Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnut 10 kil do 2 mesiacov?

katikka

MIAA: to si fakt dobra ze si to vydrzala a este jedla si aj chlieb a sladkosti si vylucila uplne? a dakujem :) obdivujem ta ze si to zvladla

miaa

no myslím že za také 3mesiace to bolo asi tak 10kg a cvičila som denne 15min drepy a brucho.bolo to pred 15mesiacmi,teraz jem už normalne všetko a stále mám tu istú váhu ale vážim sa 2krat týž. či náhodou niečo..

miaa

ja som tiež zaexperimentovala,prvé dni kým si zvykneš budú náročné.ranajky som nehala-už ako si zvyknuta a potom to prišlo každý den na obed a večer šaláty jeden den s tofu,s kuracinou,so syrom eidam,so syrom feta, s tuniakom...vravím najhoršie bolo zvyknút si.teraz som sa už do šalátov zamilovala takže nemám problém.a samozrejme také že ma prepadla chut na sladkosti tomu som sa nevyhla a normálne som si pri tom kvante zeleniny dala a aj napriek tomu som schudla.

ciculka

chcela by som poradiť !!! :´(( chcela by som schudnút ... do takeho mesiaca 7 kg... viem je to dost .. a na rychlo ..aaale ... začiina leto :-) ... a nemam vobec čas na cvičenie .. :( ... prosim poradte mi ako najlepšie a najrychlejšie schudnut .. dakujeem

evul

17, vzdy sa s tym da nieco robit. Z vody sa zasadne nepribera, mas asi spomaleny metabolizmus alebo jes malo sublektivne, ale v skutocnosti je to vela. Skus si precitat tento clanok, mozno ti pomoze - www.schudnem.sk .

ninik

mam recept na polievku, s ktorou schudnes 7kil za tyzden, ale treba ju presne jest a dodrziavat!!!ak mas zaujem, napis na jerrynka@centrum.sk

17

moj problem je tiez nadvaha.jem velmi malo no priberam aj z vody.rozlozit si stravu neviem,lebo robim na 3 smeny.poradite mi prosim.