Zdrave vlasy

Príspevok v téme: Zdrave vlasy
Patinka

Dobrý deň, :) Teraz mi naozaj pomôžte.. Bola som sa strihat možno pred mesiacom a už mám poničene končeky :( vlasy nefenujem no raz za čas ich kulmujem ale nie všetký vlasy. A ešte sa mi aj rýchlo masnia vlasy a šampony na mastne vlasy nezaberaju.

Bola som sa strihať a ona povedala že preto mám take vlasy (rýchlo sa zničia) lebo máme tvrdu vodu. Môže to byť pravda ?

Moje vlasy su nejake suché, a vôbec sa im nechce rásť. NERASTU MI..!

Teraz mi niečo naozaj poradte na vlasy niekto komu to aj pomohlo. Napíšte mi prípravky ako sa volaju kde ich kupim a cenu :) Na suche vlasy, poničene vlasy, mastne vlasy a na rast vlasov.

Naozaj by ste mi veľmi pomohli. :)
Ďakujem

mimula

hair booster...mne nové vlásky zacali postupne rast, bolo to viditelné cca po dvoch mesiacoch od pravidelného užívania.

Patinka

Panthenol používam aj ja.. Nepomáha mi ale chutí :D. AKo vidím používaš toho dosť, aj ja si s toho niečo kupim. :) Žihľavu používam tiež každý rok.. Veľmi zmenu nevidím. Je to pravda o tom že pred umívanim si naniesť indulovnu na končeky vlasov že to pomôže ? A Ďakujem :)

Catali_na

Vyskúšaj výživu zvnútra, čiže zmena jedálneh lístka a to: Vysaď vyprážané, mastné, veľmi solené. Obohacuj svj jedálniček o vitamíny. Teda jedz vaic ovocia a zeleniny (ak ich teda už náhodou neješ). Alebo skús tabletky. Tieto vetky som brala: Panthenol(30tabl) od dr. Mullera - okolo 3.5€ - mne nepomohli, biosil(30tabl)- do 3€ - umňa bez výsledku, viaderm (60tabl)do 20€ - žiadna zmena, donna hair(45+15tabl)- 13€ - tie boli z nich asi najlepšie všetky kúpiš v lekárni. Potom skús dačo zvonka. ja používam pred kazdým umytím kokosový olej(z dmky stojí 3€). 2-3 hodinky pred umývaním si ho jemne vmasírujem do končekov a zabalím do sáčku - nehcám posobiť a zmyjem. Potom používam VŽDY masky na vlasy. Ja mám wella repair a ešte také maličké z dmky značky swiss o pair. No a ešte odporúčam výluh zo žihľavy. Z čerstvej/usušenej mladej žihľavy. Pripravíš ho tak, že zabaríš horúcou vodou lístky zo žihľavy (asi za hrsť) a nehcáš vylúhovať, potom precedíš a opláchneš si s výluhom vlasy pu umytí NEOPLACHUJEŠ!! toto zaručene pomáha, len treba počkať kým narastie žihľava :) na tomto mi moje vlásky žijú a sú celkom v poriadku. Mala som ich ledva po plecia a po roku ich mám do pol chrbta :D a skús aj hennu