Ahojte prosím o radu som s chalanom pomaly 6 r. a problém je v tom že môj chlap stále rieši moju postavu. Ja mám 22 a on 23. Neustále ma buzeruje že mam veľkú riť, veľké brucho, naliatu tvár a tak podobne. Popri tom okolie mi vraví že super vyzerám mám 167 cm a 60 kíl. No chápete to ??? Dokonca som sa dozvedela že aj jeho matka povedala že som pribratá a mam zväčšený zadok a včera mi kamarátka napísala na fb že čo robím pre to že tak dobre vyzerám. Keby že to môjmu poviem ma vysmeje že ja nie som chudá. Neviem ako ďalej ľúbim ho ale podľa neho a jeho rodiny na tom nič nieje že ma takto posudzujú a na seba sa nepozrú. Neviem čo robíť
Neustále narážky na postavu
Boubledog ale nie nedomyslela je to čistá buzerácia. Keď mi povie že mne také veci ako chipsy netreba, že by som si nemala obliecť leginy lebo to máju nosiť len také čo majú peknú a štíhlu postavu,... a mnoho veľa toho ešte
Veľa ľudí nie je dokonalých a veľa ľudí je šťastných. Tak to spravím aj ja. Budem taká sviňa ako on. Keď ma to prestane baviť pošlem ho do zadku. Medzi tým si možno nájdem aj iného chalana alebo keď zistí že sa som mnou niečo deje tak sa uvedomí a keď nie tak baj baj
Nana, a to ako dlho už má také narážky?
Chlapec si zjavne neuvedomuje, že okrem toho, že ho kvôli tomu možno raz opustíš, ti týmito rečami môže spôsobiť aj nábeh na anorexiu...
Mana, alebo môžeš urobiť ešte tak, že tie recidivujúce výčitky zo strany toho šuhaja ignoruj a dokonca ho v tom povzbudzuj v zmysle, že áno, mám veĺké aj nohy, kolená, prsty , rozum atď. atď. Veď vieš , pánboško má veĺký zverinec a v ňom kadejaké hovadá :-o))) V duchu sa samozrejme budeš na ňom zabávať, ale NEDAJ TO VEDIEŤ ! Je to ťažké, ale DÁ SA TO NAUČIŤ ! Ty si budeš v duchu hovoriť pravdu pre seba: som zdravá, rozumná, pekná, silná a.... NEOPAKOVATEĽNÁ!
Ja mám peknú postavu a čo z toho, keď som sprostý a chorý. Rád by som vymenil tú peknú postavu za zdravie a rozum.
ja som so svojím priateľom už vyše 7 rokov a ak som náhodou aj pribrala (moje miery 165/60) tak mi to povedal: Nepribrala si náhodou? A tým aj skončil. Jeho mama mi v živote nič na moju postavu nepovedala.
To chcem však povedať, že ak ťa ten tvoj miluje a po 6tich rokoch vo vzťahu by ťa naozaj mal milovať, takú aká si, nemal by ti hovoriť, že máš veľkú riť a si neviem aká, surovím spôsobom a urážať ťa. Ak naozaj chce byť s Tebou, bude ťa milovať, aj keď budeš mať o 20 kg viac (ak nepriberieš z dôvodu, že len sedíš pred PC/TV a žereš)
A jeho mame povedz, nech sa stará o seba, do Tvojej postavy ju nič nie je.
A ak naozaj nosíš také čísla ako hovoríš, tak iste nemáš žiadny problém s postavou, okrem tých pŕs. Ale ani to nemusí byť také hrozné, pretože na svoju postavu zvykneme byť kritickejší, ako je treba ;)
Slecna A.: jo, citam tvoje rady a beriem si ich k srdcu, ano, chcem na sebe zamakat a aj tu celulitidu skusim odstranit tak, ako radis :-) A teraz sa konecne oteplilo, chcem zacat bicyklovat a chodit na tury, snad aj to pomoze.
tak ked to agnes riesis len ty, tak si zamakaj na sebe, ako radim zakladatelke :) Jasne, ani mne to vtedy moj drahy nepovedal neviem akym stylom. Poznamenal to tak, ze ma to nemalo sancu urazit a odvtedy to uz nikdy nespomenul...Nuz, niekto ma hulvata, niekto gentlemana :)
Out a to je tvoj zivotny ciel, ci co? :D My tu o tom nehovorime ako o zivotnom cieli, tak neviem preco o tom pises ty :)
Mozes mu to aj vzdy povedat ked zase bude riesit tvoju postavu a tvoju "velku rit" a "tlste brucho", ze nepaci sa ti, najdi si hrkajucu anorekticku, ja mozem mat na kazdy prst 100 chlapov co ma budu s mojou postavou zboznovat, je to pravda a aj on sa snad uvedomi, ze ked s tym neprestane moze o teba lahko prist, bud ta miluje taku aka si alebo nie!