Pravda o rakovine - VITAMIN B17

sii

Po prve: nie som lekar, som strojny ing.
Po druhe: pisem tu svoj nazor ako laik, a ako clovek ktory sa s rakovinou stretol
Po tretie: citam vase prispevky a myslim si ze si protirecis
Po stvrte: co sa tyka nositelov nobelovych cien o tom by sa dalo polemizovat a ti nie su bohovia a neviedia vsetko.
To by bolo asi tak vsetko co som este k tejto teme chcela povedat.

kosa

''Kazdy musi vediet ze tzv.''boj proti rakovine'' je obycajne klamstvo''.-
toto bude asi najvystiznejsi preklad slov L.PAULINGA .

kosa

sii,
NECITAS, opakujeme, NECITAS nase prispevky, kotrych tu je viacero, a potom mas SKRESLENE NAZORY (hoci je dostup k informacijam). Predpokladame ze pracujes ako lekar/ka, a nas pristup sa ta nielenze dotkol ale aj URAZIL.
V nasich prispevkoch je jasne poukazane ze sposob akym sa PRIJIMALI a vieme ze aj nadalej PRIJIMAJU studenti na studium MEDICINY nema nic spolocneho z DEMOKRACIJOV-ale toto sa meni a aj zmeni AJ VDAKA NASIM PRISPEVKOM (a v tom si zapocitana aj ty, ako prispievatel tohoto fora.)
Plus v nasich prispevkoch je jasne ukazane ze su JEDNOTLIVCI medzi lekarmi (kotrych my nazyvame lekvari), ale tych jednotlivcov je zatial prilis vela,tito su nuteni pozerat sa LEN a LEN na svoj VACOK...chapeme ale NEAKCEPTUJEME.
rakovina BOLA PROBLEMOM v zmysle zdravotnom, teraz je to problem len a len socioekonomicky-preto aj tema ''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17''.
inac DOVOLUJES SI POCHYBOVAT O SLOVACH nositela ceny NOBELA?
NIKTO opakujeme NIKTO v nasom kolektive si NEDOVOLUJE pochybovat o tom co Linus PAULING povedal.A kazdy z nas ma RESPEKT voci nemu.

kosa

sii,
''EVERYONE SHOULD KNOW THAT ' the war on cancer' IS LARGELY A FRAUD''- Linus PAULING, 2 times NOBEL price winner.

sii

prepac nerozumiem ani slovo co tu pises, o korupcnosti koho???
Vies lekari su tiez len ludia a bohuzial medicina ako veda s tym tiez vela nenarobi, ano je pravda ze existuje vela lekarov ktori by lekarmi radsej nemali byt a vystudovali za ockove peniazky ale aj tak rakovina je problem a dlho bude.
Ano, urcite sa da ovplyvnit dravym sposobom zivota ale to snad len asi v 2% pripadov

sii

ja sa necitim urazena neviem preco ja som vyjadrila svoj nazor, a ten je ze si myslim ze tym co tu pisete a ako sa k problematike vyjadrujete je jednoducho povrchne bezocive k ludom ktori trpia rakovinou.

kosa

sii,
nase prispevky ale jednoznacne poukazuju na KORUPCNOST pristupu k rakovine zo strany ''ZAINTERESOVANYCH''.
a preto neocakavame od tychto ludi DAKOVNE prispevky ale skor URAZLIVE, OSOCUJUCE,HANOBIACE,v kratkosti MORALNE UPADNUTE.
Ludi ako DOKTORI KREBS, ako DOKTOR HARRIS, desiatky inych kotri sa NEDALI KUPIT ZA DERAVY GROS, kotri si zachovali MORALKU bolo a je sice malo ale EKSISTUJU.
A vsetkym ostatnym ludom z CHARAKTEROM prajeme ZDRAVY DEN!

kosa

sii,
tunak nikoho neurazame.
Ak sa nasimi prispevkami citis urazena tak sa ti v mene kolektivu kosa ospravedlnujeme.