Páčia sa vôbec niekomu bacuľky? Respektíve také normálne ženy, ktoré majú súmernú postavu veľkosti napr. XXL?
Alebo ste všetci zaťažený na vychrtlé žienky - typu ani rici ani cici?
Chlapi - otázka pre Vás - baculka či štíhla?
ja mám takú skúsenosť, že po 25 rokoch, keď sa mu páčili štíhle a pestované, teraz sa mu páčia také, čo majú 85 kg a viac, a stačí že je pleť pekná....
Chcem to, chcem hento, ano, ale jedine vtedy, ak by som to bral ako tovar, ktory si mozem alebo nemozem kupit. Clovek sa moze zalubit aj absolutne neadekvatne svojmu vzdelaniu a vyzoru:)
A este nieco - chlapi nemaju radi prilis pekne zeny, lebo sa im kazdy za nimi obzera a tak su stale v pokuseni a hrozi privelke riziko, ze pri nejakej sprostej hadke podlahnu najblizsiemu utesitelovi a na druhej strane chlap chce vypadat adekvatne k zene (aspon vacsinou), no a ak ma modelku, tak to znamena kazdy den byt v posilke a solarku :)
Podla mna dnes ludi velmi ovplyvnuje telka, ktora nam masiruje mozocky a pekne ich vymyva:)
klasik12321 silny prispevok :) ale pravda a este ked si nato sadielko oblecu vypasovane tricka a pridu horuce letne dni tak dovi-dopo :)
Presne ako napisal doubledog - ani stihla ani tucna, ten stred je uplne najlepsi - ako sa hovori, zlata stredna cesta :)
Nepacilo by sa mi, ak by zene trcali rebra a vtedy nema zvycajne ani cici a aj druhy extrem je zly, ked sa vsetko pri tom vlni a cici visi, resp. ja nemam rad, ked je pod previsnutym prsnikom pot ako pod pazuchou - to by som vedel vrazdit :)
Edo, konecne chlap, ktoremu sa pacia stihle a malymi prsiami :D
Ovecka ty si muzskeho ci zenskeho pohlavia, podla nicku asi zenskeho ci?
Proti gustu ziaden disputat.
ovečka,,, mám otvorené oči a nepohybujem sa medzi pubertiakmi
Ďalši prieskum jasne mne štíhle vsetky moje bývalé aj terajšia je štíhla. Neviem prečo ale ricate a s veľkými kozami sa mi neľúba