Zdravim, mam 20r, studujem na matfyze, pravidelne cvicim asi 5 rokov... Problem je v tom, ze mam uz 20r a stale som panic, dokonca som sa v zivote zo ziadnym dievcatom nebozkaval, gay urcite niesom :) Zacinam sa bat toho, ze dokonca zivota ostanem sam. Vcera sme boli s kamaratmi v BA na diske, a tancoval som s velmi peknym dievcatom, kecali sme spolu a uz ked sa schylovalo k bozku, vycuval som, a celu noc som sa tej babe vyhybal. Proste mam nejaky psychicky blok. Vedeli by ste mi s tym poradit? Mam vyhladat psychologa?
20r a stale panic
doplnam: ked vasi postpubertalni muzski rovesnici budu bojazlivo cakat pomaly do 30tky s prvym sexom? ;).
Ovecka dobre pochopila som.
dpk1 neboj sa, ja niesom z tych co sleduju a placu nad romantickymi chu.....i. Taketo filmy mi nic nehovoria. Len neviem preco sa snazis vtlct do hlavy chlapcovi, ze musi mat sex. Sex sa ma chciet, nie musiet! Nevravim o idealnej partnerke, taka neexistuje ako neexistuje idealny muz, ale nech to urobi s takou, ktoru bude chciet, nie ktoru prvu stretne na ulici. Chlapec ma skor problem s fyzic. kontaktom ako takym, uz len tym, ze sa tej babe cely cas potom vyhybal. Myslis, ze tvoje rady mu pomozu. Musi citit, ze ho pritahuje, nepisem, ze budu spolu dokonca zivota a zoberu sa.
olivienka...ak by bola realita u VSETKYCH chlapov taka, aku som popisal..to jest ze ak presvihnu mladost, zacyklia sa a zacnu pohlavne zit hlboko po 20tke, aby to potom malo za nasledok ze po 30tke zacnu robit zlobu a zufalo "dohanat" zameskane ako utrhnuty z retaze...tak potom okrem tohto faktoru by sa tu vyskitla otazka: a kto vas bude vsetky mojkat ako teenagerky a cerstve dvadsiatnicky ? :))).
ono drzat sa zenskych rad je v zasade problem lebo zenske jedno hovoria a druhe robia :)
ach jo :)...zenske a ich rady ala rosamunda pilulkova...e tada pilcerova :). Keci o nekonecnych laskach ba az o tom ze stretnut neskuseneho zajacika co sa zeny nedotkol do 28 mich je vlastne super a takych tutkov zeny hladaju :))). Filozofovanie co by bolo s tymto svetom ak by sa pes nevysral ( sorry anjelik, inak ta citam strasne rad .. :) )... je bullshit a babske xujoviny. Ty sa riad presnym opakom, ty baba nie si.
Matus, citas este vobec toto vsetko? Ak ano, tak samozrejme si prosim nevysvetluj ze ist za heereckou je jedine tvoje riesenie. Ja som ti ho iba napisal ako radikalnu chlapsku matematicku moznost. Nebabrat sa s tym a ist to "spravit". Zenske xujoviny typu zhnusi sa ti potom sex a pod.......boze boze moj :))))....su to tak smiesne nazori :))). Samozrejme, ak sa ti to fakt hnusi, uz len myslienka ze platit za " To" ti je proti zasadam...je to OK a dokonca aj z isteho hladiska spravne...ale potom ti uz ostava len to druhe - nabuduce to na tej diskoteke neodpiskaj...chyt babu poriadne a pooblizuj jej cely xichtik miernevnepodarenym francuzakom :)..proste zacni sa bozkavat, sprav uz konecne prvu metu, mozno ju potom v ulicke chytis za nadra a si na druhej..a hned je zivot mladeho chalana muznejsi. Konecne sa zacnes v tejto sfere spravat ako mlady chalan, pre ktoreho je zdrave a vyslovene potrebne, aby si tymito prvotinkami presiel vtedy, kedy treba...a nie potlacat ich strachom, ktory naopak chces odburat.
Nepocuvaj rady zenskych...oni nevedia co je to byt v hlave, srdci a v rozkroku muzom. Budu ti tocit voloviny o cistej laske, co ta este viacej zabetonuje...su to kraviny.
Normal sa s tym nebabri a az najblizsie budes v situacii kt vedie k intimnemu zblizovaniu...tak sa s tym neondej, idz do toho ;). Ak sa bojis, nevies to prekonat, mas rozne obavy zle zlyhas..tak proste sprav to ako mathiass777 ... postav sa k tomu radikalne a stan sa muzom, pretoze romanticke zenske predstavi ta nim nikdy nespravia. Akurat ti dodr.u zivot. Budes to mat za sebou, pri pive budes za machra a potom uz iba zit dalej mladost na plno a hladat cestu ako sa stat aj chlapom...ak ti ju vobec bude treba hladat.
good luck ;).
2 pilulka lebo na to aby mal deti potrebuje aj zenu a ak si ju za 15 rokov nenasiel (v obdobi ked je to o nieco lahsie) tak pochybujem ze si ju za dalsich 15 najde... a ak si ju aj najde tak malokomu vide prvy vztah aj ked poznam aj takych ludi....
okrem toho skor vy mu diktujete co ma robit... podla toho ze zalozil tuto temu je jasne ze mu momentalny stav nevyhovuje a chce ho zmenit ale nevie ako a potrebuje nakopnut, ten bordel by som ja bral len ako poslednu moznost... ono ten stav nevyhovuje ani vojtovi ale ten to neprizna..
Ovecka, tak co s odpovedou, siel si sa past? :)
Ovecka preco nizka? Myslis, ze muzi po 30 uz nemaju sancu mat deti? A ako vies, ze chce mat deti v buducnosti?
2 pilulka akoze 20 neni ziadny problem ale ked to takto dalej pojde bude z neho 30 rocny panic a tam sanca na zalozenie normalnej rodiny je uz dost nizka...
dpk, veď fajn, nech sa páči, ja nikomu v ničom nebránim... ja len že ak by bola realita u VŠETKÝCH chlapov taká, akú popisuješ, potom som len rada, že nemám "potuchy o ich psychických procesoch"
len aby ťa potom nemrzelo, ak tu Matúš o mesiac napíše, že naozaj bol s tou prostitútkou a teraz je zo seba znechutený. ver alebo never, aj takí tú už boli
anjelik*, ďakujem za pekný príspevok