čítam, aby som tomu čo najviac porozumela. Nie je mi uplne jasná technika cvičenia. Najprv si stanovím problém, ohodnotím ho od 1 do 10, hladám obrazy v minulosti, potom motlitba a samotné cvičenie kodov, ..poradí mi niekto na čo sa mám sústrediť počas vykonávania samotných 4 krokov? môj problém je obojstranná neláska medzi mnou a svokrou a veci s tým spojené, ktoré mi veľmi zasahujú do normálneho rodinného chodu. Ďakujem.
Liečebný kod
toto nie ....myslím,že tvoj nik je uplne trefný ! :)
Mám tu knižku doma a snažila som sa uzdraviť si tým "seba aj život" ako opisuje.Lenže ked som sa nad tým rozumne zamyslela, prečo tá jeho manželka mala cez 10r depresie a on ako lekár to nevedel riešiť ,tak mi padá sánka.Bola totiž sama denno-denne a s deťmi,on pracoal do neskoreho večera a žili daleko od rodičov.Ona ako matka na materskej ,asi mala problem adaptovať sa nove prostredie..atd.Ale nechápem jeho,prečo ju taku samu roky nechával?Ked sama povedalal,že on jeje bol tým najbližším človekom.A ked nemame toho najl´bližišeho,ťažko sa človek otvorí cudziemu v cudzom meste.Ja nechápem,čo to bolo za lekára-manžela,ked si lámal hlavu nad tak primitívnym prípadom pre skutočneho lekár a milujuceho manžela.
To,čo ho v tom lietadle napadlo, "budiš".Asi si čítal nejake knihy a toto si z toho vyvodil ako najlepší "vzorec pomoci".A napadlo ma,že nebol naozaj veriaci-v tej knižke je totiž MODLITBA ktorá lieči,nie vaše ruky...Asi naozaj nepoznal "silu modlidby",ani moc Boha ako takeho.
Celkovo je to nejaký druh sugescie,ale to je aj kniha CESTA.
Pripadá mi to skor ako "typ ako si zarobiť" .Ale ked sa ti páči, ked to tak "cítiš",tak to kludne skušaj.
Kniha celkom pekne vysvetľuje celý problém. Nemá zmysel hľadať ale nejaké pochopenie ako si to niekto predstavuje. Problém totiž spočíva v podvedomí a ako sa v knihe správne opisuje, ten sa prejavuje nezávisle na vedomej vôli. Dobré chcenie a zameranie na pravdu ruší program, ktorý nevidieť navonok, ale účinok sa poznáva v tom, že niečo nepríjemné sa vytratilo. Aspoň tak to bolo u mňa. prekvapilo ma to a nedá mi za nijakých okolností túto vec znevažovať. Nehľadám dôkazy ani nič nespochybňujem ani nepreháňam. Problém je však naozaj zaujímavý. A čo my napokon vieme o zle, ktoré v nás zakotvilo z nevedomosti? Teraz to niekto nazýba stres, budiž, na názve nezáleží, napokon, myslím, že sa to nevylučuje aj s iným poznaním, ako je homeopatia, bachova terapia, liečba svetlom, etikoterapia. Ostatne, kto si uvedomuje, že je to len jedna z foriem, ako nahradiť prirodzený spôsob, ktorý dávno používajú skutočne veriaci ľudia dávno
liečebný kód, energie, etikoterapia - to je všetko mágia. Otvorte oči, veď toto nemá logické (a vedecké) vysvetlenie, že by to mohlo fungovať. Ak zaberá, tak len preto, že sú za tým temné sily. Ruky preč od nich a od toho, čím si vás chcú zaviazať. Diabol naozaj existuje a tu sa realizuje. Chytá na osvedčenú návnadu - budete ako Boh, budete mať nadprirodzené schopnosti, vlastnou silou vyliečite seba aj iných atď.
zaoberám sa touto záležitosťou,venujem sa činnosti ako etikoterapeut.
Môžem ale prehlásiť,že uvedené vecí v knihe-tzv.kódy sa vlastne aplikujú aj v etikoterapii,niečo má z toho aj regresná terapia,..je toho viac.nedá sa to len tak ľahko rozobrať.
Z mojej skúsenosti viem,že skutočne tieto vecí fungujú,že etiolologia stresu,ak sa to dá takto definovať nie je zmapovaná a ešte sa toho veľa dozvieme.Rovnako je to s našimi pocitmi.emociami.Merať nehmotné vecí nie je jednoduché,navyše ak na to ešte nie je vedecky či empíriou overený diagnostický prístroj.
verím,že budúcnosť a tok času prinesú viacej svetla.
Rovnako je to aj s energiami,je ich naozaj veľa takých o ktorých nemáme znalosti a ktoré fungujú.
Neodsudzujem klasickú medicínu,aj keď mojimi klientmi sú ľudia,ktorým táto medicína nepomohla.Pomohli však mnohým iným.
Sám píšem knihu z tejto oblasti,má pracovný názov Tajná šifra života.Musím však priznať,že to nie je jednoduchá záležitosť.Oveľa lepšie sa mi píše a hlavne rýchlejšie beletria.
Čas prinesie ešte veľa odpovedi.
