Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ivka1,
takze ani ty to tu nemozes nijako dokazat. Preco sem teda vobec nieco pises?
RNG,
dosli ti argumkenty, tak zacinas klamat. Ukaz mi nejaky prispevok, kde som pisal o tom, ze mam patent na rozum, alebo sa okolo mna toci svet.
O tom, ci som vzdelany, alebo nie, to ponecham na hodnotenie inych.
Nemyslis si,ze vzdelany clovek je taky, ktory vie svoje tvrdenia pohotovo dokazat a nemeni nazory kazdu hodinu? Ak si tymto sposobom robil aj vyskum, ako si spominal, tak sa divim,ze ta tam vobec niekto pustil, o com aj trochu pochybujem. Vek vobec nepovazujem za rozhodujuci. To by potom najvacsie vedecke kapacity boli asi dochodcovia, co nikdy neboli a a ani nie su.
Takze v ziadnom pripade sa tu nesnazim nikoho urazat !!!! To som nemala ani v najmensom umysle.
To skor by som sa mohla urazit ja ,ze ma obvinujes z klamstva.
Chapem vsak,ze mi neveris ani ja by som Ti
pred piatimi rokmi neverila keby si ma o niecom takom presviedcal.
Poznam osobne ludi,ktorym liecba prirodnymi produktami pomohla.
Mozem Vas s nimi skontaktovat s ich suhlasom.
bobrovsky a radca normalne ako to tu citam tak sa na vas smejem pripadate mi ako retardovany.radca v tom mexiku ked si bol si sa zaujmal aj niekoho takeho vyhladat alebo si len kracal po ulici a cakal si,ze mu to uvidis napisane na cele. prispieva tu jedna pani sa mi vidi,ze pod nickom kaciatko tusim 07 a jej sestra sa lieci na rakovinu B17 a inymi prirodnymi produktami je este predcasne hovorit o vysledku ale aspon co pisala tak zatial uspesne napreduje tymto sposobom liecby takze bobrovsky nacitaj si zopar prispevkov dozadu.popripade sa jej na tento sposob liecby spytaj tu na fore.
boborovsky to plati aj na teba. Nemysli si ze si centrom sveta a len to co ty uznas za vieryhodne je naozaj vieryhodne.
Na svete su desiatky tisicov lekarov, ktori tieto rozne metody pouzivaju, tisicky z nich pracuju aj v onkologii a ci ty uznas nieco alebo nie na fakte, ze maju uspechy nic nezmeni.
Uz naozaj utekam do roboty
Radca, ked tvrdis, ze len ty mas patent na rozum a vsetci rozumni nasleduju len tvoje dovody, velmi sa mylis.
Ja som zrejme hodne vzdelanejsi od teba, podstatne skusenejsi(vyhoda veku) ale by som si nikdy netrufal hovorit, ze mam vzdy pravdu alebo ze kazdy kto je rozumny musi moje rady nasledovat, a kto ich nenasleduje, nie je rozumny.
Svet sa netoci okolo teba ani okolo mna.
Ani dokonca okolo nositelov Nobelovych cien, aj to su ludia a mozu sa mylit.
Len podstatne menej, nez ini, a hlavne taki, co su menej vzdelani(nehovorim malo, to si netrufam, ale zistil som velmi casto, ze aj ludia s plno titulami su casto v niektorych veciach uplni laici, tak ako drviva vacsina lekarov vo vyzive a znalostiach potravinovych doplnkov a ich pouzitia.
Ivka,budem rad,ak ich sem dolozis.Mohlo by to pomoct vela ludom.Ale nie nejake rozpravky,ale fakt dokazy o vylieceni.
Aha,RNG,tak vierohodne dokazy o spravnosti tejto liecby neexistuju.Keby boli,urcite by sa uz davno tymto stylom prezentovali.Ale aj tak dakujem za tvoj cas,ktory si mi venoval.
bobrovsky neziadaj to odomna, ja nie som lekar, ziadaj si to od lekarov, ktorych som tu uviedol dostatok.
Zbytocne si pytas aj chorobopisy pacientov, tie su u lekarov a nevydaju ich nikomu inemu nez druhym lekarov a to len so suhlasom pacienta.
Takze tvoja poziadavka je nerealna.
