Nas 7 rocny syn je uz 4 roky stale chory. Ma znizenu imunitu, chyti vsetko co sa okolo neho suchne. Je prvak a kazdu chvilu je doma zo skoly. Uz nas to prestava bavit, dokola len antibiotika a ziadne vysledky. Namiesto zlepsenia len horsie a horsie. Lekarka pridava len dalsie lieky a vobec nikam to nevedie. Nechcem cakat kym dostane astmu, alergiu uz ma. Citim ze to ide nejakym zlym smerom. Rozhodli sme sa preto dat ho liecit k Albertovej.
Potrebovala by som ale nazor skusenych pacientov co k nej chodili ako dlho asi trva liecba dietata s nulovou imunitou. Ja viem ze sa to asi neda povedat dopredu a kazde dieta je ine, ale aspon nejake skusenosti od niekoho co to absolvoval by som privitala. Pocula som ze je tam nejake stadium zhorsenia na zaciatku tak by som chcela vediet ako dlho to stadium asi trva. Budem si musiet na ten cas niekoho k synovi zabezpecit lebo uz nemozem viac chybat z prace ak nechcem aby ma vyhodili.
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.