Prosim moze mi niekto poradit ako mam do leta schudnut 10 kil bez uzivania liekov a hladovania???Uz som vyskusala strasne vela diet a vysledok ziadny...som uplne zufala.
Ako schudnut 10 kil do 2 mesiacov?
karolinaV dostal/a ban
ked som mala 11 rokov tak som ani nepomyslela ze by som mohla chudnut...to je hrozne podla mna. V 11 rokoch by si urcite nemala chudnut, tvoje telo sa este len vyvija.
Ahojte všetci. Mám 11 rokov, 47 kíl a chcel by som schudnúť do konca prázdnin 10 kíl. Dá sa to? A ako to dosiahnuť?
JA som minuly rok pocas letnych prazdnin zhodila zo 69 na 60.. mam vysku cca 171.. sama neviem ako sa mi to podarilo :) prestala som jedavat po 17:00 a asi som sa trosku viac hybala, inak s om proste nerobila nic.. citim sa lepsie a zdravsie, aj ked osm si musela kupit vela nivych veci lebo mi napr rifle boli vsetky velke, ale tie udivene pohlady ked som potom nastupial do skoly :)) stali za to:) teraz by som sa chcela dostat na vytuzenych 55 kg co by bol ideal.. verim , ze ked sa mi to podarilo RAZ ZVLADNEM to znovu aj teraz!! :)) tak drzte palce... NIKDY sa nevzdavajte.. ked sa chcete citi lepsie a sebavedomejjsie, zacnite nieco so sebou robit, upravte si stravu hybte sa ale hlavne sa nelutujte!! vsetko na svete sa da !! :)) a my predsa chceme byt pekne a citi sa sexi no nie??? neverim babe, kt je tucna a povie si ze je so sebou spokojna... kazda chce byt pekna napr v plavkach.. no nie? takze MAKAJTE na sebe a podari sa vam to co aj mne...:))) krasny den.. p.s rozmyslajte co a kedy davate do ust!!!!
karolinka (alebo dotycna osoba co tu vystupuje pod x menami) potrebujes si nahnat peniazky? nikto vam tie vase zvasty nezerie?
ja som za tri mesiace schudla 33kil....a jedla som 3krat za den a vela cvicila citim sa super a nezazila som ani jeden den vlci hlad....teraz si uz len udrziavam hmotnost
ja_ona - ako si schudla 7kg? porad ,ako si to zvládla? ja mám 24 rokov a vážila som 58kg a teraz trebalo by mi schudnút 7 - 10 kg. Porad mi co si vyskúšala ty.
Ano mam na mysli konkretne doplnky vyzivy,su na cisto prirodnej baze teda bez skodlivych vedlajsich ucinkov. Da sa pomocou nich schudnut za 9 dni 10 kg bez jojo efektu.
Precisti na nimi organizmus od volnych radikalov,creva od nanosov a doplni energia do tela.
Velmi rada poradim a napisem viac ale tu
nesmiem. Viac info na maile :
zdravie14@gmail.com