Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Maros, za prve ma vobec nepoznas, za druhe nic tu nepredavam, to som robil pred vyse 3 rokmi a musel som z toho pre rozne dovody uplne=kompletne vystupit, a za tretie, davam sem rady lekarov, co maju s doplnkami vybornu skusenost a niektori liecia LEN doplnkami a to ucinnejsie, nez k;lasicvka medicina. To je samozrejme velky dovod na to, aby ich ociernovalim kde sa len da, lebo to organizovanej medicine a farmacii znizuje obrat. Naviac nevidim, ze by si tu mal nejake dobre rady okrem odporucasnia klasickej mediciny a jej monopolu, takze ta odteraz kompletne ignorujem.
Ok a o akú pomoc teda máte záujem ? Na pomoc klasickou medicinou ci liekmi mate lekarov konzekventnej mediciny,ktori ako vidno mame nepomahaju ale to uz je na Vas.
Mala som skor na mysli alternativnu medicinu a poradenstvo lekarov( nie bylinkarov),ktori sa nou zaobaraju tu priamo na Slovensku.
o herbalife a podobne nemam zaujem....
Na zvýšenie imunity a regeneráciu trávenia je potrebné piť:
čaj Aloe Blossom Herbal Tea,Aloe Vera Gel, Active probiotics,Echinacea Supreme,Bee Pollen, Fields of Green. Viac sa o produktoch môžete dozvedieť na:www.aloepriroda.com alebo mi môžete napísať aj na mail.Poskytujem písomné a aj osobné poradenstvo, konzultujem s poradným zborom lekárov.
Na zvýšenie imunity a regeneráciu trávenia je potrebné piť:
čaj Aloe Blossom Herbal Tea,Aloe Vera Gel, Active probiotics,Echinacea Supreme,Bee Pollen, Fields of Green. Viac sa o produktoch môžete dozvedieť na:www.aloepriroda.com alebo mi môžete napísať aj na mail.Poskytujem písomné a aj osobné poradenstvo, konzultujem s poradným zborom lekárov.
poradte prosim...RNG... mojej mame pred 2 rokmi nasli nador na plucach, cely vybrali ( 2 laloky) , a nebrala ani chemoterapiu potom,nebolo treba,zdravotny stav ma teraz ok, chodi na kontroly do Hagov a vsetko v poriadku. ma 60 rokov.uz je na dochodku. trapi ma ale ze je kazdu chvilu chora, nejaky kasel,prechladnutie, lekari jej zakazdym daju antibiotika,ktore jej robia strasne zle na zaludok (ten uz ma asi komplet podrazdeny od liekov lebo este berie aj nieco na stitnu zlazu), uz parkrat sa stalo ze skoncila na infuziach v nemocnici co jej bolo tak zle...viem ze asi sa boja aby nedostala nejaky zapal na tie oslabene pluca, ale podla mna ma oslabenu imunitu a rada by som jej pomohla,nejakym vyzivovym doplnkom alebo niecim prirodnym,nie do seba len pchat antibiotika,ved sa uplne znici...poradte
poradte prosim...RNG... mojej mame pred 2 rokmi nasli nador na plucach, cely vybrali ( 2 laloky) , a nebrala ani chemoterapiu potom,nebolo treba,zdravotny stav ma teraz ok, chodi na kontroly do Hagov a vsetko v poriadku. ma 60 rokov.uz je na dochodku. trapi ma ale ze je kazdu chvilu chora, nejaky kasel,prechladnutie, lekari jej zakazdym daju antibiotika,ktore jej robia strasne zle na zaludok (ten uz ma asi komplet podrazdeny od liekov lebo este berie aj nieco na stitnu zlazu), uz parkrat sa stalo ze skoncila na infuziach v nemocnici co jej bolo tak zle...viem ze asi sa boja aby nedostala nejaky zapal na tie oslabene pluca, ale podla mna ma oslabenu imunitu a rada by som jej pomohla,nejakym vyzivovym doplnkom alebo niecim prirodnym,nie do seba len pchat antibiotika,ved sa uplne znici...poradte
RNG......ja mam tu loz??
