Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stafylokokus aureus

RNG

ayurvedsky majster, citricidal ho bez problemu zlikviduje aj jeho antibioticky odolnu formu(MRSA)
Inac na ine formy stafilokoka zlateho telesna obrana staci bez problemov a aj prakticky vsetky antibiotika su ucinne.
Jedna sa totiz o beznu povrchovu bakteriu, ktora sa vyskytuje skoro vsade a problem robi, len ked sa dostane dovnutra tela.

ayurvedsky maser

Na stafylokoka vam ziadne prirodne preparaty a ani antibiotika ucinne nezaberu v tom zmysle aby ho dokazali zlikvidovat. Mam hodne pacientov s tymto problemom a aj lekarov, ktory sa na mna obracaju o pomoc v diagnostike a naslednej liecbe stafylokoka. Pomocou technologii. ktore pouzivam sa to da likvidovat velmi ucinne aj ked to nie je na jedno sedenie.
Blizsie info dam osobne po kontakte: mpravda@zoznam.sk

RNG

Kedze povodne tabulky ucinnosti zmizli zahadne z internetu(iste niekomu velmi zavadzali) na stastie som si ich stiahol a tu ich najdete:
-odkaz odstránený-

martin13

Ahoj,uz viac rokou mam problemy zo mierne zvysenou teplotou nas 37°C pri zatazi, aj miernej cinnosti,pri zapale mandi,mi robili vytetr ktory opakovaly a raz tam bol streptokok beta hemol na jeden krizik potom nebolo nic a treti krat zasastafilokokus aureus zasa iba na jeden krizik.Ale mandle su stale mierne zapalene ale bez bolesti.
Ake dalsie vysetrnie by som mal poziadat, aby som zistil z coho mam teploty ktore najviac citim pri pohybe a cinnosti,klby,svaly a celkovej unave. Dakujem.

RNG

Spravna dieta potrebuje aj cukry aj skroby aj maso aj zeleninu a ovocie.
Vsetko s mierou. Rafinovany cukor-sladkosti, su neprirodzene veci. V prirode je velmi malo cukru, ovocie a zelenina su slabo sladke, len par dni-celkom zrele su niektore sladsie. Ale nie tak ako cukriky alebo zakusky a podobne.Tam konzumujeme ten prebytocny cukor.

RNG

Zelenina a ovocie su dobre pre kazdeho, cukru(a skrobov) mame v nasej diete skodlivo vela.
To sa tyka kazdeho, nie len teba wejika

RNG

Ja som radil maximum doplnkov lebo zo skusenosti viem, ze ludia zoberu ovela menej, alebo aj nic.
A precistit si telo doplnkami potravin nijak nezaskodi, aj ked nie su ziadne symptomy, toboz ked ma niekto problemy a nalezy.