Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

homocystein je produkt travenia v tele, ktory treba udrzovat co najnizsie, lebo poskodzuje(zdrsnuje) povrch ciev a potom sa na nich usaduju tuky a tukovobielkovinne zluceniny(cholesteroly, margariny, vysychajuce tuky...)

silviia

radca, ak som spravne pochopila, tak chlamydie ci mykoplazmy mozu tiez sposobovat rakovinu? a pri liecbe rakoviny uz boli spomenute aj antimykotika a teraz hovorite uz aj o ATB ?
lekari ale bezne chlamydie ci mykoplazmy z krvi nevysetruju-myslim ze len gynekologovia zo sterov alebo zo sputa pri vykasliavani u deti ak to trva dlho...a chlamydie asi ani nie su celkom bakterie myslim ale nieco medzi tym a virusmi?

RNG

Z Mexika kupujem len to, co sa neda kupit v kvalite USA vyrobkov.
B-17 tu v USA nedovolia vyrabat, tak niet inej moznosti, nez chrumat horke marhulove semienka(horke mandle su tu zakazane) alebo si objednat Amygdalim vurobeny v Mexiku.
Nastastie enzymi tu mame hojne, mnohe aj velmi silne.

lostdog

Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s nakupom B17 zo stranky www.cytopharmaonline.com
Ja som nakupoval na www.apricotpower.com a doslo mi to v poriadku ale na cytopharme to maju najlacnejsie a dokonca tam predavaju aj Pancreatic Enzymes Univase Forte lenze neviem ci to ma take zlozenie ako ultraenzyme alebo megaenzyme lebo tam neudavaju presne zlozenie. Ak ma niekto skusenost s touto strankou nech sa ozve. Dakujem

RNG

kosa, mozu,ale zaroven im mozu dat rozne zooticke nakazy.
Ked sa vyvija imunita v prvom roku zivota a dieta nie je exponovane nicomu nesterilizovanemu, tato funkcia sa nedovyvinie. Mnohi lekari su toho nazoru, ze potom takto umelo chraneny organizmus moze na najmensiu pricinu reagovat prisilno(alergie, histaminove prestrelenie)
Tiez zo vsetkeho sterilneho nemoze dostat spravne probiotika do traviaceho systemu.
Takze ludove povedane, trochu spravnej spiny nas otuzi do dalsieho zivota("zastepi")