Prosim moze mi niekto poradit ako mam do leta schudnut 10 kil bez uzivania liekov a hladovania???Uz som vyskusala strasne vela diet a vysledok ziadny...som uplne zufala.
Ako schudnut 10 kil do 2 mesiacov?
ahoj a mas na mysli nejake konkretne doplnky vyzivy? poradis nieco? dakujem. ja som skusala detoxikaciu podla Macingovej, ale vydrzala som len 3 tyzdne a schudla som 2kg (pred 2 rokmi). teraz som tak pribrala odvtedy, porad mi prosim nieco,dakujem
Mne sa napriklad cvicit nechce, teda klasicke cvicenia v posilke. Mozno keby som uz bola tam,tak by som aj cvicila,ale neviem sa k tomu dostat. Tak si doma pustim hudbu a poriadne sa vytancujem. Susedia asi velku radost nemaju ale ja sa potom citim fantasticky . Vzdy lepsi nejaky pohyb ako ziadny.
Da sa velmi dobre schudnut aj pomocou prirodnych doplnkov vyzivy. Zdetoxikujes telo, vycistia sa creva a zlepsi sa metabolizmus. Nanosy na crevach vazia aj
5 kg a ak je zanesene hrube crevo, aj imunita je oslabena a nevstrebavaju sa ziviny. Odbura sa aj pocit unavy ,ktora je casto sprievodnym znakom. Samozrejme je potrebne pridat aspon pol hodiny denne cvicenia a za dva tyzdne sa da velmi pekne schudnut bez skodlivych ucinkov na organy v tele. Naucis sa tak novemu zdravotnemu stylu a bez jojo efektu.
kazdopadne zaklad je zdravo sa stravovata nie hladovat - a k tomu pohyb to je idealna kombinacia :-)
drzala si niekedy nejake"diety" ?? ak chjces zmenit stravovacie navyky tak ti odporucam 90dnovku alebo delenu stravu - a to nie len kvôli tomu ze zhodis, ale celkovo organizmus sa bude citit lepsie .....
To je ťažko povedat ci sa podari schudnut do 2 mesiacov 10 kil .... ak niekto ma abnormalnu nadvahu samozrejme mozno to je mozne, ale pri miernej obezite pochybujem, pokial by clovek dennodenne nepotil krv v posilke - a tvrdy dietny rezim, ako tí, ktorý chodia po súťažiach v aerobicu, alebo kulturisti, napriklad jedia aj ryzu, alebo kuracie mäso, vsetko len na vode pripravene a podobne ... ale nemyslim, ze by toto bolo vhodne pre teba, nevieme kolko vazis, aka si vysoka, vek .... ale urcite ked sa do toho poctivo das, za dva mesiace zidedole nieco, ci 10 kil neviem, ale zopar kil urcite...
Ale najlepšie je jesť mäso hydinové a ryby... Na prírodno na olivovom oleji, tak to mám ja rada. A naozaj tie sladkosti úplne vylúčiť. Ja si do bieleho jogurtu dávam med, lebo inak mi moc nechutí. Kilá idú najrýchlejšie dole, keď jeme čo najmenej, ale to je blbosť, lebo to len ničí organizmus a potom je z toho kopa aj iných zdravotných problémov a ešte k tomu, ako rýchlo tie kilá pôjdu dole, tak rýchlo sa aj vrátia.
Nejest hlavne chlieb ani pecivo. Nic vyprazane ani zemiaky. Mozes si dat biely jogurt na ranajky na desiatu ovocie, obed -akekolvek maso na prirodno vela zeleniny, ryza. Napriklad pokial nebudes jest zemiaky, cestoviny, chlieb a pecivo a pravdaze slatkosti urcite zhodis minimalne 2 kg tyzdenne. Mam to odskusane na sebe.
treba papat vela vela zeleninky a vitaminov,ja som k zelenine uz mala doslova odpor,ale teraz ju milujem a existuje vela druhov salatov,ci s maskom,syrom ,tuniakom a pllllno iných,tak prajem pevne nervy....leto je uz za rohom.....a nezabudajte pohyb....pred telkou s cokoladou v ruke urcite neschudnete...inak ja si tiez pekne dozicim sladke....