Tebe ta tvoja chyba uz len tri krat a bude to tvoja pravda.
To je ako s mimozemstanmi ,tiez tomu ludia uverili.
Kazda strana ma nieco do seba,ale netaraj tu,ze klasicka medicina je neucinna a vlastne proti ludom a ich zdraviu.
Alternativnu medicinu mozes vyuzit pri jednoduchych hlupostiach,nie pri vaznych chorobach.
Si strasne zaujaty a zrejme sa tomu venujes aj predajom.Ale ty budes stale tarat svoje,to viem. Aj loz ak jej clovek uveri ......je pre cloveka svata pravda. Poznam takyh ludi ako si ty a viem,ze v ich v zlom presvedceni nikto nepresvedci o opaku.
Nuz keby bol leatrile tak neucinnym preco by ludia potichu z USA sa chdili liecit do Mexika prave tym "neucinnym" leatrilom?
Uz Musolini povedal ze "stokrat opakovana loz sa stane v ociach mas pravdou" tak Maros, uz mas 2 x a chyba ti este 98 krat.
Ale aj Musolini nakoniec zakoncil svoju karieru umyvania mozgov neslavne tak ako budu muset raz zakoncit ti, co broja proti inym metodam liecenia rakovin nez typicke "noz, ohen a jed" tj operacie, ozarovania a chemoterapia, ale dufam ze menej drasticky.
Mnohe nemocnice, (Cancer Institutes) uz zacinaju pridavat do toho tzv Komplementarnu medicinu a rozne ziviny, takze "lady sa postupne lamu"
Cancer treatment
Amygdalin was first isolated in 1830. In 1845 it was used as a cancer treatment in Russia, and in the 1920s in the United States, but it was considered too poisonous.[22] In the 1950s, a purportedly non-toxic, synthetic form was patented for use as a meat preservative,[23] and later marketed as laetrile for cancer treatment.[22]
The U.S. Food and Drug Administration prohibited the interstate shipment of amygdalin and laetrile in 1977.[24] [25] Thereafter, 27 U.S. states legalized the use of amygdalin within those states.[26]
[edit]Initial studies at Sloan-Kettering
In 1972, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (MSKCC) board member Benno C. Schmidt, Sr. convinced the hospital to test laetrile so that he could assure others of its ineffectiveness "with some conviction."[27] Kanematsu Sugiura, the scientist who performed the requested tests, found that laetrile inhibited secondary tumors in mice, though it did not destroy the primary tumors. He repeated the experiment several times with the same results. However, three other researchers were unable to confirm Sugiura's results. While these uncontrolled and inconclusive results were considered too preliminary to publish, they were leaked to laetrile advocates, resulting in significant public attention.[27]
To expand on Sugiura's results, MSKCC researchers conducted a controlled experiment in which they injected some mice with laetrile (as Sugiura had done) and others with placebo. Sugiura, who was unaware of which mice had received laetrile, performed the pathologic analysis. In this controlled, blinded follow-up of Sugiura's initial uncontrolled experiment, laetrile showed no more activity than placebo.[27]
Subsequently, laetrile was tested on 14 tumor systems without evidence of effectiveness. Given this collection of results, MSKCC concluded that "laetrile showed no beneficial effects."[27] Mistakes in the MSKCC press release were highlighted by a group of laetrile proponents led by Ralph Moss, former public affairs official of MSKCC who was fired following his appearance at a press conference accusing the hospital of covering up the benefits of laetrile.[28] These mistakes were considered scientifically inconsequential, but Nicholas Wade in Science stated that "even the appearance of a departure from strict objectivity is unfortunate."[27] The results from these studies were published all together.[29]