Zdrave vlasy

Príspevok v téme: Zdrave vlasy
Patinka

Dobrý deň, :) Teraz mi naozaj pomôžte.. Bola som sa strihat možno pred mesiacom a už mám poničene končeky :( vlasy nefenujem no raz za čas ich kulmujem ale nie všetký vlasy. A ešte sa mi aj rýchlo masnia vlasy a šampony na mastne vlasy nezaberaju.

Bola som sa strihať a ona povedala že preto mám take vlasy (rýchlo sa zničia) lebo máme tvrdu vodu. Môže to byť pravda ?

Moje vlasy su nejake suché, a vôbec sa im nechce rásť. NERASTU MI..!

Teraz mi niečo naozaj poradte na vlasy niekto komu to aj pomohlo. Napíšte mi prípravky ako sa volaju kde ich kupim a cenu :) Na suche vlasy, poničene vlasy, mastne vlasy a na rast vlasov.

Naozaj by ste mi veľmi pomohli. :)
Ďakujem

elise

Ak si bola spokojná s Biosil Plus, ale hľadáš niečo ešte silnejšie s biotínom, odporúčam tento prírodný doplnok www.foligo.sk Obsahuje biotín, ale aj 24 ďalších účinných látok na podporu zdravia vlasov a nechtov. Takže účinnosť by tam mala byť naozaj oveľa väčšia. Ja osobne ho užívam a moje vlasy sú úplne zdravé. Nevypadávajú ani sa nelámu.

maruuusaara

Môžete mi, prosím, dať tip na nejaké naozaj účinné vitamíny na vlasy? Používam Biosil Plus, ale teraz som sa o ňom dočítala, že obsahuje naozaj malé množstvo účinných látok. Napriek tomu však na moje vlasy a nechty celkom dobre pôsobí. Chcela by som teda vyskúšať niečo silnejšie, aby bol účinok ešte lepší. Ideálne niečo s biotínom, preto mi tento zrejme funguje.

janus33

kvalitu vlasov mas aj v genoch a nikdy to celkom neovplyvnis...ja sa ostriham a na druhy den mam na koncekoch uz biele bodky ze sa idu stiepit, ale aj napriek tomu som si vypestovala vlasy skoro po pas, treba stale hydratovat aj mastne vlasy, sampony na mastne vlasy velmi vysusuju, skor by som ti poradila nejake kde mas pisane ze su na caste pouzivanie

Catali_na

Patinka, tak to neviem. Ale na tomto fore som už ohladne indulóny niečo čítala. Vieš , treba vyskúšať. A ohladne tej žihľavy, počas leta si jej nasuš do zásoby a používaj ju celý rok, vtedy uvidíš zmenu, nie pár krát do roka a potom čakáš zázrak :)