Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ja som sa pytala prva, a citaj prispevky budes vediet aj odpoved na tvoju otazku.
Inak moje nazory su moje nazory nie su ovplyvnene udalostami.
sii,
opytali sme sa ta ci ti niekto zomrel z rodiny nedavno na rakovinu.
Zomrel ti niekto na rakovinu?( to by vysvetlovalo tvoje spravanie, kedze niekto blizky ti zomrel na rakovinu a tu zrazu zacinas citat ze rakovina je banalne ochorenie).
a hovori sa tiez...hlupy clovek prestane vtedy ked uz nema argumenty....
a este nieco, este stale si mi neodpovedala na moje otazky :)))
inak kto tu necita prispevky!!!
ako sa to hovori...hm.. s mudrym sa hadat nemusis a s hlupym nepotrebujes!
ukoncime to je mi to jedno chvalabohu ze zijem v state kde si mozem hovorit svoj nazor!!
Ak ho druhy nevedia prijat, ich problem.
Co sa tyka, protirecenia tak ked ta vystavym otrej kritike alebo ti napisem konkretne pripady tak so mnou suhlasis ale hned v nasledujucom prispevku a osocujes alebo lepsie povedane nezdielas moj nazor necham, bud zdielam a suhlasim alebo nezdielam a nesuhlasim.
Inzinierov by som na tvojom mieste neurazala, pretoze ani ja som neurazala lekarov. Kazdy sa venuje tomu co ho bavi. Ja na lekara nemam srdce, pretoze mam nazor ze len clovek so srdcom pre druheho ma pravo byt lekarom inak to nefunguje a potom mame diletantnych lekarov ktori hovno vedia a ako si pisal prizivuju sa. Ja robim svoju pracu dobre, a nebyt ludi ako ja tak chodis vsade peso alebo konom alebo si tu teraz nepiseme takto cez internet. Takze prosim ta nevysmievaj sa.
sii,
STOP!
Otazka na Teba: Bol v tvojom blizkom okoli-rodine niekto kto zomrel na rakovinu?(davno - nedavno).
sii,
ten preklad sme nerobili pre teba.
sii,
bud KONKRETNA:
1:v com si nase prispevky protirecia(kritizujes ale NEUVADZAS DOKAZY-je to ale klasicky sposob na SK vzdy kritizovat bez dokazov...JE TO ZLE, lebo to som ja nenavrhol, a zavidim tomu kto to urobil ze je SCHOPNEJSI a LEPSI...)
2:ako a kde si sa ako laik stretol s rakovinov? VED TUNAK PISEME a POTVRDZUJEME nazor DAMIANA ze rakovina VYZADUJE individualny pristup.
3; co sa tyka nositelov NOBELOVYCH cien, tak SUHLASIME s tebov ze BY SA DALO POLEMIZOVAT....ale NIE v pripade L.PAULINGA-toto mame totiz aj NASIMI eksperimentami...nuz tiez sa na tom prizivujeme(hehe)...OVERENE.
1: pozri si film ''THE CORE''.
Ak ta ten film nepouci tak ta nic nepouci.
A tento si pocul? ''Sedia dvaja v cakarni na lekara a jeden z nich hovori:vies co znamena ING? Nie, odpoveda druhy. Nejaky novy doktorko?
Nie, to sme my IGNORANTI kotri sme sa neucili a teraz tu sedime chori!...( hehe, je to len ftip).
ok, ak uz chces mat pravdu tak mi prosim ta vysvetli co je to ten holokavst a no com sa to podielam, a preco je boj proti rakovine klamstvo prosim ta vysvetli mi tento citat, polopatysticky. Coo tym chcel basnik zici ??? A povedz mi polopatisticky o com to tu cely cas hovoris o akej moralke to hovoris a co vieme 3000 rokov. Celkom vazne vysvetli mi to bud som taka hlupa ze tomu nerobumiem alebo nevies sam co pises.
toto je len prva cast toho co povedal tento najvyznamnejsi chemik 20. storocia.
Dalej ale hovori: ''Kazdy kto priamo ci nepriamo zautoci na moje slova,kazdy kto priamo ci nepriamo zautoci na tych ludi kotri este maju MORALKU a hovoria pravdu, kotra je znama uz viac ako tri tisice rokov je priamo ci nepriamo ZAINTERESOVANY NA TOMTO UTRPENI LUDI, na tomto HOLOKAVSTE. Tazko nieco proti nim urobit. Jedine co urobit mozeme je nestratit NASU ludskost, a neznizit sa do zvieraceho myslenia a spravania sa.A pochopit ze cenov za pravdu su vzdy zivoty utrpenie a zmarnene ludske osudy.''- koniec citatu.