Zdravim, mam 20r, studujem na matfyze, pravidelne cvicim asi 5 rokov... Problem je v tom, ze mam uz 20r a stale som panic, dokonca som sa v zivote zo ziadnym dievcatom nebozkaval, gay urcite niesom :) Zacinam sa bat toho, ze dokonca zivota ostanem sam. Vcera sme boli s kamaratmi v BA na diske, a tancoval som s velmi peknym dievcatom, kecali sme spolu a uz ked sa schylovalo k bozku, vycuval som, a celu noc som sa tej babe vyhybal. Proste mam nejaky psychicky blok. Vedeli by ste mi s tym poradit? Mam vyhladat psychologa?
20r a stale panic
Vojto...rozdiel je v tom, ze ty hlavne teoretizujes antitabulkovo....ja popisujem ako to casto krat chodi v realnom zivote okolo nas. Tak ako sa to realne deje a preco sa to deje. A je uplne jedno ci som muz zena, muzozena.
Aby som sa ale doplnil, samozrejme urcie su aj prvozasuny v 28mich a z toho sa rodiace manzelstva, ktore sa vyvijaju a stastne drzia. Zial ale realita je vo velkej casti inaksia.
Ja tebe nic neberiem kludne si antitabulkuj dalej a zi si ako chces. To este ale neznamena , ze je to zdraviu prospesne aj druhemu, ktory ma z bab trochu strach no zaroven po nich aj tuzi a teda potrubeje iba popostrcit, aby sa rozbehol. Tvoje tabulkove teorie alebo ine v style ma to svoj cas...su zvasty a nie rady cloveku, kt sa chce pohnut vpred. Chalan ma 20, v 21. storoci sa baby este ani nedotkol a nie ze zasunul, lebo je plachy. Mal by robit
vsaetky tie mladicke veci, chodenia s babami, zazivat skolske realne lasky, a nie zasnene o tom iba,tuzit a rozmyalat doma na postely pod plafonom. Nie preto, ze by to je v nehakych tvojich tabulkach, ale preto, ze je to prirodzene...ze je to takto v prirode. On prirodzene potreby potlaca...koleduje si o pruser, raz mu z toho zahrabe a kvalitne. Ja som mu ponukol dobre mienenu radu zo zivota...ty hovadiny teoretika o burze a zlate :).
MatusK choď na tú diskotéku aj nabudúce a niečo si vypi na odvahu:,ale nie sa sťať zasa len na povzbudenie...
dpk1
ty si zil ten zivot, ze v 27 zasunul prvy krat, a potom v 35 si bol suknickar?
alebo ako mozes vediet, ze by to takto dopadlo?
vies mi povedat ci sa zlato este raz dotkne 1200usd, alebo je spravny cas nakupit uz teraz?
si muz ci zena? ked robis z muzov taketo jednoduche stvorenia mysliace len pohladvnym organom?
"podla seba sudim teba" to asi nebude.. na take kraviny ja neverim, ktore zneju pekne, ale od reality daleko.
lenze ako to mozes vediet? ty vidis do duse niekoho ineho? alebo myslis si, ze nikto nedokaze ovladat par centumetrov svaloviny, a "musi" "stoj" co "stoj" preliezt cez minimalne X posteli, kde X je vacsie ako "1" ?
nic v zlom, ale ty potom vyzeras presne taky extrem ako ja, co veri, ze "1" staci..
nemozes to dokazat biele na ciernom a ani cierne na bielom, len trepes, teda pokial si si to presne tak neodzil, tak su to len teorie, a nazor.. nic viac, ziadny manual, ziadna istota, ziadne garancie :)
cize by si si mohol odpustit to utocenie na niekoho, kto sakra dobre vie co chce, a v 35 mu proste neprepne a neprepne mu nikdy.
proste je / bude stastny tak, ako si to zariadi a nezavidi susedovi zelensi travnik, lebo zelensi travnik NEEXISTUJE !!!!!!!!
Matus, dam ti radu a myslenu celkom vazne....zahod romanticke predstavy, gyce z americkych teenage happy end brakov, ci podobne motivy...a postav sa k situacii radikalne.
Chod za...nazvyme to tak vznesenejsie... profesionalkov. Neviem ake mas prijmi...ak dobre tak ok, ak slabsie, tak proste nasetri 100 - 150 evri, otvor internet, vyber si dajaky privat, odkomunikuj tvoju situaciu emailom s dotycnou a proste sprav to s nou. Nikoho tam za tymi dvermi nebude zaujimat ci si matfyz, playboy, ci mas dokonalu postavu alebo nie....pred nikym-nijakou tam nemusis mat stres ci obavy zo zlyhania a pod.Podotykam ze treba ti privat, na verejny bordel sa vyser, ten by ta zlomil a dnu by si nesiel. Bude to pre teba zivotna skola, nie preto ze by sa tam malo na posteli odohrat nieco mimoriadne, ale preto, lebo ta to zmeni z placheho muzika na dospeleho muza, kt. uz pred babou na diskoteke utekat nebude. a kt svoju mladost este na poslednu chvilu zachrani.
