Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Doktor Jurkovič bol obvinený z úmrtia jednej pacientky. Ťažko posúdiť čo sa vlastne stalo, či zlyhala jeho liečba, alebo či by sa to isté nestalo aj onkologickým lekárom. Hodilo to však na jeho liečbu tieň, ktorého sa zrejme nezbaví. Takže damian, kosa ak viete viacej prečo sa to stalo, tak obhajujte.
Pozri, Jurkovica nechcem riesit, mam svoj nazor a nechcem o nom diskutovat. ja by som sa mu do ruk nezverila, len tolko. To, ci niekoho vyliecil, si tu samozrejme mozete pisat, je to vasa tema. Ja sa k nemu viac vyjadrovat nebudem. Co sa tyka toho pana, ktoreho spominam, mal nador, o ktorom sa lekari vyjadrili, ze ho pravdepodobne este nikto neprezil, bol by zomrel tak ci tak. lenze ten koniec mohol vyzerat inak, ovela ludskejsie a dostojnejsie.
Co sa tyka zabijania pacientov lekarmi, suhlasim. Moja znama lekarka sama povedala, ze kazdy lekar ma za sebou svoj maly cintorin....
Tam, kde vsetci farmaceuti na Slovensku-v Bratislave.
podla statistik na chyby lekarov v USA zomiera minimum 22o tisic ludi(povodne to bolo az 420 ale JAMA to stlacila na "len" 220 tisic)
To je prepocitane na jedneho lekara 12.5 pacientov zabitych za 40 rocnu prax.Mozno slovo zabitych je pritvrde, ale je to zialbohu fakt. Tak, ako ked sa inzinier prepocita alebo ked robotnik vyroby zmatok. Lekarove "zmatky" su poskodene zdravie a dokonca aj smrt.
Nuz aj lekari robia chyby, su to len ludia a ja som posledny, co by na nich bol tvrdy,ale len vtedy,
pokial sa snazia zo vsetkych sil robit to, co prisahali.
Nuz dr Jurkovic sa snazil vyliecit rakoviny napriek odporu svojich kolegov a mal znacny uspech, tj zachranil alebo aspon predlzil zivot mnohych pacientov, ktorych jeho kolegovia odpisali.
Ze urobil chyby, to predpokladam. V experimentalnej praci je dokonca ovela vacsia moznost, nez inde.
Ale ze sa snazil, o tom nie je ziadna pochybnost. Dal do toho vsetko, co mal, energiu, peniaze a cely svoj profesionalny zivot.
Takze ja ho vidim v inom svetle, nez jeho kolegov, ktori sa schovavaju za konvencne procesy a terapie.
farmaceutka,
kdeze si to studovala tu farmaceutku?
ano? tomu panovi zakazal akekolvek opiaty, takze krical od bolesti dnom-nocou. Ten trypsin ho dorazil tak, ze skoncil rychlejsie ako musel. podotykam, ze sa mu odovzdal do ruk v relativne dobrom stave, bez kachexie a urputnych bolesti.
Osobne som videla jednu jeho obet. Pre mna nie je lekarom, pretoze pre lekara plati zakladne pravidlo-v prvom rade neublizit.
Zakazat pacientovi v terminalnom stadiu s ukrutnymi bolestami cokolvek proti bolesti povazujem za tyranie. Ziadne clanky o jeho udajnej liecbe ma nepresvedcia, pretoze raz vidiet je viac ako 100krat pocut.
kedze metoda dr Jurkovica je efektivna a podobna inym metabolickym lieceniam rakovin, nezda sa mi, ze by bol skodlivy, prave naopak, je to clovek uzitocny v boji proti onkologickej "neomylnej" skupine.
Hlavne jeho pouzivanie silnych enzymov na precistenie tela a odmaskovanie nadorov zlepsuje cinnost imunitneho systemu a umozni obrane tela utocit na rakovinne bunky.
Zachrana zivota je prvorada povinnost lekara, nie nasledovanie konvencnych metod na silu.