Ja mám obrovský problém si nájsť kamarátky...Neraz som pre to dokonca plakala..Mám 13 rokov.Moje záľuby sú kreslenie,korčulovanie,PC ba dokonca i moda.Chodím po forach ale vždy iba nájdem..BUĎ SAMA SEBOU a tak..ale tí ľudia si to neuvedomujú aké je to ťažké..lebo oni si nájdu kamarátov za chvíľu.Viem že táto téma nemá nič s touto stránkou..no nemám sa komu zdôveriť..tak to píšem sem..nevadí?No takže..v mojej obci sa nenachádzajú normálne deti..je to tým,že sú to samí puberťáci..nadávajú,predvádzajú sa,..no mne to príde trapné :D Prosté tým chcem povedať,že všetci sú takí ošalení a nevedia čo majú z nudy robiť,tak sa predvádzajú a tým chcú upútať celú triedu..no mna neupútali a preto sa Vás chcem spýtať,AKO SI MAM NAJST KAMARATKY? Mne bohato stačí jedna..ale..nie falošná a vlastne taká ktorej by som sa mohla zdôveriť,radili by sme si,a navzájom sa povzbudzovali..Proste taká naj kamoška :).Von moc nechodím,to je asi ten problém..som skôr na počítači a vo vlastnej izbe.Mala som kamarátku (susedku) ale..zistila som že je falošná a že so mnou nechce byť..Bola som z toho sklamaná..tak od hnevu som vymazala jej číslo z môjho telefonu a prislahala som,že sa s nou už nikdy nebudem baviť.Nenávidela som ju.Bola a aj je u mna ako vzduch.Ked ide okolo,tak sa na nu ani nepozrem a ani nepozdravím.Navyše je mladšia o rok..Môže sa Vám to zdať že je to privela a že toto nemám robiť..ale sklamala ma..snažila som aspon ju mať ako kamarátku..ale už ani ona..Neraz som preto plakala,že nemám sa komu zdôveriť a tak..Proím poradte mi ako si mám medzi takýmito puberťáčkami násť skutočnú kamošku na život a na smrť ako sa hovorí :).-Lenka369-
Potrebujem poradiť ako si nájsť kamarátky
Ahojte, ja mám podobný problém potrebujem nejaku kamarátku (IBFF) na pisanie cez FB. Chcela by som nejake nove priateľstvo pretoze u nas vo škole su sami falošný ľudia ... Potrebujem mať niekoho s kým si môžem pisať dosť často a proste si dobre pokecať a rada spoznám aj nove kamarátky. (Mám 12 rokov a moje zaľuby su kreslenie, fotenie , korčuľovanie a aj hrám trochu na klavíri .)
Ahojte. Hľadám si kamošku. Nie falošnú ani namyslenu, takú akurát na to aby som sa nenudila, a aby nebola taká aké sú skoro všetky. Dik.
Prešov
Ja mam taky isty problem. Okolo mna nebyva nikto v mojom veku a ludia zo skoly su strasne falosni. Mam jednu bff a kamarata no byvaju vsetci byvame od seba strasne daleko a stretavame sa iba raz za rok. Prosim, nemate nejaku radu ako si najst kamaratov aj v skole?
Ponukam sa mozne si pisat od 09:00 do 22:09 kazdy den cez whats app moj email je:
johana.viktoria.pite@gimail.com
johana.viktoria.pitakova@centrum.sk
Na facebooku sa volam
Johana Viktória Pitáková (čierno biela profilovka)
Mam 12 mam talent na humor do par sekund vymyslím hocijaku basniccku narodila som sa 23.1 2005 v BB a žijem v Namestove. Hladam si IBFF
Ahojte,ja mam tiez problem najst si kamosky.Mam 14 uz v septembri idem na strednu a strasne sa bojim.Som straasne hanbliva a ticha aj v skole.Tiez sa bojim a hambim ist na vencek.Totiz nemam normalnu naj kamosku s ktorou by som mohla travit dni.Niekoho ako sestru.V skole mam 2 kamosky ale take falosne som s nimi len preto aby som nebola nieco ako krava medzi ovcami.V triede a aj v meste celkovo su sami pubertiaci proste nadavky,fajcia,baby sa ukazuju,same fifleny.No ja taka nie som.Preto nikam nezapadam.Strasne chcem naj kamosku ktora bude v niecom ako ja a bude normalna.Prosim poradte mi.Popripadne piste na moj gmail= jana5nul@gmail.com
prosííím potrebujem kamarátku mam 13 a už to nevydržim stale v slzách prosím napište mi na mail kewejanka@gmal.com budem rada.
Keby ste ma chceli nejako kontaktovať
Facebooky: Michaela Štrbová
Gmail: miskastrbova64@gmail.com
Ďakujem velmi by mi to pomohlo