Ziaden psycholog ti nepomoze.
Prvy zarez je prvy zarez, nie je to nic magicke, posvatne, pod...vacsina ludi si pri spomienkach na prvy sex maximalne tak nostalgicky pousmeje. Samozrejme mam na mysli okruch ludi, ktori to vtedy poprvecvykonali dobrovolne.
Vyser sa na nejake krestanske zasady, postav sa k situacii jak chlap, chod na slusny privat, kde nemusis mat myslienky zlyhania, kde ked dotycnej povies kto si co si a co potrebujes, dostanes pochopenie a platenu pomoc.
Zachran si mladost a nepocuvaj "odbornikov" kt. tvrdia ze ako je to super byt panic 24 a bajky o tabulkach. Tvoja situacia potrebuje radikalne riesenie, inak mas namierene k tomu, aby sa z teba stal trtko. Nevraviac o tom, ze sa ti to vsetko, co teraz zanedbavas, sa ti moze v 30, 35ke dost skaredo psychycky vypomstit...stane sa to presne takto:
Ako 26, 27 rocny konecne zasunies zo starostlivo vybratou a babou tiez plachej povahy kt. si si dokazal pripustit k tele, zistis ze ved to bolo tak jednoduche, nic na to nie je a s radostou v srdci sa budes sam na sebe smiat aky si bol tlk ze si tento akt tak dlho odkladal. Zaroven sa ale utesis, ze presne takto to malo byt, osud, logika vesmiru presne chcela, aby sa to takto s tebou stalo, dotycne ziena bude pre teba velka velka laska, do 2 rokov mate dietatko, svadba, spokojne rodiny na oboch stranach...no ako vystrihnute z propagandistickeho rodinneho filmu z minuleho rezimu. Ty pomaly dozrievas, pociatocne nadsenie a zamilovanost sa meni do reality dennej rutiny a v tebe rastie z tyzdna na tyzden divny pocit niecoho. Pocit presne opacny ako vtedy na zaciatku - pocit ze si nieco zmeskal, ze nieco nie je v poroadku, vesmirna logika,je v prd.li. Do 3 rokov ti z tohto bud zahrabe, alebo to nevydrzis a zacnes sa kurwyt. Znicis seba, ju, rodinu...vsetko. Iba kvoli tomu ze sa ti vratilo to, co si ako mlady zanedbal. V tom lepsom pripade to vydrzis kvoli decku a zatnes zuby...co vsak spokojny zivot bude na oko, zacne ta to mlet....po 40tke bude dieta pomaly odrastene a dospele, motivacia nutit sa v mabzelstve zanikne a aj tak uz nebudete vladat hrat divadlo. Teba caka rozvod, zivot pred 50tkou...mladost aj stredny vek prec. V zrkadle vidis strhaneho matfyzaka v teplakoch a vo flanelovej koseli...kasles na,vsetko, beres kreditku a ides do bordelu za profesionalkami....aka to zivotna a trpka ironia...
Good luck matus - neprespi svoju mladost. Co teraz nedobehnes, potom to uz dohnat nepojde.
20 ročný panic je nič ale čo taký 40 ročný aj taký sú a niesu geji len sa boja bab:) A koľko panien je aj po 30 tke. Veď to nieje tel. vada len cakas na tú pravú nehrn sa do toho.
co sa týka toho veku, tak si natom este v pohode, ja osobne poznám styroch panicov vo veku 28-34, vsetci maju vysokú skolu, zamestanie, sportujú atd ich problem je v tom, ze sa hanbia a majú niaky blok,... aj 31 rocnú pannu poznam a je to normálna baba, ... vôbec nie je pravda ze dnes vsteci trtkaju v 15 a podobne, kdeze, tých poctivcov okolo 30 je velmi vela
Tak to si mohol inak polozit otazku :D tebe nejde o bohapusty sex, ale o nieco ine, vyssie, predpokladam :)
to si sa mohol rovno spytat, ako najst tu pravu..
tam neviem :D mozno skusat a skusat.. a ako ti pisali, ak ju chces, tak bojuj a neustupuj :) nemas co stratit, mas ?
Dakujem za kazdy prispevok, Je pravda, ze nemam vela volneho casu a dost sa venujem, ale kazdy tyzden sa najde den, kedy sa ideme s kamaratmi do mesta zabavit. Ja tiez nemusim zit podla tabuliek, ale citim, ze mi chyba laska, niekto, komu by som sa mohol zdoverit... Uz od strednej som mal podobne problemy. Kamaratka ano, ale nic viac. Myslel som, ze sa to zmeni po prichode na VS intrak, bary, diskoteky... Ale mam pocit, ze sa to zhorsuje.
matfyz, tj. LOGICKY, to by si potom stihol uz skor :) a toto su variacie, cize staci cakat.. logicky je nemozne ze zostanes sam naveky..
ked stretnes tu pravu, tak to pojde same.. to este neznamena, ze to musi byt navonok pekna baba na diske, ktoru vidis prvy krat v zivote..