Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ja osobne sa sustredim len na potravinove doplnky,tj prostiedky prirodne a neskodne, ktore sa beru ustne(per os), nanajvys transdermalne.. Na ine si netrufam radit, nanajvys okopirujem pasivne spravu od nejakeho lekara, co to pouziva bez osobneho odporucenia alebo komentaru.
A znova opakujem, odstranenim nadoru sa rakovina nevylieci, lebo zamorene telo vytvori nove loziska a spravidla ma stovky mikroskopickych, zatial lekarmi nezistitelnych lozisk po celom tele. Nestaci teda len znicit nador, ale treba telo odmorit a posilnit, aby bolo schopne kazdu chybnu bunku ucinne a rychlo znicit.
chcela by som sa opytat, ci je mozne aby Vitamin B17 podporoval tvorbu lymfatickych uzlin.
dakujem
sorry, preklep... srdecna vdaka za pomoc...
ahojte,
panecku ked vy to tak vsetko opisujete ze ja o tom nemam ani ponatia... tie odborne vyrazy atd.
len som chcela vediet ci mate skusenost a mms + chemoterapia intravenozne (nie ozarovanie)
alebo
chemo + B17 intravenozne co by bolo najlepsie a najucinnejsie...
bez problemov az by sme to podali bez vedomia lekarov a to z toho dovodu lebo o tom nic nevedia....
situacia je taka ze to je lymfom na hrubom creve najedny dost neskoro, nevyoperovany. poskodena pecen a zlcnik...
srdecna vdaka ho pomoc.
Nie je problem vytvorit akekolvek vysledky na experimenty na podporenie zakazu nejakej latky, a to sa podarilo farmaceutom s leatrilom Ono ustne zobrany vo vacsich davkach po reakcii so zaludocnou kyselinou vylucuje prudko jedovatu kyselinu kyanovodikovu. preto len injekcia rozpustene v DMSO mozu dat do tela davky, ktore su ucinne citotoxicke. Samozrejme kedze chceli prirodnu latku potlacit v prospech novych patentovanych priserne drahych farmaceutik,tak si na to kupili vyskumnikov co to "jasne" dokazali a FDA zakazala aj B-17 aj DMSO, pre istotu v USA . neskor sa im dokonca cez Kongres podarilo presadit rozhodnutie, ze tvrdenie, ze sa da liecit rakovina inac nez operacne, ziarenim a chemoterapiou je trestne zavadzanie ludi.
Samozrejme to je utok na slobodu a demokraciu, ale take su uz vsetky vlady a tzv demokracie, pokial to ludia znesu a nevzburia sa.
Tak isto v roku 1996 sice povolili predavat potravinove doplnky volne, pokial nemaju ziadne skodlive ucinky, ale je trestne o nich tvrdit, ze maju liecive ucinky aj napriek tomu, ze je dostatok dokazov na to. Ale nie oficialne, lebo len FDA to moze oficioalne ptrehlasitr a ta je v rukach faraceutickeho priemyslu viacmenej.
nejeden vyrobca, co sa odvazil tvrdit, ze jeho vyrobky liecia sedi vo vazeni so zhabanym majetkom, presne tak, ako keby predaval zakazane drogy.
Nuz ale pravda sa neda celkom potlacit a v susednom Mexiku je hromada klinik,, kde sa chodia americania z rakovin liecit, a jeden z castych nastrojov je prave ten v USA zakazany vitamin B-17, napodiv tam ucinny.
Nuz mozno je to pre to, ze tam rozpravaju spanielsky, hahaha a tamojsi ludia nemaju dost penazi na drahe chemoterapeutika. Takto z vyse 650 tisic ludi , co v USA umre z rakovin im unikne odhadom az 30 tisic do lacnejsej a ucinnejsej zony klinik v Mexiku. Tj je to strata pre farmaciu a onkologov, ale nie privelka a sucasnou reklamou a roznymi umyvaniami mozgov toto dalej nerastie, tj dostanu vyse 95% moznych penazi z rakovinnych pacientov tak ci tak.
Zialbohu, tu sa nejedna vobec o pacientoch a ich zdravi, ale peniazoch, tak ako v kazdom inom priemysle. Kedze ale vacsina ludi si to nevie este stale uvedomit a zostavaju v naivite, ze organizovana medicina sa im nadovsetko snazi pomoct, system operuje bezchybne dalej a obera ludi az o 17.5 % celkoveho narodneho dochodku. toho samotna chemoterapia je asi 800 miliard, tj znacna cast.
