Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

V dnesnej dobe sa clovek vedome, ci nevedome cudzim latkam - xenobiotikam nedokaze vyhnut. Na ich odstranenie z organizmu cloveka sa spotrebovava velka cast imunitneho systemu, ktory je potrebny na nicenie este inych organizmov. Xenobiotika su napriklad aj latky nedostatocne stravene, ktore sa dostanu do krvneho obehu. Vznikaju tak rozne alergie a stale viec civilizacnych chorob. Kazdodenny stres tento stav este mnohonasobne zhorsuje. Zjednodusene by sa asi dalo povedat,ze vacsina tychto chorob vznika vycerpanim imunity. A na toto, ziadne synteticke lieky nepomozu. Z toho sa clovek musi dostat sam.

renata1

Ja to vidim takto.Po prebehnuti vacsiny prispevkov som dosla k tomu,ze 80% chorob si zapricinia ludia sami.A miesto toho,aby v prvom rade zacali od seba,budu sa stazovat a behat po lekaroch ako divi.HAWK

radca

No na kvasinky je kombucha vynikajuca. Predavaju to pod roznymi znackami aj v TESCU. Pestuje sa na kofeinovych a cukrovych napojoch (caj, kava, kola).

RNG

mozna sama huba kombucha obsahuje betaglukany, ale nie napoj z nej, aspon nie v potrebnych klinicky ucinnych davkach.

sonaš

je pravda ked mi poradil lekar Že aj nejaká huba kombucha obsahuje beta glukán ? Ze pôsobí ako antioxidant a ma protirakovinvý efekt?

RNG

vacsina IP6 je dnes na trhu vyrobene z ryze(Cina). Samotny inositol je castou zmesi vitaminov B, forma inositol hexafosfat je ovela lepsie vodorozpustna(acetaty, chloraty a fosfaty sa tiez nazyvaju esterifikovane formy, su vodorozpustne).
Vodorozpustne sa dostanu do celeho tela, ovela lepsie, nez tukorozpustne formy.
Z vyskumu protirakovinne ucinne davky boli ale dost masivne, 2x500 mg denne a viac.Hlavny ucinok bol zvysovanie poctu bielych krviniek typu NK.
Na to je ale ovela ucinnejsi Beta Glukan(3x400 mg+), ten vsak nie je antioxidant ako IP6

radca

Damian,

o tom som este nepocul. Z coho sa ten Inocell vyraba? Nema to nieco spolocne s Inosinom, alebo Isoprinosinom?