Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca, chod to Mexika a tam najdes kliniky co B-17 pouzivaju. Hladaj na nete a najdes aj v USA kliniky co pouzivaju peroxid vodika na liecenie. Kedze je ale strasne prenasledovanie kazdeho, co sa odvazi povedat, ze lieci inac ako odporucenymi metodami onkomafie, neocakavaj, ze to bude na nete len tak vycapene. Za prve aj net je cenzurovany samotny, kontrola je v rukach administratorov a vlastnikov serverov, ale napriek tomu mozes najst take stranky kde najdes komentare vyliecenych pacientov.
Napochytro ma napada len Burzinsky, lieciaci neoplastonmi, ktory uz vyse 30 rokov vie vyliecit znacnu cast smrtelnych tumorov mozgu, neoperovatelnych ani nijak inac onkologmi neadresovatelnych.
Vydrzal vsetky prikoria, sudy, co proti nemu vukonstruovali a dodnes lieci. Konecne sa neoplastony po tolkych rokoch prenasledovania povolili FDA "experimentalne pouzivat"
Pozri niektore historie pacientov dr Burzynskeho na
burzynskipatientgroup.org
Zialbohu, z Mexika kde liecia amygdalinom nemam cez internet ziadne pripady pacientov, tunajsia kontrola netu sa postarala o ich potlacenie a Mexicke kliniky sa nechcu sudit s US onkologickymi spolocnostami, tak svoju cinnost drzia potichu. A v USA kliniky lieciace peroxidom alebo inymi protirakovinnymi to musia drzat este ovoela tichsie
Medicky priemysel v USA je skoro vsemocny, lebo reprezentuje 17 % hrubeho narodneho produktu, takze nehovorime o miliardach, ale trilionoch(milionoch milionov) A za take peniaze sa da kupit prakticky cokolvek a potlacit kohokolvek, ci uz zakonne(falosne obvinenia, sudy, znicenie bankovych kreditov, zobranie lekarskych licencii, dezinformovanie verejnosti cez nimi ovladane informacne prostriedky) alebo aj protizakonne, ked sa neda inac.
Ocakaval som,ze sem date hodnoverny dokaz-ako uz Julianka pisala-nejaky skopirovany lekarsky nalez,liecenie a vyliecenie.Tak na mna RNG neutoc.
RNG,
mohol by si sem uvieste aspone jeden? Najlepsie taky, kde sa clovek s rakovinou liecil chvilu peroxidom, chvilu jedol jadierka, chvilu vitamin C, chvilu nejake huby, MMS...? Rad by som sa na to pozrel aj ja.
boborovsky, dokazov je desiatky tisicov na rozne protokoly,totiz vysledky tychto, ptredlzeny zivit alebo kompletne vyliecenie z rakoviny, toho najdes plno v literature, ty len bez ich citania demagogicky prehlasujes, ze nie su.
To je bezna taktika vsetkych demagogov, ktora ti ale v tomto pripade nepomoze, lebo je tu na fore uvedenych desiatky zdrojov, mien lekarov , dokonca aj kliniky, kde sa tieto postupy pouzivaju dlhe roky s vysokym uspechom.
Takze marne sa namahas to pochovat, dnes v svete informatiky sa ti to uz nepodari.
julianka, ak nazyvas sledovanie rad uspesnych lekarov v boji s rakovinou, nuz tak ja by som v pripade rakoviny iste sledoval rady tych co su uspesnejsi, aj keby som sa mal liecit sam seba pri nedostupnosti lokalnych, ktori tymito metodami liecia.
Inac rozhodne neteoretizujem, lebo 3 zeny, ktore mali rakovinu prsnika na Slovensku pred viacerymi rokmi sa z tohop dostali vdaka mnou poslanej gravioly a betaglukanov.Vtedy som to mnozstvo protirakovinnych este nepoznal, ako dnes.Ani rozne protirakovinne diety a enzymaticke absorbcne a chelacne cistenia organizmu. A samozrejme v USA vtedy tvrdo bojovali proti leatrilu(B-17, amygdalin).
Inac znova tu pripominam www.cancertutor.com
ked je spomenute mnozstvo lekarskych protokolov na boij s rakovinami(tj ziadna teoria ale prax, a vobec nie nova, ale aplikovana uspesne na desiatky tisicov pacientov lekarmi svetoznamych mien a reputacii)
Ze to 98% onkologov nechce uznat, organizivane s podporou celeho medickeho priemyslu, to len sveci o tom, v akom skorumpovanom svete zijeme, totalne ovladanom peniazmi a financnymi zaujmami.
julianka,hodnoverny dokaz neexistuje,to preto take reakcie na tvoju ""adresu"".
kosa ja len zasnem ze teba na tu nobelovu cenu uz niekto nenavrhol.Teoria zostane vzdy len teoriou. Skutocnost je ina, nakoniec keby ti niekto v rodine ochorel na rakovinu, sam(a) by si nevedela co dalej.
kosa,
to je dobre , ze si tu spomenul tu hormonalnu terapiu pre rakovinu prsnika. Ta je totiz zavisla hlavne na hladine estrogenu. Cim vyssia, tym vacsi risk. Na principe zvysovania hladiny estrogenu totiz funguje HAK u zien. Urcite ste si vsimli, ako zeny odhodlane bojuju proti tejto rakovine, ale nikoho som este nepocul, ze by prestal brat HAK, ktory je pravdepodobne hlavnou pricinou a ani lekari to nespominaju, lebo by im vyschol pramen od dealerov HAKu.
''Second tumor risk of cancer drug''
Using a common breast cancer treatment for five years or more vastly increases the risk of developing a more aggresive second tumoru, a study has shown.
Hormone drug TAMOXIFEN cuts the chances of oestrogen dependent breast cancer coming back by 60% but raises the risk of developing another kind - which- does not respond to hormone treatment - by 440%.
The drug has important benefits but also carries risks, said study author Mudr Christopher Li, a researcher in Seattle.
SUPER!
dalsja kniha v jazyku polskom!
TERAPIA METABOLICZNA WITAMINA B17.
Ksiazka jest monografia o zastosowaniu witaminy B17 w profilaktyce oraz terapii przeciwrakowej. Witamina B17 odkryta kilkadziesiat lat temu, do dzisiaj jest pomijana milczeniem, pomimo wysokiej skutecznosci w zwalczaniu nowotworow.