Potrebujem poradiť ako si nájsť kamarátky

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť ako si nájsť kamarátky
Lenka369

Ja mám obrovský problém si nájsť kamarátky...Neraz som pre to dokonca plakala..Mám 13 rokov.Moje záľuby sú kreslenie,korčulovanie,PC ba dokonca i moda.Chodím po forach ale vždy iba nájdem..BUĎ SAMA SEBOU a tak..ale tí ľudia si to neuvedomujú aké je to ťažké..lebo oni si nájdu kamarátov za chvíľu.Viem že táto téma nemá nič s touto stránkou..no nemám sa komu zdôveriť..tak to píšem sem..nevadí?No takže..v mojej obci sa nenachádzajú normálne deti..je to tým,že sú to samí puberťáci..nadávajú,predvádzajú sa,..no mne to príde trapné :D Prosté tým chcem povedať,že všetci sú takí ošalení a nevedia čo majú z nudy robiť,tak sa predvádzajú a tým chcú upútať celú triedu..no mna neupútali a preto sa Vás chcem spýtať,AKO SI MAM NAJST KAMARATKY? Mne bohato stačí jedna..ale..nie falošná a vlastne taká ktorej by som sa mohla zdôveriť,radili by sme si,a navzájom sa povzbudzovali..Proste taká naj kamoška :).Von moc nechodím,to je asi ten problém..som skôr na počítači a vo vlastnej izbe.Mala som kamarátku (susedku) ale..zistila som že je falošná a že so mnou nechce byť..Bola som z toho sklamaná..tak od hnevu som vymazala jej číslo z môjho telefonu a prislahala som,že sa s nou už nikdy nebudem baviť.Nenávidela som ju.Bola a aj je u mna ako vzduch.Ked ide okolo,tak sa na nu ani nepozrem a ani nepozdravím.Navyše je mladšia o rok..Môže sa Vám to zdať že je to privela a že toto nemám robiť..ale sklamala ma..snažila som aspon ju mať ako kamarátku..ale už ani ona..Neraz som preto plakala,že nemám sa komu zdôveriť a tak..Proím poradte mi ako si mám medzi takýmito puberťáčkami násť skutočnú kamošku na život a na smrť ako sa hovorí :).-Lenka369-

Noemi44

ja som na zakládke mala kamarátky ale neboli to také ktorým by som sa zverovala, ked som to spravila hned to povedali druhej a tá zas dalšej. Potom som im už nič nevravela a bolo mi dobre :D naozajstné kamarátky som si našla až na strednej škole.
Ani ja nechodím moc von, ale mne to tak aj vyhovuje :) ja neviem niesom ten typ ľudí čo túži po pozornosti. Mne je radčej samej. Ale zase niesom utiahnutá myška, cez školu dosť vystrájam. Tým chcem povedať že sa nemusíš obávať že si žiadne kamarátky nikdy nenajdeš :) Raz natrafíš na také baby ktoré ťa nepodvedú

Diana99

from : Diana
to: Lenka369

:), drahá Lenka369 , viem, ako sa práve teraz cítiš a ako musia víriť tvoje myšlienky, cítiš sa byť podrazená, ba dokonca i zbytočná. Viem aké to je, pretože som toto tiež prežívala. Nájsť si správnu kamarátku , ktorá by bola úprimná, slušná, mala by ťa rada, nebola by povrchná, nesuúdila by ťa podla oblečenia a tak, je bohužial veľmi ťažké. No niekedy sama uznáš, že to je i trošku tvoja vina. Nie však celkom. Musíš sa postaviť na svoje nohy a ísť ďalej, bez ohľadu na to či máš alebo nemáš priatlku. Je však pravda, že vývoj nášho života je s pratelmi je nevyhnutny. Aj napriek tomu \"Hlava hore!\" Tvojej susedke , ktorá ťa tak podrazila , ukáž jej, že ty máš na viac ako na nu, ukáž jej a dokaš jej, ze si vies zaobist aj bez nej........hlava hore!!! kamaratky si najdes lahko, nie vsak naozaj \"TRUE\" . No tým sa netráp, najprv si najdi vela priateliek a potom, ked uz ich bude kopa, VYBERAJ !!! :) :) :) každa, ktora ta zradi, kopmni ju do prdele !! a ta posledna, ktora ta nikdy nezradi, ta bude ta prava! :-) Tak velmi ti zelam aby si si takuto nasla ! Lenka, nezabudaj ze to neni tvoja slabost, ale ich ubohost !!! :) Lenka, prajem ti vela TRUE priateliek a stastie di zivota! si mi velmi blizka......

