Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Ivka 1

Boborovsky viem Vas s takymito ludmi skontaktovat ak budete chciet. Nie je to vsak liecba o ktorej pise RNG a spol.. ale su to tiez prirodne produkty.Rovnako aj s lekarmi,ktori pomocou nich pomahaju svojim pacientom.

boborovsky

Myslim si,ze keby ta liecba naozaj zaberala,tak by par pacientov -pre dobro veci nemalo nic proti tomu,aby sa zverejnil priebeh ich choroby-podotykam,ze LEN TEJTO CHOROBY,dalej liecba,pravidelne vysledky vysetreni a vysledok liecby,ktory by bol takto vierohodne podlozeny.Ved by tym pomohli dalsim ludom.Ale to,ze sa na nejakej stranke niekto vyrozprava,to za dokaz nepovazujem.Ved pises,ze kolki ludia sa uz takto vyliecili,to sa naozaj nenajde ani jeden,ktory chce pomoct aj ostatnym?To by uz boli presvedcive dokazy.

RNG

boboropvsky, tak sadni na lietadlo a vyhladaj si tie osoby sam. kebo im aspon zatelefonuj. Ja nemam ziadny dovod tomu neverit, nakoniec FDA svojim povolenim naznacila, ze jeho tvrdenia su pripustne a boli uz aj pred 30timi rokmi, ked ho za ne vypiskali.
Inac v USA su chorobopisy sukromna a velmi chranena zalezitost, takze ich neocakavaj uvedene na nete. Ked sa spojis s Burzynskym osobne, mozno ti ich, ked si lekar, niektore privatne ukaze, na co samozrejme potrebuje povolenie od jednotlivych pacientov.

To vam ale, este v postkomunistickej krajine, kde privatnost nie je dosial ochranovana asi nic nehovori.
Dost, ja tu uz dalej naozaj nemam co pisat, je na vas , aby ste s tymi informaciami do tohoto noveho pola vstupili, ked mate zaujem. A ked nemate, aj tak sa tu zbytocne zdrzujem pisanim.
Stare slovenske porekadlo hovori,
"kona mozno priviest k vode ale nemozno ho prinutit pit"
Tym sa, bozechran, nechcem dopustit porovnavania vas z konom, ale na ludi podobne porekadlo nie je.

boborovsky

Nechcem si citat o pripadoch NAPISANYCH na Burzynskeho stranke,ja chcem vidiet na vlastne oci prefoteny chorobopis aspon niektoreho z jeho pacientov,priebeh liecby a dokazy o vylieceni.NAPISAT sa da hocico.Ale ja chcem vidiet vierohodny dokaz.

Ivka 1

RNG to je pravda o tych lekaroch. Osobne som sa pytala viacerych v sukromnom rozhovore ci by sa dali oni alebo svojich blizkych liecit chemoterapiou.Odboved bola : "Nie"
A co sa tyka dokazov,aj keby si tu tych ludi doviedol osobne,aj tak by Ti neuverili.

RNG

babrovsky, nebud lenivy a precitaj si niekolko pripadov z tych uvedenych na Burzynskeho stranke. Tam su ich mena, priebeh choroby, uspech ci neuspech atd.
Ked Byrzynsky dosiel na onkologicky kongress a predstavil prvy krat pripad liecenia 5 pacuentov z 99.9% smrtelnymi neoperovatelnymi tumorami mozgu, z ktorych 3 vyliecil svojou metodou, jeho koelgovia ho miesto vypocutia vypiskali ako sarlatana. To ze ti ludia boli ochotny svecit nezmenilo nic na veci, onkologovia neboli ochotni ani vypocut , nieto presetrit si turo spravu. Myslim, ze tu citim presne rovnake nazory, ako tuch clenov onkologickeho kongresu a pre to sa uz dalej nebudem zdrzovat tu. Kto chce ma hromadu literatury, testimonialov a pod uz uvedene v tejto teme mnohokrat.

Kto nechce hladat sam, nechce nic citat, ten i moze dalej hoviet v neznalosti a davat si svoj zivot do ruk lekarov lieciacich maloucinnymi metodami a nerobiacimi absolutne nic na prevenciu proti rakovinam.

Inac len ako perlicka, az 75% onkologov , keby sami dostali rakovinu odmietaju chemoterapiu ale na kazdeho pacienta ju chcu nalisovat. Teda to je v USA, mozno na Slovensku je to inac, neviem.
Ja tam nebyvam.

RNG

Radca, nabuduce, ked pojdes do Mexika zastav sa tam v klinikach na liecenie rakovin, tam najdes stovky americanov v kazdej, ktori sa tam idu liecit touto v USA zakazanou metodou.
Pokial ale do takej kliniky nepojdes osobne, neviem ako si predstavujes najst vyliecenych ludi len tak. Su ich sice desiatky tisicov, ale vMexiku su desiatky nilionov ludi a v USA este viac, takze sanca, ze na nejakeho len tak pri cestovani nahodou narazis je velmi nala.
Inac prtecital si si aspon niekolko historii liecenia od Burzynskeho alebo tebe to netreba. Ved si ziadal o dokazy a ja som ti ich tam dal plno.

boborvsky

Ale ja som chcel len vidiet nejaky hodnoverny dokaz ako Julianka,nie nazory od lekarov.Ved ked dosahujete s touto liecbou take uspechy,tak by to nemal byt az taky problem.Ci?

radca

Dobre,

vdaka za odpoved. Takze svoje rady nemozes nijak dokazat. Odkial teda beries istotu, ze funguju? V Mexiku som bol niekolkokrat, ale ziadneho vylieceneho B17 som nestretol.

RNG

Ja tu na nikoho neutocim, len prinasam informacie od lekarov, ktori su zrejme velkej vacsine na Slovensku neznami, vcitane onkologov, zialbohu.

Co si z toho vyberete, je vasa osobna vec.

A bol by som velmi rad, keby na mna nikto osobne neutocil.
Ja tu nereprezentujem seba, svoju vlastnu osobu, ale iny lekarsky pristup k udrzbe a navratu zdravia. Pristup, ktory je lekarskou komunitou neuznavany a potlacany,napriek uspesnosti.
A ktory som si ja a miliony Americanov dosial zvolili nasledovat aj osobne, lebo mame lepsie vysledky.