ahojte,
s priatelom sme 4 roky. intimny zivot nam klape. raz som mala ist ku kamaratke, ktoru som dlho nevidela a kedze byva daleko chcela som u nej prespat. rozpravali sme sa o tom s priatelom a spytal sa ma, ci by som s nou \"nieco\" skusila. dodal este, ze aj on moze ist k nej na navstevu a ak mu to dovolim tak ju .... alebo mozeme s nou skusit trojku. velmi ma to zranilo. potom sa ospravedlnoval, ze to nemyslel vazne, no neverim mu... co si mam o tom mysliet? stale mi to vrta hlavou.
Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou
doubledog, s uprimnostou? to si napisal tak ako by som ho mala teraz lutovat, ze on bol uprimny a ja som sa urazila. ale preco muz ktory ma milujucu partnerku a dobry intimny zivot musi mysliet na take svinstva??
kardinal...ze pater z kostolika:D oni su skor na deti ako na zeny, ale mas pravdu ze pre zamilovaneho cloveka je tazke rozist.
Maoam, ako neupokojilo ma to...ale aspon povedal ze by do trojky s muzom nesiel a nedovolil aby so mnou sexoval niekto iny.
nuz, takto to dopadne, ked si chlap mysli, ze s uprimnostou nieco u zeny dosiahne.
a pritom vysledkom bude len to, ze jeho priatelka bude istu dobu nestastna, potom ju sice ukeca, ze to nemyslel vazne (a ona ukeca samu seba, ze tomu veri), ale bude ho stale podozrievat, bude nervozna a nedoverciva.
Laara, mozno by sa jej pacilo sa pozerat ako ten cernoch uspokoji kardinala :D
ale je to na zaplakanie, ze existuju takito exoti a nie je ich malo, co si myslia, ze muz je pan tvorstva, ktory si kupil domaci spotrebic, rozumej zenu a cely jej svet sa toci len okolo uspokojovania potrieb, tajnych tuzob a fantazii svojho muza..
ved kardinal odpovedz si uprimne, tebe by nevadilo pozerat sa na to, ako tvoju partnerku uspokojuje pohladny cernoch s poriadnym klackom? :D co ty vies po com vsetkom ta tvoja tuuuzi..tak ak si vyrovnany a zamilovany..treba jej sny plnit :)
presne tak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale tak takychto typkov je vysoke percento, bohuzial si myslia, ze vsetky zeny su vymlete a naivne do konca svojho zivota
zamilovany vyrovnany vztah podla kardinala je taky, kde ta jeho chudinka bude tak slepo ZAMILOVANA, ze sa VYROVNA so vsetkym, co bude on pozadovat a s hocicim co urobi :DD
kardinal tak vztah s tebou musi byt pecka
tak pipky :D zlatenko, tak o co ide vo vyrovnanom zamilovanom vztahu? oboznam nas..rozmyslat nad sexom s inymi ludmi, pripadne byt tak drzy a trufaly a partnerovi to rovno navrhnut? chora doba toto :D
Taki sme my chlapi. Na dve baby v posteli pomysli snad kazdy, aj pater z kostolika.
Predovsetkym si tu nenechaj vnutit navrhy na rozchod z partnerom. Pre anonymnu rarohu je velmi lahke niekoho odsudit, a pritom o vas dvoch vobec nic nevie.
Pipky co tu navrhuju rozchody nevedia co je to vyrovnany zamilovany vztah. Pretoze zamilovaneho cloveka by nikdy rozchod napadnut nemohol.