Ahojte mám otázku. Mám sedave zamestnanie čiže v práci celý deň presedim + doma musim robiťna pc prácu takže to sa tiež nehybem. Každý den som si vyčlenila hodinku na cvičenie + vencenie psa to je všetok pohyb čo mam. Myslíte ze to stačí k tomu aby som schudla ?
Práca - pohyb
toto je fakt, ale mali by sme kompenzovat pracu pohybom, lebo potom sa nam to moze nepekne vypomstit :/
s tym pohybom je to cele ovela komplikovanejsie :)
pre mna je top pohyb chodza, denne mam spravit 10 tis krokov a obden sa snažím jazdit na bicykli aspon 10 km. Mám nový horský mestsky bike z cyklospecialit a kedže nechcem byt akoklobaska, musím sa hybat naozaj pravidelne
mna napriklad zase chodit iba tak nebavi :-D nedelne prechadzky musia byt, to ano, ale ze by som sla na turistiku, to vobec nie :-D to uz skor si zacvicim doma.
pre mna je najlepsi pohyb jednoznacne chodza.
No ono staci aj zacat s dlhsimi prechadzkami. Na zaciatok je to super :-) Ja bicykel sice mam, ale velmi ho nevyuzivam, az tak ma to nebavi ako napriklad beh. Pri nom ja uplne vypnem.
tiež mam sedavu pracu, preto chodím po práci (ked sa dá) bicyklovat. Prijemne sa odreagujem a uvolnim telo, lepšie sa mi spí
do práce chodím na tejto kolobežke www.cyklospeciality.sk a za dva mesiace mamdole 5kg. Som spokojna
hej presne ak mas sedave zamestnanie tak pri tom venceni prejst ja neviem kolko 8000 krokov aspon to minimum ak mas apku alebo hodinky kde sa to da nastavit.