Bolesti žalúdka po akomkoľvek jedle

Príspevok v téme: Bolesti žalúdka po akomkoľvek jedle
Walll

Ahojte chcela by som sa vás niečo opýtať. Snažím sa jesť aj sa mi to ako tak darí. No od kedy som začala jesť aj napríklad trošku kuracieho mäsa tak raz/dva krát za týždeň a každý deň aspoň jedno ovocie mimo mojich obvyklých jedál tak ma zakaždým rozbolí žalúdok. A nie len po tom ale vlastne už aj po všetkých ostatných jedlách čo sa snažím do seba dostať. Dnes ma bolel aj po obyčajnom jogurte. Ja sa len chcem opýtať že či niektorej z vás sa to tiež stalo alebo stáva. Ja už neviem. Teraz keď sa snažím začať jesť aspoň niečo, niečo viac než doteraz, niečo iné, aspoň trošku výživnejšie tak ma brzdí bolesť žalúdka. Nechápem prečo. Už sa bojím zjesť aj müsli tyčinku len aby ma nerozbolel žalúdok. A tie mám tak strašne rada :( Za odpovede ďakujem.

Ananaska

Víno som už pila, nepijem ho často, ale vždy mi je potom tak zvláštne, akoby som bola vnútorne rozklepaná. Až teraz mi je tak hrozne...pritom som vypila pár hltov...

tomas 12345

Ananaska :

Pila si to prvý raz to víno ? Môže íst o histamínovu intoleranciu. Casom tie príznaky odznejú.

Ananaska

Ahoje..idem si sem pre radu..predvčerom večer som si dala s mamkou trocha vína, nepila som ho na praždny žalúdok. Ráno som sa zobudila na to, že mam na žalúdku akoby pocit strašného hladu, no zaroven cítila mierny tlak a taký akoby neustály pohyb v žaludku. Po ranajkach to prešlo, no po obede ma začal žaludok bolieť a bolesť sa zhoršovala ku večeru,kedy som už pocitovala aj silne škvrkanie v bruchu a bolest pod ľavým rebrom. Dnes som sa zobudila nad ránom, zas pocit hrozne prázdneho žaludku, mierny tlaķ..oblievala ma.horúčava a nemohla som spať..dnes počas dňa zas to iste..grga sa mi,absolutne nič mi nechce strávit, ani čistú vodu, na jednej strane citm hlad a na druhej bolesť..navyše mi buši srdce a prestane až ked si poriadne poodgrgujem...hrozne...pijem rumanček aj čierny čaj.. brala som už aj Pancreolan..
Je to veľmi neprijemne, nieco take nepoznam..mohlo tonspôsobiť to víno???

DrMiska

S najväčšou pravdepodobnosťou za tým môže byť žaludočný vred - treba zájsť k lekárovi na dôkladnejšie vyšetrenie vyliec.sk

RNG

Merunka, nedostatok kyselin enzymov a znicena probioticka flora v crevach antibiotikami. Treba mu doppnit kyseliny, enzymy mikrovlakniny a probiotika.