Zdrave vlasy

Príspevok v téme: Zdrave vlasy
Patinka

Dobrý deň, :) Teraz mi naozaj pomôžte.. Bola som sa strihat možno pred mesiacom a už mám poničene končeky :( vlasy nefenujem no raz za čas ich kulmujem ale nie všetký vlasy. A ešte sa mi aj rýchlo masnia vlasy a šampony na mastne vlasy nezaberaju.

Bola som sa strihať a ona povedala že preto mám take vlasy (rýchlo sa zničia) lebo máme tvrdu vodu. Môže to byť pravda ?

Moje vlasy su nejake suché, a vôbec sa im nechce rásť. NERASTU MI..!

Teraz mi niečo naozaj poradte na vlasy niekto komu to aj pomohlo. Napíšte mi prípravky ako sa volaju kde ich kupim a cenu :) Na suche vlasy, poničene vlasy, mastne vlasy a na rast vlasov.

Naozaj by ste mi veľmi pomohli. :)
Ďakujem

Market24

Mňa sa vlasy veľmi zlepšili, keď som začala užívať kolagén – mám od Vital proteins. Výživa zvnútra je dôležitá, beriem dostatok aj vitamunov B, na vlasy používam jemné šampóny, najlepšie tie tuhé s prírodným zložením. Sú super, vlasy toľko nevysušujú - a to si ich umývam každý večer. Aj kondicionéry mám prírodnú väčšinu s obsahom aloe vera. :)

thiagogo

I love reading through a post that will make people think. Also, thanks a lot for allowing me to comment here! If you want to know about [url=motox3m.co x3m[/url]. Maybe this game will be useful to you after stressful working hours. Let's experience this fun with me.

elise

Ak si bola spokojná s Biosil Plus, ale hľadáš niečo ešte silnejšie s biotínom, odporúčam tento prírodný doplnok www.foligo.sk Obsahuje biotín, ale aj 24 ďalších účinných látok na podporu zdravia vlasov a nechtov. Takže účinnosť by tam mala byť naozaj oveľa väčšia. Ja osobne ho užívam a moje vlasy sú úplne zdravé. Nevypadávajú ani sa nelámu.

maruuusaara

Môžete mi, prosím, dať tip na nejaké naozaj účinné vitamíny na vlasy? Používam Biosil Plus, ale teraz som sa o ňom dočítala, že obsahuje naozaj malé množstvo účinných látok. Napriek tomu však na moje vlasy a nechty celkom dobre pôsobí. Chcela by som teda vyskúšať niečo silnejšie, aby bol účinok ešte lepší. Ideálne niečo s biotínom, preto mi tento zrejme funguje.