ahojte,
s priatelom sme 4 roky. intimny zivot nam klape. raz som mala ist ku kamaratke, ktoru som dlho nevidela a kedze byva daleko chcela som u nej prespat. rozpravali sme sa o tom s priatelom a spytal sa ma, ci by som s nou \"nieco\" skusila. dodal este, ze aj on moze ist k nej na navstevu a ak mu to dovolim tak ju .... alebo mozeme s nou skusit trojku. velmi ma to zranilo. potom sa ospravedlnoval, ze to nemyslel vazne, no neverim mu... co si mam o tom mysliet? stale mi to vrta hlavou.
Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou
:D, teba upokojil typek, ktoremu by nevadilo, keby sa kamos na vas pozeral? :DDDDDDDD
Laara: sto bodov + aj som sa zasmiala, ale vystihla si to
elenna: rozmysli si, s KYM si to vlastne vo vztahu....sorry ale....ja osobne by som z toho vyvodila uz dosledky smer rozchod
dnes rano som mu navrhla, to co ste radili...trojku ale s jeho kamosom. povedal, ze kamos sa moze jedine pozerat. spomenula som tiez ako ma ranilo ze mi navrhol trojku s kamoskou...tak povedal ze to uz nikdy nespomenie...tak trochu ma tym upokojil
Laara, ako pises. maju chut na dve ale velmi casto nevedia uspokojit ani jednu. priatel je v posteli dobry, no moji byvali neboli nejako zdatni...hlavne ze vyzadovali oral, anal, masaze a kadeco, ale oni sa v posteli velmi necinili.
Dadula, suhlasim s Tebou. je to na zamyslenie...preto nad tym premyslam a znepokojuje ma to. trojka vazne nepatri do "normalneho" vztahu.
Joo, chapem doubledog ako to myslis, ale ja som to zas myslela akoze zo svojho pohladu :) Ze ak by som na cosi take pristupila, ocakavala by som uspokojenie, hoci by som bola tym "sparingpartnerom". Vlastne nie, nebola :D Ak trojka, jedine s dalsim chlapom, lebo ak by sme si zavolali zensku, asi by som ju pri tom od ziarlivosti zabila :D :D
Trojka je fajn, ak to chcu obaja. Ked chce len jeden, je to problem...Elenna, pokial to partner vyslovene nepozaduje od teba, pokecate o tom a vysvetlite si to, niet sa preco hnevat dlhodobo. Horsie bude, ak to je nieco, co skutocne velmi velmi chce
a co takto sex v stvorke.Dve zeny dvaja chlapi.
Neni to spravodlivejsie? :-)))))
A urcite to nebol iba nepodareny vtip?Hovoris, ze ju ani nepozna.
Nezda sa mi, ze by vobec mohol niekto mat tak velke ego, aby predpokladal, ze ty a tvoja kamaratka ste take povolne, aby ste na zapytanie sli do trojky, pripadne aby ona suhlasila so sexom s nim.
Ak to myslel vazne, tak je to nazoaj na zamyslenie. Sexualna fantazia je jedna vec, druha je nieco take navrhovat. Navyse navrhovat nieco, o com musi vediet, ze by si ty nechcela. Vacsina zien by to nechcela, snad take vedomosti ma. Trojka je hrube narusenie intimity. Niekto s tym moze byt ok, ale to su skor vynimky. Vacsina trojek, ktore sa uskutocnia vo vztahu ho rozozerie, pretoze jej uskutocnenie je riadna davka sebectva zo strany muza a vysledok natlaku na zenu.
doubledog, akoze chces povedat ze pri trojke ide len o chlapa? :D Haaa, to je hlupost :) Kebyze to uz chcem fakt aj ja vyskusat, chcela by som od toho uspokojenie na vsetkych stranach, nie len na tej muzskej. Ja s Laarou ale hovorime o chlapoch, ktori nevedia sami priatelke priniest uspokojenie a chcu aj napriek tomu sex obzvlastnit trojkou... :)