Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

sii,
klasicky NEMAS PRAVDU.(teraz sa asi zacnes pri pocitaci rozculovat preco..). Nuz podla tvojich prispevkov vidiet ze nepatris k tym ''VSETKYM'' kotrych zmyslanie typicky KONZUMNE=SPOTREBNE. Ani my v kolektive ''kosa'' nemame toto zmyslanie lebo si uvedomujeme VAZNOST problemu ''rakovina'' (tak ako aj vaznost problemu ''ekologija'').Takze vidis NIE VSETCI...a VERIME ze ani ty(a co ta moze tesit VIDIME ze ani ty nepodlahnes davovej psychologiji);
suhlasime s tebov ze viac ludi ochoruje na rakovinu a viac na nu aj zomiera. ( ved napisali sme ze bude horsie...)
Inac NEPOCHOPITELNYMI pojmami tunak operovali andie ci ccc
Zatial co my JASNE VECNE JEDNODUCHO a ZROZUMITELNE davame najavo co ''RAKOVINA''je ( je to ochorenie z nedostatku), priciny vzniku tejto choroby (nedostatok latok kotre clovek potrebuje), a sposob liecby ( maksimalne minimalizovat invazny sposob zasahu do organizmu cloveka- zasa treba pripomenut co napisal DAMIAN,ze rakovina je INDIVIDUALNE ochorenie, a preto INDIVIDUALNY pristup je NEVYHNUTNY..s ONKOLOGOM!!
Pre zainteresovanych doporucujeme knihu napisanu RNDr Gabrielom HOCMANOM CSc, ''STRAVOVO PROTI RAKOVINE'' vydalo vydavatelstvo UV SZM Smena v 1989 r.
Vieme ze sposob akym sa robi u nas medicina JE evidentne SKORUMPOVANY, ale prave ludia ako ty maju nielen moc ale aj pravo dozadovat sa ZMENY.
Mnoho tych kotrych sa bude tato zmena dotykat- zmena koryt - sa zacne ozyvat a dokonca bude aktivne proti zmenam kotre MUSIA priniest KVALITATIVNY narast v ochrane zdravia, ked uz nie NAS VSETKYCH tak aspon tych co to chcu a za to aj BOJUJU A DACO ROBIA.
Prajeme zdravy den!
Prajeme zdravy den!

sii

este jeden priklad z realneho zivota sporsteho slovenskeho naroda, ked zomrie matka troch deti tri dni po narodeni svojho tretieho dietata vo veku 28 rokov na akutnu leukemiu ako vysvetlis polosirotam preco prave ich mamka? Ako vysvetlis po niekolkych rokov najmladsiemu ze preco tu nie je jeho mamka???
Odpoved KOSA: ta sprosta slovenska hus sa napchavala sprostostami ta zomrela.
V 29 rokoch!!!!!!
Kde je teraz tvoja rada nadovsetko, co vsetko vyriesi, a vsetko vylieci.
Treti priklad 25 rocny mlady muz, akutna leukemia presne 4 tyzdne po diagnostike mrtvy!!!! Kde boli tvoje super rady!!!
To su vsetko ludia z mojho okolia, to su realni ludia s realnym zivotom, mladi ludia!!!
Myslim ze ti este nemohli v zivote toho velmi vela "posrat" co sa tyka zivotospravou.
Vies asi si este nikdy nevidela cloveka choreho na rakovinu ked trepes doslova fakt intelektualne hluposti.
Mne zomrel velmi blizky clovek na rakovinu musela som sa dva roky prizerat ako usilovne bojuje a ako pomaly pomina. Takze mne nemusis nic vysvetlovat alebo ma urazat alebo inych ludi ktori tu pisu!!!!!

aba31

Sii,
opat s tebou suhlasim, a zdielam tvoje nazory. Presne tak ako vravis.....vsetko ako by som xcela ja napisat.
a presne, co uz tie malilinke deti...?
ako mozu ovplyvnit oni svoje zdravie, ak prave prisli na svet a nahodou...
strasne. Ozaj sa treba sustredit na liecbu!!!lebo v dnesnej dobe to ani inak nejde!!!
a ten B17 ma byt univerzalny liek? vyliecil sa tak niekto bez pricinenia operacie a inej liecby?