Cancer treatment
Amygdalin was first isolated in 1830. In 1845 it was used as a cancer treatment in Russia, and in the 1920s in the United States, but it was considered too poisonous.[22] In the 1950s, a purportedly non-toxic, synthetic form was patented for use as a meat preservative,[23] and later marketed as laetrile for cancer treatment.[22]
The U.S. Food and Drug Administration prohibited the interstate shipment of amygdalin and laetrile in 1977.[24] [25] Thereafter, 27 U.S. states legalized the use of amygdalin within those states.[26]
[edit]Initial studies at Sloan-Kettering
In 1972, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (MSKCC) board member Benno C. Schmidt, Sr. convinced the hospital to test laetrile so that he could assure others of its ineffectiveness "with some conviction."[27] Kanematsu Sugiura, the scientist who performed the requested tests, found that laetrile inhibited secondary tumors in mice, though it did not destroy the primary tumors. He repeated the experiment several times with the same results. However, three other researchers were unable to confirm Sugiura's results. While these uncontrolled and inconclusive results were considered too preliminary to publish, they were leaked to laetrile advocates, resulting in significant public attention.[27]
To expand on Sugiura's results, MSKCC researchers conducted a controlled experiment in which they injected some mice with laetrile (as Sugiura had done) and others with placebo. Sugiura, who was unaware of which mice had received laetrile, performed the pathologic analysis. In this controlled, blinded follow-up of Sugiura's initial uncontrolled experiment, laetrile showed no more activity than placebo.[27]
Subsequently, laetrile was tested on 14 tumor systems without evidence of effectiveness. Given this collection of results, MSKCC concluded that "laetrile showed no beneficial effects."[27] Mistakes in the MSKCC press release were highlighted by a group of laetrile proponents led by Ralph Moss, former public affairs official of MSKCC who was fired following his appearance at a press conference accusing the hospital of covering up the benefits of laetrile.[28] These mistakes were considered scientifically inconsequential, but Nicholas Wade in Science stated that "even the appearance of a departure from strict objectivity is unfortunate."[27] The results from these studies were published all together.[29]
Kyslik , najma vo forme atomarnej velmi ucinne zabija rakovinne bunky.Tak tam mas tu spojitost medzi chemickymi oxidatormi a liecenim rakovin, co nechce organizovana onkologia vidiet. Ale je plno klinik v USA a Mexiku, kde prave tymito prostriedka,no a este ozonom do krvi liecia rakoviny so znacnym uspechom, ovela ucinnejsie, ako klasicky noz(operacie), ohen(ziarenia) a jed(chemoterapia) dnesnej onkologie
Inac rozne alternativne metody na liecenie rakovin najdes napr na www.cancertutor.org a ja som uz tiez na tuto temu napisal dost po slovensky, najdi si cez Google.sk pod rng, rakovina.
Naschval som tam spominal najma potravinove doplnky, ale pre ferovost, som tam popisal ciastocne aj ine, chemicke a tepelne metody na liecenie rakovin, pripadne take, co vyzaduju lekarov ,infuzie roznych latok(megadavky neutralneho vitaminu C, amygdalin(B-17) v DMSO, ozonovanie krvi, hyperthermia antineoplastony, Poly MVA(elektricke skraty v rakovinnych bunkach vyvolane touto zluceninou paladia a alfa lipoickej kyseliny, poriadne drahe, ale velmi rychlo ucinkujuce)
ojj :( ja tomu nechapem a co ma s tym peroxid vodika?
MMS su asi relativne najlacnejsie protirakovinne prostriedky, podobne ako peroxid vodika. Oxidanty(chemikalie) sa pouzivaju striedavo so silnymi antioxidantami, teda okrem inych doplnkov pomocnych pri lieceni rakovin, najma enzymami, absorbentmi, chelatormi , citotoxickymi doplnkami
Inac na peroxid vodika najdete viac cez Google.sk pod rng, peroxid. Upozornujem, treba na to cisty peroxid vodika(USP, alebo pharma) nie tzv stabilizvane, tj zamorene tazkymi kovmi, co robia naschval, aby si ludia nezmysleli peroxid pouzivat vnutorne.