Ahojte mám otázku. Mám sedave zamestnanie čiže v práci celý deň presedim + doma musim robiťna pc prácu takže to sa tiež nehybem. Každý den som si vyčlenila hodinku na cvičenie + vencenie psa to je všetok pohyb čo mam. Myslíte ze to stačí k tomu aby som schudla ?
Práca - pohyb
ako no nie je to bohvie co ale aspon nieco. mala by si si stanovit aspon nejake tie kroky by si mala kazdy denprejst za kazdych okolnosti, tak by si sa mohla aj tak trocha namotivovat
Veruže teraz pôjde asi dopyt po elektroveciach - bicykloch, kolobežkách určite hore. Tieto ceny pohonných hmôt sú veľmi smutné. Ja som si tiež kúpila tento bicykel www.cyklospeciality.sk som veľmi spokojná, že som sa z auta dostala aj k bicyklu.
Teraz aj moj muz uvazuje ze by si na leto kupil bud elektro alebo aj obycajnu kolobezku :D Ze ked ide benzin tak hore :)
Okrem venčenia psíka skús kolobežku, je to teraz in a máš okrem perfektnej zábavy aj pohyb. Super kolobežky majú na cyklospeciality.sk, skús kuk.
Skús si kúpiť bicykel alebo kolobežku a venovať sa tomu pravidelne, nie je to nič náročné a zároveň je to fajn forma relaxu...a uvidíš, že budeš aj chudnúť. Mne bicyklovanie veľmi pomohlo, cítim sa super fyzicky aj psychicky. Pozri www.cyklospeciality.sk, majú super výber bicyklov aj kolobežiek.
Ahoj chisel, záleží od toho koľko máš rokov a akú máš váhu. Je zrejmé, že vekom to už ide ťažšie a spalovanie sa spomaluje. Ale nikdy nie je neskoro :) Je to dobrý začiatok každý deň aspon hodinka. Záleží aj aké cvičenie a koľkoa av akych partiach chceš schudnuť. Odporucila by som ti určite kondičné cvičenia ako posilovacie, kde sa trošku zapotiš. Ta hodinka uplne staci. Trošku upravis stravu + chodiť so psíkom na prechádzky a uvidis ako veselo to pojde dolu :)držím palec