Neustále narážky na postavu

Príspevok v téme: Neustále narážky na postavu
Nana155555

Ahojte prosím o radu som s chalanom pomaly 6 r. a problém je v tom že môj chlap stále rieši moju postavu. Ja mám 22 a on 23. Neustále ma buzeruje že mam veľkú riť, veľké brucho, naliatu tvár a tak podobne. Popri tom okolie mi vraví že super vyzerám mám 167 cm a 60 kíl. No chápete to ??? Dokonca som sa dozvedela že aj jeho matka povedala že som pribratá a mam zväčšený zadok a včera mi kamarátka napísala na fb že čo robím pre to že tak dobre vyzerám. Keby že to môjmu poviem ma vysmeje že ja nie som chudá. Neviem ako ďalej ľúbim ho ale podľa neho a jeho rodiny na tom nič nieje že ma takto posudzujú a na seba sa nepozrú. Neviem čo robíť

Nana155555

a najviac mi vadí že v jeho okolí toľko dokonalej postavy a ja takú nemám. Nemám taký vyformovaný zadok do jednej ruky ako to hovorí.

Maoam

Nana, ale prosimta, aj po 20 rokoch sa da poslat niekoho do zadku, ty mas na to X dovodov!

Co je to tvoj prvy chalan? Nepoznas asi nic lepsie....

Maoam

Nana, nedaj sa zdeptat. Musis byt podla opisu kus krasnej schopnej baby.
Si akurat vhodny terc pre ich ventilacie - a snad mas fakt na viac...

Odid, najdi si lepsieho k sebe. Toto nema vyznam a do takej rodiny....ani za tri miliony eur...

Neznasam z duse ludi, ktori si musia ventilovat vlastne komplexy a frustracie na druhych, ovela schopnejsich a ponizovat ich.
FUJ!!!!!!!!!

Nana155555

Lenže nie je to také ľahké niekoho poslať do zadku po 6 rokoch :( však jasnenie som dokonalá ale nie som taká ako mi vraví. Hnevá ma to že ma nikdy nepochváli že som pekná alebo tak.

nirv

Tak asi máš takú stavbu tela. Tucna nie si. A čo to majú čo riešiť, ak sa mu nepáčis, nech si nájde inú a teba nech s tým neotravuje, a jeho mama duplom. Len či by jeho chcela ešte nejaká, však?

Nana155555

Ja som chodila cvičiť do posilovne, potom na Zumbu. Lenže teraz nemám čas mám zlú pracovnú dobu. Ale venujem sa pohybu denne. V lete keď som robievala 12stky som chodila vždy cez voľno na korčule a na bicykel.

Maoam

Nana, realita bude najskor taka, ze ty si kus krasnej a stihlej baby - takze v hre moze byt kludne totalne neprajnost a zavist. Takze udupat, znicit, su to manipulatori a ponizuju ta, deptaju ta - toto chces?

Urcite nie, navyse posobis dojmom vnimavej, citlivej baby - o to lepsi terc a 'obet' pre nich.

Vazne, odid a nech ta ani nenapadne si to vycitat.
Mas na OVELA VIAC.

Maoam

Nana - presne toto som si myslela, kks ak nosis 34/36tku, tak si stihla jak lan, nech idu do riti, prepacte za vulgarizmus

Nana, maj rozum, najdi si normalneho chlapa k sebe, zdas sa byt fakt fajn baba, nicia ti sebavedomie, osobnost......ODID kym je cas.