Zdrave vlasy

Príspevok v téme: Zdrave vlasy
Patinka

Dobrý deň, :) Teraz mi naozaj pomôžte.. Bola som sa strihat možno pred mesiacom a už mám poničene končeky :( vlasy nefenujem no raz za čas ich kulmujem ale nie všetký vlasy. A ešte sa mi aj rýchlo masnia vlasy a šampony na mastne vlasy nezaberaju.

Bola som sa strihať a ona povedala že preto mám take vlasy (rýchlo sa zničia) lebo máme tvrdu vodu. Môže to byť pravda ?

Moje vlasy su nejake suché, a vôbec sa im nechce rásť. NERASTU MI..!

Teraz mi niečo naozaj poradte na vlasy niekto komu to aj pomohlo. Napíšte mi prípravky ako sa volaju kde ich kupim a cenu :) Na suche vlasy, poničene vlasy, mastne vlasy a na rast vlasov.

Naozaj by ste mi veľmi pomohli. :)
Ďakujem

jambla

Join Low on an exhilarating journey through 31 unique levels in [Lows Adventures 2](lowsadventure2.app), a captivating platform game where collecting coins and conquering bosses are just the beginning of your adventure!

jambla

Join Low on an exhilarating journey through 31 unique levels in Lows Adventures 2, a captivating platform game where collecting coins and conquering bosses are just the beginning of your adventure!

jambla

Yes, you make a valid point. I have been using an [AI Name Generator](aithename.com) recently, and it works quite well. You might want to give it a try.

jancovka

No ešte som nepočula aby mi gumené cukríky nejako zachránili vlasy :D Podľa mňa najlepšie keď človek navštívi kadernícky salón a tam si dá spraviť nejaké to ošetrenie.

lulina_majerova

podľa mňa sú dobré vitamíny originál na vlas, také gumenné cukríky že sú dobré, taký mackovia :)

jeffreestar

Zdravá strava bohatá na bielkoviny, thatsnotmyneighbor.org vitamíny a minerály (napr. omega-3 mastné kyseliny) pomáha podporovať rast vlasov.

Market24

Mňa sa vlasy veľmi zlepšili, keď som začala užívať kolagén – mám od Vital proteins. Výživa zvnútra je dôležitá, beriem dostatok aj vitamunov B, na vlasy používam jemné šampóny, najlepšie tie tuhé s prírodným zložením. Sú super, vlasy toľko nevysušujú - a to si ich umývam každý večer. Aj kondicionéry mám prírodnú väčšinu s obsahom aloe vera. :)

thiagogo

I love reading through a post that will make people think. Also, thanks a lot for allowing me to comment here! If you want to know about [url=motox3m.co x3m[/url]. Maybe this game will be useful to you after stressful working hours. Let's experience this fun with me.