Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG, prosim, posli na: ejemc2@centrum.sk clanky o cystach v prsniku a posobeni MMG. Dakujem
Kazdy by mal vediet ze tzv. ''boj proti rakovine'', je v skutocnosti JEDNO VELKE KLAMSTVO.
Linus PAULING
(drzitel dvoch NOBELOVYCH cien)
EVERYONE SHOULD KNOW THAT THE ''war on cancer'' IS LARGELY A FRAUD.
Linus PAULING
RNG,
sak zme nemali ani na mysli Teba.
Ale inac zaujimave ze tvoj otec este v 88 rokoch sa ucil...bolo by len a len KOREKTNE tunak na tomto fore priznat ze slove ''UCIT SA UCIT SA UCIT SA'' LENIN-a, boli a su stale AKTUALNE.
Vieme ze to prinajmensom boli, priznat si porazku vinu chybu ci to ze zme sa dali niekym obabrat, ale tie slova o uceni mu(LENIN-ovi) skutocne vysli na 100%.
Prezradis teda ako tvoj otec vo veku 88r. zil, mal tazkosti? mal nejake chronicke=neliecene choroby, z kotrych sa sam vyliecil?
Inac vieme ze ludia zomierali na rakovinu aj pred 100 ci 1000 rokmi, ale aj vieme ze kto boli tito ludia(teda robotnici=otroci zijuci z prace a denodeneho zhonu boli skutocne v absolutnom minime).
Tu mi ale jeden mlady kolega(ma 35 rokov) naznacuje ze nesuhlasi s Tvojim nazorom ze zdravopriemysel(rozumej chorobotvorny priemysel) je zodpovedny za nase zdravie. Za nase zdravie sme zodpovedny my sami, ako to uz napisal ZDS v jednom z prispevkov, a aj DAMIAN pripustil ze dedenim zvyvok dedime aj zivotny(zdravotny) styl, a ten mozme zmenit len a len vtedy ak sa zbavime zvykov ci tradiciji, z kotrych niektore su doslova zivotu nebezpecne( vid ''tradicna'' zabijacka...).
RNG,
viem ze tu toho bolo popisaneho vela aj vela rad z tvojej strany, ale nestiham to tu vsetko listovat a citat/len obcas/-je toho ozaj vela popisane a tak sa ta chcem opytat,pretoze myslim ze sa vyznas, tak mi prosim porad, mam -okrem ineho- opakovane dost vyrazne znizenu imunitu a to hlavne bunkovu imunitu B-lymfocyty(aj ine, ale hlavne toto v imunite zatial co mi sledovali)že či sa to da nejak "opravit" a co je na to dobre,lebo chcem sa vyhnut chemii,ak to bude mozné.dakujem ti. a este ma trapi otazka,ze ked ma clovek tak znizenu imunitu(alergie,nachylnost na choroby,herpesy,virusy atd...)že či može lahsie ochoriet aj na rakovinu?alebo, co som sa tu uz raz pytala,/ale to som este nevedela ze mam az tak oslabenu imunitu/,ze či,ak by sa do tela nahodne dostali/transfuziou,nevysterilizovanymi ci zle osetrenymi nastrojmi pri gastroskopii,rektoskopii a pod..to je jedno ako../ dostali cudzie rakovinove bunky z choreho cloveka,ci su schopne sa tam uchytit a sposobit rakovinu, pri tak znizenej imunite,alebo nie?viem ze asi nie si lekar,ale co si o tom myslis ty? vychadzam z toho ze imunitny system nefunguje ako ma a imunitny system likviduje prípadne rakovinove bunky v tele a tiež aj volne radikaly... ?prosim,skus mi odpovedat a vysvetlit ak vies a najdes si cas.dakujem pekne.prijemny den ti prajem nech si kde si
Ja som posledny, ktory by som tvrdil, ze viem vsetko. Preto sa tak intenzivne informujem a neustale studujem. To som zdedil po otcovi, ktory az do 88 roku studoval, hoci uz bol davne v penzii.
Slnecne ziarenie,hlavne ultrafialova zlozka plus slnecne a kozmicke castice ionizuju v tele a vytvaraju rozne volne radikaly a karcinogenne latky.
Ludia zomierali na rakovinu aj za dob egyptskej civilizacie. Len pocet sa prudko zmenil v poslednych 200 rokoch, z mozno 1-2 percent na vyse 25%n napriek celej vyspelej medicine.
Takze v nasej civilizacnej snahe sme nieco pokafrali, vsakze.
No a za zdravie je sodpovedny zdravotny priemysel, ti by mali robit opatrenia, aby zistili cim a ako sa to da napravit.
Zialbohy ale system pracuje na diagnoze a symptomatickom lieceni, nejde do vnutra problemov, ku korenom.
A neda si do svojho pola nijak kafrat "neodbornikom" nech maju akekolvek dobre napady, dokonca ani len nie odbornikom, ktori prinasaju revolucne inaksie myslienky.
to RNG
poprosim Vas este raz skusit zaslat info pre sweetberry. myslim, ze sa do tej adresy, ktoru dala vmiesala medzera,cize spravne ma byt
sweetberry@zmail.sk
Dakujem
ten,
na SK je to klasicky: namiesto argumentov podporenych dokazmy sa ludia kotrych pycha bola uzemnena brania...utokom ( osocovanim, a nielen).
RNG,
to ultra fialove ziarenie...
teda nazvyme to pre LAIKOV slnecna radiacija...ta tu bola x rokov, a podla nejakych ekspertov je potrebne na produkciju vit D. ale ta sama osebe asi nezabila nikoho.(samozrejme ak sa zopar podnikavcov nevystavuje dlhodobemu ziareniu) teda opakujeme( nasepkava mi jeden senior haus oficer) ze ak mame na mysli karcinogenne-civilizacne latky tak sa jedna o latky AKTIVNE POSOBIACE NA VZNIK A ROZVOJ rakoviny, a tie su v podstate produktom civilizacije.
je jedno este starsie prislovie kotre povedal jeden MUDRY( uz si nepametam jeho meno PLATO?..)
''Cim viac viem, tym si uvedomujem, ze nic neviem''.
Dobre si povedal tym prikladom prislovia: ten lekar co sposobil SMRT toho dvojrocneho dievcatka si myslel ze vedel z mediciny vsetko lebo mal diplom lekara.Smrt nevineho dietata len potvrdzuje ze vsetko NEVEDEL.
ale kto vie naozaj VSETKO, vsak RNG?
alebo zeby nam nieco tajili?...:@
ten,
a zasmiat sa vies? ;)
smiech lieci.