Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
zuza 265.
máš pravdu,v prípade tejto diagnózy je nezodpovedné radiť len tak od pasu,aj špičkoví odborníci majú problém.
Je to boj,ktorý je stále bojom a h&ľadajú sa riešenia.
Ja som natrafil na materiál o graviole- teda strom anona ostnitá.Má vraj plod mktorý 10000 krát je silnejší ako chemoterapeutiká !!!
Je to strom z amazonského dážďového pralesa.
Vraj jej uvedenie na trh bránia farmaceutické korporácie,pretože do výskumu stavajúcich liekov investovali milióny dolárov.
Jej účinnosť je najvyšia u rakoviny hrubého čreva a aj u iných,
kedže však výskum sa umelo brzdí,neviem povedať nič viac.
Zatial mám len tieto informácie,ktoré ma však mimoriadne zaujímajú,lenže to je všetko.
Ak chceš pošli mi svoj mail na moj magnumkompozitum zavinačgmail bodka com
ja ti ten materiál pošlem.
Záver si ale urob samá.
Vladimír Jurišta etikoterapeut Čadca
Zialbohu, toto je otvorene forum a nikto, co sa riadi pravidlami tohoto fora nie je cenzurovany.Zatial.
Takze vymeny nazorov v zmysle dovolenych tu samozrejme "kvitnu"
Ked chces najst rady od lekarov, tj inaksie, ako ti radia onkologovia s dnesnym skolskym vzdelanim, pozri sa napr na www.cancertutor.org kde mas rozne ine metody priamo od lekarov, co ich pouzivali/pouzivaju s uspechom
Poniektorých by mali z tejto témy vylúčiť. Spravili ste z toho prevažne hroznú diskusiu. To čo som chcela vedieť ohladne tejto choroby a pomocného liečenia, či liečenia, či iných radách som ťažko hladala. Skôr tu ide o výmenu názorov...
Tmava farba mocu znamena ze sa z tela vselico vylucuje.To nie je zle znamenie pri odmorovani, prave naopak.
Ten Liv D ma sice dobre zlozenie, ale ta zlodejska cena zan..... Ja si tie jednotlive zlozky kupujem za maly zlomok ceny.
Inac ucinna davka elagitaninu je 2 x 100 mg minimalne, co sa odporuca pri rakovine pluc. Porovnaj to napr s tymto produktom, tiez s vytazkom z semien granatoveho jablka
-odkaz odstránený-.
ALA(alpha lipoic acid) je dnes velmi lacna a plny [protokol na odmorenie pecene(dr Berkson) obsahuje 900 mg sylimarinu najmenej.
Dobry vecer. Vie mi prosim niekto poradit, ci suvisi velmi zlty moc (ako zlaty dazd) s uzivanim LIV D a Milk Thistle (Silymarin)? Odkedy sme tieto pripravky nasadili, ma tatino velmi zlty moc. Nevieme, co to znamena. A dalsia zmena je, ze ma stolicu 3-4x denne, dovtedy len 1x denne. Maju tieto veci suvis s uzivanim LIV D a Silymarinu? Je to ocistovanie? Dakujem za rady. Radka
Nemam ani sajnu.
Vone su rozne, velmi individualne aj vydavane aj zistovane , a kazdy inac reaguje na doplnky.
Ja som mal urcity cas zapachajuci moc, ako ked jes sparglu. Pricom som sparglu nejedol. Dnes to uz nemam a dosial neviem co a preco to sposobovalo.
Zapachanie je aj pri silnych zmesiach B-vitaminov, ako mas aj pri stress B zmesiach.Ale to nie je aspon podla mna nijak sladky zapach.
Ale kazdeho nos je inaksi a ten isty zapach moze inac vnimat.
Dakujem RNG. Co si myslite o tej voni/pachu? Je to dosledok hormonalnej liecby, B17tky (spolu s DMSO) alebo rozpadom nadoru alebo samotnym nadorom? Dakujem Radka
DIM nie su vitaminy, je to vytazok z kapustovin, diindoil methane. Je to podobne, ako I3C, len asi 3 krat tak biologicky ucinnejsie, preto staci z toho brat 2 x 100 mg
Dim potlaca ciastocne estrogenicke hodnoty(nie celkove mnostvo estrogenu, ale hladinu jemnejsieho estrogenu voci silnejsiemu) a zaroven hladinu Dihydrotestosteronu, co je hlavna pricina zvacsenej prostaty(hyperplazia).
RNG, pekne dakujem, graviolu berie v andskej kure, pol hodiny pred jedlom vilcacora, tahuari a pol hodiny po jednle sangre de drago a graviola. DIM myslite cislo 55122 ženske vitaminy? Ano pytam sa len pre istotu, asi potrebuje estrogen kvoli potlaceniu testosteronu ale radsej overujem. A este sa chcem opytat na zvlastnu vonu taku nasladlu. Je to dosledok hormonalnej liecby, B17tky (spolu s DMSO) alebo rozpadom nadoru alebo samotnym nadorom. Dakujem pekne za rady Radka
Travenie je vec kyselin, enzymov mikrovlaknin a probiotik. Asi mu nieco z toho chyba. Predpokladam, ze uz berie cistiace enzymi na prazdny zaludok, to je zaklad pri rakovinach, precistit si telo, ale mal by ich brat aj s jedlom, aby vytazil z jedla vsetky ziviny.
Samozrejme odporucam ja caj z gravioly, (polievkova lyzica byliny) aj 3 x 500 mg betaglukanov, to mi pracovalo na mnohych. A z hormonalnej najma 2 x 100 mg DIM, hodne panenskeho tekvicoveho oleja a najmenej 720 mg 90% vytazku z palmicky plazivej(serenoa repens=Saw Palmetto.
Puritan.com na najlepsie ceny na to, ich Saw Palmetto(cislo 293) ma 320 mg v kazdej kapsuli vytazku z 85 az 95% mastnych kyselin a sterolov.
Keby to bol pouzival skor pri zvacsenej prostate, tak by dnes asi rakovinu prostaty nemal.
Steroly zmensia hyperplazie a tym pravdepodobnost rakovinnych zmien. Steroly totiz znizuju podobne ako DIM hladinu skodliveho DHT(dihydrotestosteron)