sii

inak kosa presvec ma o svojej pravde hmatatelnymi argumentami myslim ze vela ludi to bude zaujimat a az potom tu niekomu vykladaj aki sme my sprosty narod, az potom ti uverim.
A inak kde je dokaz o tom ze ak zohladnim vsetky pravidla "hry" (co sa tyka boja a prevencie proti rakovine) ze ju nedostanem???? Kto mi to zaruci??? To by sme asi vsetci museli odist na mars kde neexistuju ozonove diery a atomovy priemysel! Nemyslis ze takito inteligenti ako ty ci ta vasa organizacia KOSA by sa mali razsej zaoberat vyskumom rakoviny preveciou ale aj liecbou a hlavne liecbou. Tu energiu co tu spotrebujete na citanie nejakych diskusii by ste mali vlozit do poctivej prace a pomoci ludom ktori uz touto chorobou trpia. Ak moje dieta trpi leukemiou mam mu vysvetlovat vies tam niekte v KOSA su taki inteligenti co vsetko vedia len bohuzial ti nevedia pomoct lebo si sa mal tie 4 rocky co si na svete proti rakovine chranit a zdravo jest! Ako mu to mam vysvetlit?????
Alebo mu poviem tak viec co odcestujeme na Mars tam to este zivocisne druhy ako clovek neskazili klimu tam ti bude lepsie???
Tak ak nemas argumenty na normalne otazky na realne otazky spojene s problemom rakoviny tak sa nemiesaj do diskusie. Co ja mam z toho ze tu nejakych prispievatelov otcenujete za dobre nazory, ktore kazdy iny clovek takisto povazuje za dobre a ktore aj niekom pomozu. Tvoje odcenenia, osocovania ci kritiky inych prispievatelov nikomu nepomozu!!!

aba31

suhlasim so Sii.
Inak, kedze je to taky problem-myslim tym prevenciu, zdravu vyzivu, osvetu , čas a to vsetko tym spojene, bolo by dobre nieco robit aj v oblasti liecby-teda nasledkov toho, ked uz "prevencia" zlyhala. Prečo to teda stojí uz desatrocia cely ten vyskum-myslim tym uspesny vyskum-učinna terapia. na to nik nemysli???nezda sa mi,ze "mudry človek" dnešnej doby nevie nič naozaj učinne na rakovinu vynajsť!preco?

kosa

sii,

ved nikto nehovori ze SI trafena husa;,pravda ak sa sama sa taku povazujes,tak na tom my nic nezmenime. pouzili sme na SK este stale casto pouziivane ''TRAFENA HUS ZAGAGALA''.

sii

ja som uplne pokojna, ja som sa tym len snazila vyjadrit svoj nazor nato ze tak ako to "vy" vykreslujete (problem rakoviny) to bohuzial este stale nefunguje, ja som ani slovkom nespomenula to ze by "vasa" fylozofia nefungovala alebo ze by som ta za to osudzovala ci osocovala, ja povazujem tu uvedene nazory za velmi dobre ci uz je to to desatoro alebo s tym vitaminom B17.
Dokonca zdielam aj nazor koruptivnych fakult mediciny a toho nasledky. Lenze musime sa na problem pozriet aj v realnom svetle a to svetlo je to ze aj napriek tomu stale viac ludi choreje na rakovinu a stale viac ludi aj podlahne, tu je ta pravda o rakovine.
A na vine sme "my" vsetci, nasim konzumentnym zmyslanim, a na Slovensku je to este horsie pretoze na Slovensku si clovek nemoze dovolit(vzhladom na ekonomicku sytuaciu vacsinou domacnosti) zit zdravo a hladiet na to co je alebo v akom prostredi pracuje ci zije. Je to bohuzial tak!!!
V dnesnej dobe sa hladi na peniaze vsakde kde sa pozries vladnu peniaze. Ta to je nasa smrt.
Takze ma prosim neskatulkujte do nejakej kategorie nekonstruktivych pohladov pretoze tomu tak nieje!
Vsetko co som chcela povedat je ze ludom chorym na rakovinu treba tento problem vysvetlit polopatysticky a nie zahrnut ich pojmami ktore casto nerozumeju a nevedia co com tu vlastne diskutujeme.