Zdravim, mam 20r, studujem na matfyze, pravidelne cvicim asi 5 rokov... Problem je v tom, ze mam uz 20r a stale som panic, dokonca som sa v zivote zo ziadnym dievcatom nebozkaval, gay urcite niesom :) Zacinam sa bat toho, ze dokonca zivota ostanem sam. Vcera sme boli s kamaratmi v BA na diske, a tancoval som s velmi peknym dievcatom, kecali sme spolu a uz ked sa schylovalo k bozku, vycuval som, a celu noc som sa tej babe vyhybal. Proste mam nejaky psychicky blok. Vedeli by ste mi s tym poradit? Mam vyhladat psychologa?
20r a stale panic
pilulka...nebojim sa a ano mslim ze moje rady a jemu podobnym mu pomozu, a to dokonca aj v pripade ze,si ich neosvoja . Vsetko co pises znie mudro a uhladene...ALE...
...niekedy je lepsie veci brat utokom a necakat do nekonecna kedy dostanem na,ruku eso, pretozexje to cakanie utopicke.
Tak ako vy z prveho SLOBODNEHO sexu robite pomaly ritual neviem coho, tak ja sa tu snazim povedat, ze to je podla mna hlupost, pretoze predsa takmer vsetci vieme z odstupom rokov, desatroci....ze to proste ziaden ritual nebol...aj ked v tom momente aktu, odhodlavania sa,to bolo nieco vynimocne. Jasne ze vacsi aj spravnejsi pristup je, keby to je u kazdeho ako z teenage filmu...ALE...ak to proste nejde, ak ten strach zo zlyhania neviem prekonat a tu sebadoveru nemam a neviem nadobudnut, popripade neviem najst tu pravu....tak potom to nie je ziadna hanba ist za "profesionalkou".... a odbit si nevyhnutne a muza v sebe vyslobodit.
A zasa nerob zo mna,ze tvrdim, ze ak panictvo nestrati ood teeeraz do 48h, tak je strateny v zivote a odsudeny diablovi :)). To vobec neyvrdim. Iba davam vykricnik, ze sa lahko moze stat, ze z 20tich rokov bude zachvilku 23, potom 27...a chalan to proste prepasol. On potrebuje zacat robit to, na co ma v duchu chutca,co k jeho veku prirodzene prinalezi ako ZDRAVEMU clovekovi...ak mu ma k tomu pomoct proficka....budis. Jeho nastavajuca jej za,to raz podakuje este. Pretoze vy zeny chcete najst v zivote v prvom rade vyrovnaneho muzneho chlapa...a nie snilka,za pocitacom. A vyrovnany chlap si vo VACSINE PRIPADOV musi prejst prvotinkami cca,od X do Y theho roku, inak sance prudko klesaju. A co je vacsinou podstatnejsie z pohladu dotycneho....on v prvon rade chce byt tym "spravnym chlapom'...raz.... ktorych su dnes plne ulice, kupaliska, bary a tv obrazovky...a nim sa,bez vcasneho zasunu nestane...stane sa z neho trtko, ktory az sa v 30tke spamata , tak je s nim casto krat amen.
hauk.
MatusK dakujem a drzim palce do buducnosti. Do 40 sa tvoj zivot moze otocit o 180°C takze si s tym nelam teraz hlavu. Nevies co bude zajtra, o pol roka, pat rokov. Mas len 20 do 40 je to daleko.
Dpk, ďakujem, že ma čítaš rád. :o) Posledná, ktorú by si mohol obviniť z romantických predstáv, som ja. Ja som len napísala, že akí ľudia, taký svet. A tam nejak nevidím súvis s tým tvojim psíkom. ;o)
2 pilulka si precitaj este raz co napisal chlapec... a ja nehovorim ze to tak musi spravit len vravim ze by to bolo vzhladom na okolnosti rozumne... podla mna 40 rocny panic teda logicky aj bezdetny ma zniceny zivot
Precital som si vsetky prispevky, a kazdy mi nieco dal. Nad navsetvou privatu som rozmyslal tak v 17tich, ale nestoji mi za ten risk, chytit nejaku pohlavnu chorobu, nedajboze HIV. Pilulka mas pravdu, pravdepodobne budem mat problem s fyzickym kontaktom. Ta baba na diskoteke sa mi velmi pacila, a aj teraz stale nad nou rozmyslam, a nechcem, aby ona mala vycitky, ze zlyhala... Telku dlhodobo nepozeram, a tiez niesom nejaky velky "romantik". Mozno cakam na tu pravu, ale ako to zistim, ked ziadnej nedam sancu? Ako tu pisete, chcel by som mat rodinu a deti, inak by moj zivot nemal zmysel, ale velmi sa bojim predstavy, ze budem mat 40r a ostanem sam...
ja nemam problem so sexom :) ale pripadate mi ako zo strednej skoly kde sa vsetci opicia po ostatnych lebo sa boja, ze budu outsideri spolocnosti. Ved nechajte chlapca ak to vobec este cita, nech si vyberie z rad, ktore tu dostal od ludi. Ale vy ho doslova nutite, ze musi lebo bude z toho chory. Kolko ludi zije bez sexu a neviem ci vies co je to v psychologii sublimacia, to je ked nieco co nemozes z roznych pricin dosiahnut a si z toho frustrovany, tak si ten nedostatok kompenzujes napr. v umeni, v sporte, v zalubach, v turistike atd. Chlapec nieze nemoze, on nechce. Ak by ho ta baba fyz. pritahovala neverim, ze by ju nepobozkal a vyhladaval jej spolocnost.
2 pilulka zase s teba mam dojem ze mas nejaky problem so sexom... sex je normalna sucast zivota ak sa clovek ci uz z donutenia alebo z presvedcenia vyhyba sexu tak to ma negativne dopady na jeho psychiku... neviem co je na tom ked poviem 20 rocnemu chalanovi ze je uz na to cas... to preto som zavysly na sexe?
dpk1 a Ovecka z vas dvoch mam dojem, ze vasim zmyslom zivota je len sex alebo sa mylim? No najma z teba dpk1.
2 pilulka lenze takto to ten chlapec robil a nejako mu to nevychadza a je pravdepodobne ze mu to ani vychadzat nebude... podla mna je len nesmely mozno citovo o par rokov vzadu to je vsetko... je lepsie ked to poriesi teraz mozno aj tym bordelom ako keby to zacal riesit v 30tke... sam citi ze nieco nieje v poriadku zatial co mi mu radime nieco zmenit ty mu radis aby robil to co doteraz a ignoroval to ze sam citi ze nieco nieje ok...
okrem toho to ze teraz zacne pohlavne zit neznamena ze zacne kazdy tyzden hladat nejaku inu na jednu noc..
doplnam: ked vasi postpubertalni muzski rovesnici budu bojazlivo cakat pomaly do 30tky s prvym sexom? ;).