Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou

Príspevok v téme: Priatel mi navrhol trojku s mojou kamaratkou
elenna_2

ahojte,
s priatelom sme 4 roky. intimny zivot nam klape. raz som mala ist ku kamaratke, ktoru som dlho nevidela a kedze byva daleko chcela som u nej prespat. rozpravali sme sa o tom s priatelom a spytal sa ma, ci by som s nou \"nieco\" skusila. dodal este, ze aj on moze ist k nej na navstevu a ak mu to dovolim tak ju .... alebo mozeme s nou skusit trojku. velmi ma to zranilo. potom sa ospravedlnoval, ze to nemyslel vazne, no neverim mu... co si mam o tom mysliet? stale mi to vrta hlavou.

lilabmw

nezabudaj ze chlapy nez nieco vypustia z ust nerozmyslaju :-) tazke to strelil proste a myslel tym mozno zeby chcel trojku s babou a akurat mu dobre padla akurat kamoska ale mozno len chcel vediet ako budes reagovat ...netreba hned vsetko dramatizovat...pytala si sa ho na to priamo ze preco akurat ona a ze ci chce trojku?Kebyze ste sa o vsetkom rozpravali tak by si to tu asi neriesila si myslim.

elenna_2

lilabmw, jasne aj my sa s priatelom rozpravame. sex mame casto. niekedy aj viac krat za den. skusame rozne veci...ale tu ide o nieco ine. ak frajer by naozaj bol schopny sexu s kamoskou je to zle.

Maoam asi radis spravne, ked radis rozchod. cim viac nad tym premyslam, tym viac sa mi to nepozdava. teraz sme este slobodni, bez deti...co bude po niekolko rocnom manzelstve a pri detoch. co by si dieta pomyslelo o otcovi ktory tuzi sexovat s maminou kamaratkou?

Lulita

raz tu napisal nejaky chlap, ze je rad, aku ma "mudru" manzelku, ked mu dovoli ju podvadzat a neriesi neskore prichody domov :))

ale fantazie by som velmi neriesila, je pravda, ze vacsina chlapov tuzi po viacerých zenach v posteli, ako po sexualnej fantazii, ale to neznamena, ze nemiluju tu, co maju doma, pokial to neprerastie do totalneho blbizmu ako nutenie vlacenia priatelkinej, manzelkinej kamosky a pod. do spolocnej postele, netreba to riesit

chlapi maju tu vyhodu, ze si myslia, ze su ti naj na svete a mozu vsetko a kazda ich perverznost je v ich ociach pokladana za nieco co zena ma respektovat, lebo ich vtak im to veli, oni sa zamyslat nad tým nebudu, ale su aj normalnejsie typy, ktore to nebudu s partnerkou rozoberat, ked napr. vedia, ze maju doma Pilcherovskosteelovsky typ

Dadula56

Doubledog, ty sa tvaris akoby iba muz mal vsemozne sexualne fantazie. Neviem kolko zien si mysli, ze ich chlap zaspava s myslienkou na ich krasne oci, kazdopadne si myslim, ze kazda sudna ma povedomie, ze si ten muz predstavi aj ine veci, nez len sex s nou. Ja si tiez vselico predstavim, ale nebudem to vesat priatelovi na nos, pretoze su mozne aj take neslychane veci ako zranenie muzskych citov. Mozno ta zle chapem, ale mne to tak pride, ze teraz kazda zena mysli v posteli len na toho svojho, pripadne na spolocnu kupu sedacky a kazdy muz ma prepracovany mozog ako je denne atakovany viziami trojek, stvorok a inych sexualnych praktik.
Jedna vec je fantazie mat, druha je ich navrhovat, ked viem, ze sa nestretnu so ziadanym ohlasom.

lilabmw

ja na tom nevidim nic zle uz ked sme pritom aspon ti to povedal a neriesil to za chrbtom my sa s priatelom rozpravame o vsetko otvorene naco ma on chut aj ja a skusame radi nieco nove takze ja si myslim ze to je skor o komunikacii a vyrovnanom sexualnom zivote ale je jasne ze urcite by som to nerobila s niekym znamym kamaratkou alebo tak to by sme sa asi uz stretnut nemohli :-) takze moj nazor treba sa aj obcas rozpravat s priatelom o svojich tuzbach a snoch nie brat to ze je to tabu o tom sa nerozprava...potom sa praveze stava ze vas chlapy podvadzaju kde tade...

Maoam

doubledog: predstav si, ze zena vie prist na tie veci aj BEZ priznania ci prehnanej uprimnosti a snorenia....

to len pre tvoje info

Maoam

pozri, mam uz cosi odzite, takze ti poviem: presne tak a nielen to, OVELA VIAC a ovela hnusnejsie veci, preto som ti radila rozchod

hladaj si normalnejsieho k sebe a mensiu svinu, ked uz