Pravda o rakovine - VITAMIN B17

boborovsky

kaciatko7,ty co si sa dnes zle vyspala?Teba som ani v jednom svojom prispevku nespomenul.Nepytal som od TEBA nic!Iba od tych FUNDOVANYCH som pytal dokazy o tejto liecbe,ked ju tak vychvaluju,nie LINK,ale priame dokazy.Ved sa tu pise,kolke roky sa tato liecba uz prevadza,tak urcite su uz aj nejake vysledky,ktore by mohli dokazat tieto silne slova.kaciatko,preco ta tak rozcertilo,ze chcem vidiet priamo dokazy o liecbe a vysledkoch.Urcite by to tu zaujimalo viacerych.Ked s nejakou teoriou niekto vyjde,tak by bolo dobre ju aj obhajit.Ale este raz-o tebe som sa nezmienil ani v jednom prispevku,takze sa nemas za co urazat.

roman08

bobrovsky tan prispevok podo mnou je od tej pani co som pisal takze nech sa paci mozes si dohodnut stretnutie s jej sestrou len zase nechci aby prisli oni za tebou. na jednej strane strasne chces dokazy a na strane druhej nic preto nerobis len dajte mi sem dajte mi sem som ti napisal zdvihni zadok kup si letenku a sup do mexika.

kaciatko7

boborovsky, ak ma prirovnavas k nejakej tetuske na trhu, tak to si ma poriadne urazil, po prve od tetusky mam poriadne daleko a po druhe take trhove tetky ani len nezakopnu o nejaku diskusiu, a este o taku, kde sa preberaju veci ohladom alternativnych metodach. ale s tvojimi nazormi by si sa k nim skvele hodil, neviem preco nenavstivis nejaku ordinaciu praktickeho lekara a tam mozes do sytosti diskutovat a vadit sa. a ohladom mojej sestre, popisala som tu uz kopec prispevkov, staci vo volnom case zalistovat trosku dozadu a citat, citat, citat. ci budes verit alebo nie, to mi je vlastne fuk. nie som povinna ti nic dokazovat. ludia, co veria a maju chut sa tou cestou vybrat, lebo ich nas medicinsky system sklamal a klasicka liecba nepriniesla ziadne uspechy, taki dokazy nepotrebuju. zaujimave, ze ked sa chory clovek odovzda do ruk klasickej mediciny, nepotrebuje a ani neziada ziadny dokaz. staci mu, ze mu to hovori BOH v bielom plasti a vec vybavena. a od nas len dokazy, dookola to iste. uz ma to unavuje, stale niekoho presviedcat. vies co, co tak pobalit si kufor a prist k nam byvat a vidiet liecbu na vlastne oci, nezabudni si zobrat kopec zositov a pier a mozes skumat, hodnotit, zapisovat...len neviem, ako by som to s tebou s tvojimi nazormi vydrzala :))) Alebo, co tak po vylieceni mojej sestry spravit turne po celom Slovensku a dufat, ze uz teraz konecne ludia uveria. co si myslis, ze moja sestra je nejaka cvicena opica alebo co?? nechapem, preco by som tu mala kopirovat nejake lekarske zaznamy, je mi to uplne jedno, ci prave ty tomu budes verit alebo nie. a ked tomu neveris, tak potom nechapem, co sa zatazujes sem vobec chodit. myslim, ze vela ludi by si sem prislo po radu, lenze ludia ako ty ich z tadeto casom vyzenu. utocit na vsetkych, co maju iny nazor ako ty, to je jednoduche. co myslis, ze nemam co na robote, len si tu vymyslat bajky a ohurovat ludi? zacala som sem pisat, aby som mozno niekomu pomohla a nie presviedcala neveriacich tomasov. takze tak, pekny vecer vsetkym.

boborovsky

Roman08-ten link si nechaj.Chcem len,aby sa sem nahodili doveryhodne informacie,ktore vychadzaju zo SKUTOCNOSTI.Chcem vidiet od zaciatku az po vyliecenie,ake kroky sa robili,ake vysetrenia,vysledky tych vysetreni,co sa kedy davkovalo,ako postupovala liecba a aky bol vysledok liecenia.A nie ze-Ahojte.Volam sa Jozko Mrkvicka a na rady toho a toho som sa vyliecil z rakoviny.Ked uz je tolko ludi takymto jednoduchym sposobom vyliecenych z rakoviny,tak preco sa takato uspesna liecba nemoze nejak aj preukazat?A nie tym,ze niekto sem napise litanie pribehov-moja mama a moj sused......ale naozajstnu podlozenu liecbu a vysledky.

roman08

bobrovsky rng ti dal link kde si to mozes overit nech sa paci ak je to vtvojom zaujme tak si daj tu namahu asi to over napokon mozes ist aj do toho mexika.ked budes javit zaujem tie klinky najst najdes alebo co cakas,ze ta chyti za rucicku ako male decko a vsetko ti poukazuje.apropo napisal som ti ,ze sem chodi pani ktorej sestra sa lieci takymto sposobom zajdi par stranom dozadu a precitaj si popripade jej napis co ta zaujima.

boborovsky

roman08-to,co si tetky rozpravaju na trhu-to ma nezaujima.Chcem vidiet naozaj dokazy o tom,ze sa niekomu podarilo z tejto choroby tymto sposobom dostat.Nie nejake prednasky a podobne.Chcem vidiet dokazy o liecbe.Roman08,keby si nebol retardovany,tak by si pochopil,ze keby take dokazy boli,uz by sa davno prezentovali,aby sa mohlo pomoct dalsim a dalsim ludom.Ked ti sem NAPISEM,ze som multimilionar,budes mi verit?Mozes,aj nemusis. :)

radca

Ivka1,

keby si si trochu toto forum precitala, tak asi zistis, ze chemoterapiu tu nikto za spravny sposob liecby nepovazuje. Hadas sa tu teda len sama so sebou.

Co sa tyka tych ludi, tak prosim ta uved vsetko, co dokazuje,ze tuto chorobu mali a co a kedy brali a ako postupovali aby sa vyliecili a aj to,ze sa vyliecili. Ak mozes uviest aj kontakty na nich, tak urcite vsetci uvitaju, ak si to budu moct overit.

Urcite uznas, ze je tazko verit niekomu, kto len napise, ze je stary, vzdelany a odobera periodika a preto by mu mali vsetci verit kazde slovo.

Ivka 1

Radca pisem tu preto,aby ludia vedeli,ze je aj ina moznost ako chemoterapia. Kto chce nech mi veri a kto nechce, nech ma zastretu roletu dalej a veri si svojmu.
Nikomu tu nic nevnucujem,len informujem.
Ake konkretne dokazy potrebujes ? Fotografie ludi,ktori sa vyliecili ? Ich presne adresy alebo rodne cisla? Vypisy zo zdravotnych kariet ?

radca

roman,

ja poznam ludi, ktori sa vyliecili bez vitaminu B17. AJ keby sem ten clovek, o ktorom si sem pisal, osobne napisal, o com pochybujem, tak to stale nie je dokaz toho,ze B17 je liek a rakovinu.