VeĽa šťastia! :-)

Lenka369

Mám takú jednu kamarátku..ale je v tom taký problém..Je to cigánka.Naozaj je dobrá.Sedím s nou aj v škole,dá sa s nou super porozprávať,zasmiať sa ale..je to predsa len cigánka..takže keby chcem,tak sem k nám domov ani nemôže prísť,lebo 1.býva v inej dedine 2.je cigánka 3.tato by mi nedovolil aby išla k nám,lebo si myslí že by u nás niečo mohla ukradnúť! :( Takže je mi dosť smutno,že ja som musela práve natrafiť na kamarátstvo s cigánkou..Je to super baba.Ale keby som si našla niekoho kto by nebol cigán..určite by to bolo lepšie.Ináč ona nechodí ani moc do školy..Týžden je v škole,2.má volno a ked príde na další povie že ju bolelo hrdlo,brucho,mala teplotu,.. a tak..každí vie že jej nič nieje a ani nebolo,tak nám to príde celkom aj za trapné..No tak to je asi tak všetko.Skrátka natrafila som na dobrú babu,ale problém je v tom že je cigánka a že býva daleko..

Lenka369

Pre lekno00:V mojej škole sa to apsolútne nedá..ide o to,že oni majú už všetky svoje kamarátky,dokonca i naj a nedopustia aby sa k nim pridala dalšia,navyše taká menej obľúbená..Jednoducho neviem o čom sa mám s nimi rozprávať...pochválim im oblečenie a tak alebo poprípade sa spýtam ako sa majú..alebo sa ešte pýtam z akých predmetov sme mali úlohu,z čoho píšeme a to je všetko..Nepáči sa mi na nich to,že za den povedia kľudne aj 100 nadávok..a to nie len takých obyčajných,ale takých čo používajú dospelí ľudia,čiže aj keby si nájdem,nemohla by u nás doma takto hovoriť.My chodíme do kostola a tak sa nám to moc nepáči.Ja som si na to už aj trocha zvykla ale tak..Mám v škole také 2 spolužiačky.Prídu mi také,akokeby boli lezby :D pretože sa chytajú za ručičky a tak no.Sú prefíkané a falošné ako líšky.Ked niečo chcú,tak sú milé a ked nič tak zlé..Vysmievajú sa nielen mne ale aj takým,ktorý tiež moc nie su oblubené..

lekno00

milá Lenka,vieš dnes je taká doba-proste máš pravdu,je to tak ako píšeš.je to smutné,napr.ja pracujem ako predavačka,a poviem ti pravdu,sme 8kolegýn,ale vieš mám tam iba jednu celkom dobrú kolegyňu,ktorá ozaj je normálna,a nebonzuje,a je taká proste na úrovni.Robím tam už skoro 2 roky,a ažť teraz vidím,ako sú mnohé falošné,čo je ozaj smutné,lebo to je všetko pretvárka,a ozaj je to smutné,že ženy sa nevedia zniesť.Dnes ozaj tažko násť super kamarátku,ktorej by si verila,ale vieš ak ty si vačšinou na pc,tak potom je tažko spoznať nejakú,s ktorou by si sa mohla skamaratiť.Musíš ísť von....koníčky a tak...A čo v škole,ani jedna sa tam nenájde tebe blízka,??

Lenka369

P.S. a ešte prosím..také rady ako bud sama sebou,na to treba čas a tak si strčte viete kam..ja už čakám veľmi dlho a takáto rada mi je na 2 slová ;).