Pravda o rakovine - VITAMIN B17

zds

kosa,
sem tam nakuknem do tejto temy.
mas pravo na svoj nazor, ale sorac, robis to sposobom, ktory priamociaro nici tuto temu a dehonestujes ludi, ktori si to nezasluzia.
hovorim o etike tvojho pisania.
bojujes viac proti niekomu, ako za nieco.

tuchard

fakt nema zmysel niekomu tvrdohlavemu vysvetlovat ze islo len o nazor veci... ak tu stravim este chvilku tak tu CNR asi fakt privolam!!!:DDD kosa vela stastia... A schvalne ludia verte ze mysel je hlavny zdroj liecby rakoviny!!!:DDD a teraz si navariiim takeho tucaka ze nikomu neodporucam!!! :O Nech zije sloboda prejavu a zanik zvratenej mentality!!! :O to bolo tvrdeee!!

andie

odchadzam z tejto debaty. mozno, ked sa znovu ukazu povodni diskutujuci..no hlavne prajem pekny den, vela zdravia a vedomosti.

andie

tuchard, si pozri, co je v slovniku psychosomaticky, potom si precitaj, co som napisala a mozno pochopis. uviedla som, ze srdcovocievne ochorenia patria medzi psychosomaticke ochorenia. bav sa dalej a hlavne ziskavaj informacie dalej, nech sa ti otvoria oci i mysel. a uvedom si, ze recami typu, ze len myslou sa clovek dokaze zbavit rakoviny len zavadzas ludi. este nebodaj tomu niekto uveri..

kosa

andie,
zijeme v ''slobodnom'' svete kde ''kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor'', a ak nie tak kazdy MA pravo bojovat o svoje prava.
V jednom z tvojich prispevkov si povedala ze vela ludi v tvojom okoli zomiera na rakovinu( predpokladam ze aj na kardioochorenia).
aky je tvoj postoj k tomuto stavu? ako sa ty osobne spravas voci tejto relativne ALARMUJUCEJ situaciji?
dakujeme za odpo.

tuchard

andie: akoze prave si ukazala vsetkym akou mentalitou si obdarena....:DDDDDDDDDDDDDD tu ide o ludskym tvorom sposobene choroby a zlymi navikmi, srdcovocievne choroby mam sa zasmiat, ved a kto za to moze ze clovek sa napchava totalnymi srackami a potom sa cuduje ze umiera!!! no fakt kto ?? myslis ze ta choroba je vyvolana len tak? a potom to clovek prenasa do genov a postupne do dalsej generacie... A mysel jasne ze ked raz niekto ma rakovinu tak sa ju myslou nezbavi,to bol len nazor Dr.Hemera! A vidno ze na pochopenie veci mas daleko.. Ale zaujimave ze clovek zijuci v racionalnom svete uz taku vysoku nachylnost na choroby nema?necham Vas plavat dalej..:DDDDDDDDD

andie

a preco nenapisali ?? lebo sa na to proste neda reagovat akurat zasmiat :) aj srcovocievne ochorenia patria medzi psychosomaticke ochorenia a preco na ne ludia umieraju, ked to vedia ? srdcovocievne ochorenia su cislom jeden v umrtnosti na svete, tak ako je to mozne, ze vsetci ti ludia nesustredili svoju mysel na to, aby nezomreli a aby sa vyliecili?? rovnako je to s rakovinou, proste to nefungujeee :P

kosa

bolo by zaujimave porovnat kolko ludia vedia o autach ked ich davaju do servisov na opravu, a kolko ludia vedia na temu zdrave telo, ked idu k lekarovi...

kosa

andie,
nikto nie je naivny ale sme skor neinformovany, co sa AJ VDAKA TEJTO DISKUSIJI RAPIDNE( hoci mozno nie radikalne)zmenilo.
inac aj RNG, aj DAMIAN, aj CCC ( a ako vidno aj TY) regularne prezieraju tuto temu a ak si myslia ze mozu nieco NOVE dodat v tom kotrom pripade tak urcite ze dodavaju( vid RNG, ma mnoho prispevkov nielen v tejto teme a su na vysokej odbornej urovni).
Je zaujimave, ako vravis, ze psychosomaticky povod rakoviny je znamy uz dlho( ako dlho? mohla by si specifikovat? vdaka.), ale je problem lebo sa o tom na inych urovniach ako skutoce odbornych( vysokoskolskych) prilis neinformovalo....na skodu hlavne pre tych co zomreli na rakovinu a nemuseli........