Ahojte, ja som kody cvičila a skúšala aj na synovi. Zmizli mu ekzémy a mne sa vyliečila štítna žľaza. Ale odvtedy prešiel pol rok a problém sa vrátil. Ale už v oveľa slabšej forme. Chcem sa spýtať tých čo im to pomohlo, či pri cvičení aj niečo hovoria, alebo si len predstavujú ako problém mizne. Mne sa totiž žiadny obraz z minulosti nevynoril, ale pracovalo to aj tak. Ďakujem za odpoveď.
Ahoj, ja som ju prave docital a rozhodol som sa, ze popozeram reakcie na nete. Kniha ma celkom slusnu myslienku, ale citil som sa trosku ako pri pozerani dokumentu Tajomstvo. Zavana to sektarcinou. Registrovat si knihu teda urcite neplanujem, ale skusim tyzden potrenovat :). Uz pred knihou som veril v to, ze telo sa dokaze same liecit, len nam chyba navod. Tie cviky vyzeraju komicky, ale my ludia vieme velmi malo o sile nasej mysle, takze nezatracoval by som podobne liecebne postupy. Tak snad za tyzden budem spavat batola. :)..a ten postup, dobre som tomu pochopil? mam pri cvikoch hovorit/ mysliet si pravdive vyhlasenia?: Chcem sa vyspat. Potrebujem sa vyspat, a podobne?
v knihe ani nejde o oblbovanie ako take, stres je najvacsi nicitel zdravia,kvantova fyzika ci metafyzika ma velku ucinnoct a moc, a to co mas v srdci,to zijes a riesis...moja skusenost: jeden cely rok som sa trapila s genitalnymi herpesmi, vyhadzovali sa mi jeden za druhym, ako krtince, na tych najcitlivejsich miestach, najradsej by som uz skocila z okna, lebo to boli velmi neprijemne chvile. Zacala som brat v tabletkach na Herpesin,a trapilo, ze to musim riesit cez chemiu, akonahle som ich vysadila, vyhodili sa mi herpesy...ale inunitne testy dopadli ukazkovo a mam vraj skvely imunitny system. Moj otec mi dal tu knihu. Zacala som cvicit kody a zamerala som sa herpes, obrazy ma priviedli k mojmu byvalemu, na ktoreho som bola velmi nahnevana, lebo ma podvadzal s kadejakou a odvtedy som ho vinila, ze to od neho mam ten "suvenir". liecenie mi pomohlo, zacala som k nemu citim nulovy odpor, dokonca sa usmievam, ked na neho spominam a je mi fajn.Dlho som sa nevedela spamatat, ze sa nam rozpadol nas 9 rocny vztah, stale som na neho myslela. Az teraz som pochopila, ze keby som vtedy neodisla, asi schytam aj rakovinu z pravidelnej davky stresu, ktory som pri nom pravidelne zazivala. odpustila som mu a teraz uz mesiac a pol nebol ziadny herpes, a to nic neuzivam. Zameriavam sa aj na ine moje problemy s netrpezlivostou a snahou mat vsetko pod kontrolou a podla mojich predstav, co ma nicilo, no teraz si zacvicim, zameriam sa na moj problem, potom na pokoj, boziu LASKU a PRAVDU a citim sa skvelo:) PS: Ale registrovat svoju knihu na ich strankach nebudem, uplne mi staci to, co som si z nej vzala...
Liečebné kódy fungujú. Najľahšie sa to cvičí tak, že si spomeniete na nejaký svoj problém a pri tom sa Vám vynoria nejaké pocity/napr. nepríjemný pocit v žalúdku alebo tlak na hrudi alebo nejaký odpor v tele atď./ Nechajte tento nepríjemný pocit vyjsť na povrch, nepotláčajte ho, preciťujte, keď ho cítite intenzívne, vtedy začnite cvičiť kód. Dôležité je cvičiť to s úmyslom vyčistiť všetky spomienky, ktoré tento pocit vyvolávajú, prosíť o vyčistenie každej bunky v tele. Môžu sa Vám začať vynárať rôzne spomienky, ale aj nemusia,dôležitý je úmysel vyčístiť všetko čo mi spôsobuje negatívne pocity. Najlepšie je odcvičiť aspoň 2 kolá kódov. Pri cvičení môže telo reagovať, napr. sa môžete začať triasť, plakať, kašľať a pod. Reakcia tela nám len hovorí, že sa telo čistí, že sa niečo deje. Po odcvičení kódov nastáva okamžitá úľava. A cvičiť môžete znovu, kedy Vás napadne, až pokiaľ problém nezmizne. A potom Vás to začne baviť a nájdete ďalší pocit, ďalší problém, ktorý chcete vyčistiť. U nás cvičí celá rodina a máme fantastické výsledky. A ešte jedno upozornenie, nekupujte ďalšie kódy, myslím cez nejakých organizátorov kurzov, ide o biznis. Kniha úplne stačí. Prajem Vám veľa dobrého. Aloha
tak som rada,že niekto ma aj pozitivne reakcie -:)
ja som zatial spokojna,nehovorim,že som od teraz uplne zdrava,ale citim sa lepšie!