Ale ako som naznacil, ked mas naozaj seriozny zaujem,mozes si sadnut na lietadlo a vyjednat osobne stretnutie s Burzynskym alebo inymi lekarmi tu na fore v roznych linkoch spomenutymi a ti ti mozu poskytnut ziadane. Pripadne sa mozes registrovat na ich kurzy pre lekarov, ktore mnohi z nich obcas poriadaju.
Co sa tyka liecby infuziou vitaminu C, mozes sa spojit s Mathiasom Rathom, ten posobi v Europe a mozno by ti ukazal nejake papiere zo svojich vyskumov.
Aj ten robil onoho casu spolu s Linusom Paulingom a tiez vyliecili popri vyskume nejakychn pacientov.
Ked sa zaryjes do tych literatur, jeden link vedie k druhemu a ked sa naozaj o to zaujimas, najdes hromadu lekarov s ktorymi sa mozes osobne spojit a ti ti mozu poskytnut jednotlive choprobopisy.
Nuz ja to nepotrebujem, statistika mnohych je dostatocny dokaz pre mna, lebo nemam ziadny dovod o nich pochybovat, napriek tomu, ze organizovana medicina o nich nechce ani pocut.
Nakoniec mam aj svoje vlastne dokazy.Napr moj stryko po pouzivani betaglukanov bol prehlaseny za zdraveho(rakovina pluc. Samozrejme lekari to pripisali oneskorenemu ucinku chemoterapie ktoru pred tum bral a museli ju prerusit, lebo mal porinizky pocet bielych krviniek, a on tomu uveril. Prestal brat betaglukany, rakovina(small cell) sa mu vratila, nasadili mu znova chemoterapiu a do 2 mesiacov bol mrtvy.
A na to rozhodne ja nepotrebujem ziadny chorobopis. Ale ja nie som lekar, ale len obycajny inzinioer a pre mna fakty ako jasne rozsirena rakovina na obrazku je dostatocny dokaz o pritomnosti, zmiznutie vsetkych viditelnych utvarov a nizke PSA je dokazom , ze sa to vyrazne zlepsilo, ked aj nemozem tvrdit zmizlo, ako to lekari prehlasili na sprave nuz a kedze som bol pritomny na pohrebe, je mi jasne, ze ho lekari tou dalsou chemoterapiou nevyliecili a ze ani prva ho zrejme nevyliecila a len betaglukany to na cas potlacili stimulovanim vytvarania a aktivity bielych krviniek(NK hlavne) ktore boli potom schopne zakovinu zatlacit. Keby ich neprestal brat, snad by tu bol este doteraz.
Inac ja by som mu aj tak odporucil betaglukany vzdy, lebo podporia znacne obranu tela, co je dobre pre telo.
A miesto chemoterapeutik by som mu odporucil latky, ktore su dokazane ako cytotoxicke, lebo to by mu dalo aspon sancu, ktoru statisticky pri normalnej onkologickej procedure mal len 4% vzhladom na jeho vek a typ rakoviny. To su samozrejme statisticke data z anglickych zdrojov z ropkoch 2000 az 2004, oficialne vydane, takze nemam dovot o nich pochybovat.
Dost, musim ist do roboty a nie zdrzovat sa polemikou s ludmi, ktori nakoniec aj tak si z toho nic nezoberu, velmi pravdepodobne a nezacnu aktivne hladat sami a predstavuju si dokaz v takej forme, co im ja aj tak neviem dat a sami si ho i tak velmi pravdepodobne nenajdu
Nakoniec, tieto novsie vedomosti, potlacane hlavnym prudom mediciny nie je len tak lahko ziskat, treba v tom nieco osobne urobit a necakat, ze im to niekto "naserviruje na striebornom tanieri"
RNG,
nabuduce uz do Mexika asi nepojdem. AK je tvoj argument zalozeny na tom, ze chory, alebo aj zdravy clovek si ma ist overit tvoje vyplody do Mexika, tak to asi nikto rozumny nemoze povazovat za priklad uspesnej liecby. Chapem to tak, ze na tomto fore a v tejto teme to nemozes nijako dokazat.
Ivka: preco tu klames? Presvedcivemu dokazu uveri kazdy. Skus si precitat nazory diskutujucich na chemoterapiu, par stranok dozadu, aby si tu nemusela zbytocne nikoho urazat.