Ahojte prosím o radu som s chalanom pomaly 6 r. a problém je v tom že môj chlap stále rieši moju postavu. Ja mám 22 a on 23. Neustále ma buzeruje že mam veľkú riť, veľké brucho, naliatu tvár a tak podobne. Popri tom okolie mi vraví že super vyzerám mám 167 cm a 60 kíl. No chápete to ??? Dokonca som sa dozvedela že aj jeho matka povedala že som pribratá a mam zväčšený zadok a včera mi kamarátka napísala na fb že čo robím pre to že tak dobre vyzerám. Keby že to môjmu poviem ma vysmeje že ja nie som chudá. Neviem ako ďalej ľúbim ho ale podľa neho a jeho rodiny na tom nič nieje že ma takto posudzujú a na seba sa nepozrú. Neviem čo robíť
Neustále narážky na postavu
Boze, ja mam tiez celulitidu a jediny kto sa pre nu trapi som ja sama. Moj priatel ju absolutne neriesi, nikdy ma na nu ani len jednym slovkom neupozornil. Ma ma rad taku aka som, aj s celulitidou. Ako som uz napisala, moju postavu vychvaluje. Ak sa tvojmu priatelovi pacia anorekticky ktorym trcia rebra a rit maju uplne plochu, tak mu bohuzial nevyhovies. Je potom uplne zbytocne, aby ste ostavali spolu, ty sa mu nikdy pacit nebudes. A nebudes predsa kvoli nemu hladovat a trpiet PPP. Mas velkost S a 32/34, to je malicka velkost, sportujes, cvicis, predpokladam, ze z tvojich kil je dost aj svalov, tie tiez nieco vazia. Nesnaz sa mu prisposobovat, keby si pocas vasho vztahu pribrala 20 kil, vtedy uznam, ze ma pravo sa stazovat, ale toto... najdes tisice chlapov, ktorym sa budes pacit a ktory ta budu zboznovat, malokomu sa pacia anorekticky ktorym hrkaju kosti.
no to je uz len zivotny ciel mat dokonalu postavu!
Neviem, skus...ja som antiku vysadila kvoli tomu, ze som ju nechcela a ani nemohla brat dlhodobo. A zmena prisla naozaj az po, takze ta pliaga bola z toho. Skus v ten cukor :) Len si s nim masiruj pokozku navlhcenu, az kym sa nerozpusti. Potom nakremovat a budes mat hladucku pokozku :)
Ale bacha, fakt rob vsetko pre seba, nie pre neho. Skrasluj sa, rozmaznavaj sa kvoli sebe...ked najdes v pohode chlapa, bude ti to robit radost dvojnasobne...ale kvoli tomuto sa to neoplati :)
Nám taký gél kúpený čo používam týždeň a veru koža je lepšia a antiku beriem rozmýšľam že vysadím lebo načo ak sa mám s niekym takto hádam tak ani sex ma nebude baviť
Žiadny svalovec nič také...sex je a aj všetko okolo toho :D ale že je úchyl husté to ma nenapadlo ale vôbec to si isto nemyslím
Nana, treba si masirovat pokozku na zadku a stehnach kazdy vecer (ja na to pouzivam taky sprchovy "kartacik", plus si kupit telovy piling. Ale da sa to nahradit aj krystalovym cukrom :) plus cvicenie a celulitidy sa zbavis ako nic :)
Ja som ju mala asi pol roka pocas uzivania antiky, ale jednak som s nou prestala a jednak robim co pisem vyssie a dovtedy nemam ziadne problemy :) A skutocne si jeho poznamky nepripustaj k telu, lebo on je sam lenivy cvicit, tak preco ma pripomienky k tebe? Ja mam o trosku viac rokov ako ty a ked som mala celulitidu priatel ma na nu jemne upozornil, ale tak, ze ma to absolutne neurazilo. Tiez som mu ale hovorila, ze zeny to mavaju bezne, najma ak maju na to nabeh a hlavne tie, ktore sa o seba nestaraju. Nechcela akosi verit :D Neskor sme sli na kupko s kamoskou a jej 16 rocnou sestrou a ta mala taku celulitidu!! Pritom stihlucka...
Pocuvaj Nana - zakladna otazka - a ako vyzera on? Je to nabuchany svalovec? Ak nie, tak si na nim nieco najdi a vrat mu to. Inak ak sa mu pri tebe postavi a mate sex, tak je potom uchyl, ked to robi s nejakou, ktora sa mu nepaci :) to by predsa nebolo normalne. Ze ho pozdravujem :)
Aj nad tým som rozmýšľala čí nie je dáko utiahnutý alebo zatrpknutý alebo zakomplexovaný. Lebo ja nemám problém nikdy s nikým pokecať ale on je len ticho. Nie je výrečný a spoločenský typ a ja som opak. Možno sa mi takto mstí buzeráciou na moju postavu
Nana, zdá sa, že má poruchu osobnosti ( roluj na prehled poruch osobnosti dle MKN-10 a tam poštuduj ) cs.wikipedia.org
Jasne drepy robím ale celulitídu mám aj ked cvičím mám to po mame ktorá nie je najmenšia. Ale mnohé ju majú oveľa horšiu ale to môj drahý nevidí len ja som tá zlá.