ahojte,
s priatelom sme 4 roky. intimny zivot nam klape. raz som mala ist ku kamaratke, ktoru som dlho nevidela a kedze byva daleko chcela som u nej prespat. rozpravali sme sa o tom s priatelom a spytal sa ma, ci by som s nou \"nieco\" skusila. dodal este, ze aj on moze ist k nej na navstevu a ak mu to dovolim tak ju .... alebo mozeme s nou skusit trojku. velmi ma to zranilo. potom sa ospravedlnoval, ze to nemyslel vazne, no neverim mu... co si mam o tom mysliet? stale mi to vrta hlavou.
Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou
presne Maoam, takyto chlapi nemaju s neverou problem. ak kamosku dokaze pretiahnut v mojej pritomnosti, myslim ze by to dokazal aj bezo mna:/
mna stve len jeden fakt: ze si muzi myslia, ze vsetky zeny su fakt take blbe a naivne, ze im to zozeru do konca zivota a nikdy nepridu k rozumu a este im aj ruky nohy za to budu bozkavat...pripadne ze vsetky zeny idu len po prachoch atd...
su taki aj taki, rovnako to plati u zien a nie, nie vsetky zeny su take sproste a naivne, ako by to vam- muzom - vyhovovalo
sak co, baby....pisu sem aj muzi, ktori hovoria sami za seba..berte to tak, nebudte naivne, ale nemusite zit so svinami
doubledog, podla mna sa tu len hras na strasneho nadsamca... ja by som za svojho dala aj ruku do ohna, ze taky nie je, tak nezovseobecnuj...
no...doubledog, taketo typy nemaju problem podvadzat svoju zenu, ked je tehotna, klamat a podvadzat CELE ROKY, ked lezi v nemocnici atd.....
ma tu nestvi, ok povedal si babam pravdu o chlapoch - teda o drvivej väcsine, takze sluzba ludstvu
doubledog...ty tie svoje teorie tvoris asi "podla seba sudim teba" . dufam, ze najdu sa este aj normalni chlapi. nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca
si ma vazne potesil doubledog:d
Doubledog ma svojimi názormi nikdy neprestane prekvapovať :D
elena, lebo oni su chudiatka chlapi a su raz taki :D a my stale len neviem respektovat ich prirodzenost a to je mat v posteli co najviac zien :D
sranda..tak on bol uprimny? nie on bol len drzy, neempaticky a trufaly..skratka myslel len na seba, ze co ak povie predsa len ano..kopnut do riti s rozbehom