Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera

Príspevok v téme: Nevera
Sklamaná

Dobrý deň,
pred pár dňami, bude to už asi týždeň, som prišla na to, že partner ma podviedol cez facebook s inou ženou...Alebo.. radšej by som začala takto: je žena v mojom okolí, približne 40km, ktorú z celého srdca neznášam. Ešte som ju síce nikdy nestretla, ale proste ju vôbec nemusím. Ja a môj priateľ, sme spolu 3 a pol roka, sme spolu na facebooku v rovnakej skupine, tak si nás oboch pridala do priateľov. Ona po ňom ide, to j zjavné. Vyhladala si jeho tel. číslo, adresu, vek, povolanie, no proste nenormálna ženská. Priateľ sa mi skoro každý deň sťažoval že mu vypisuje ale že on nemá záujem písať si s ňou a odpisoval jej asi raz za 2 dni a tak to bolo až do minulého týždňa. Zistila som, to je jedno ako, že priateľ si s ňou písal sexuálne narážky a dokonca aj ako by si predstavovali spoločný sex, ako by to malo prebiehať a proste normálne sa spolu ,,urobili´´ cez net. Teda tak som to pochopila. Je mi ťažko o tom písať. Priateľovi som povedala že o tom viem a on mi na to povedal, že to bolo iba zo srandy, že mi to chcel povedať, keď budem mať nieked dobrú náladu a zasmiali by sme sa na tom. No ja som na to prišla skôr. Keď som mu povedala, ako veľmi mi tým ublížil a že sa cítim ako najposlednejšia handra a uplne ponížená, bol šokovaný a to doslova, ževraj si neuvedomil že týmto mi môže ublížiť a že dokonca ani nemal zlé svedomie, lebo to nebral ako neveru ale naozaj iba ako že si z nej vystrelil. Lenže v tom chate to vyzeralo tak skutočne.. :( priateľovi to bolo dokonca tak ľúto, že plakal a prisahal mi, že už nikdy nič také nespraví, že si naozaj neuvedomil že mi môže tak ublížiť a že sa cítil ako uplny vol.
Mám mu vôbec veriť? Neviem ako sa k tomu mám postaviť, absolutne sa mi nechce veriť tomu, že to bolo len zo srandy. Už mu neverím tak ako doteraz.
Rozísť sa, či dať mu ešte jednu šancu a dúfať/veriť že sa už nič také nestane?
Ďakujem ak ste si to prčítali až dokonca, viem že je to dlhé, ale kratšie sa to napísať asi nedalo.

Blondula

aj sa suhlasim s Maoam... ono na taky ksichtik co sa strati v dave niekto tazko povie a uveri,ze zrovna on by bol schopny niecoho zleho ! ... ale nie je kasanova ako kasanova :D

KatkaXYZ

súhlasím a Maoam ... nikdy ho nebudeš poznať .. ja som s tým svojim od mala vyrastala a nikdy by som nebola povedala že niečo také urobí, že to bude tyran .. a tak ale to je dlhý príbeh :) .. Nikdy sa nenechaj obalamutiť :) ale hlavne nech všetko dobre dopadne :)

Maoam

kazdy clovek ma viac tvari

Sklamana: nechcem ta zbavovat nadeje a pod., ale ver tomu, ze ani po X rokoch nepoznas vsetky tvare muza/priatela, s ktorym mas vztah, s ktorym zijes

a aj typy, ktore nie su 'Casanova' a pod., su takehoto niecoho schopni, preco nie?

casto prave tie tiche vody, tie nenapadne typy, na ktore by to nikto nikdy nepovedal...

to plati pre obe pohlavia

drzim ti palce, aby sa to vyriesilo - v tvoj prospech

wervulia

Aj ty si s niekym podobne zasexuj a povedz mu, ze to bolo iba zo srandy.
Keby ho to tak velmi otravovalo,neodpisoval by jej a skor by si ju zablokoval.

Sklamaná

Agnes999- ďakujem aj za tvoj názor, už to mám premyslené, teda vlastne som sa už rozhodla. Sama píšeš, že nie každý chlap je taký, že pretiahne každú čo pred ním roztiahne nohy a preto viem, že on by to nespravil. Nechcem aby to vyznelo naivne ale proste ho poznám viac ako 5 rokov a viem, že nie je tá povaha. Nie je lámač ženských sŕdc, ani nijaký casanova. Preto som to tu rišeila, že ma to zaskočilo...

Maoam

no v takom pripade by mna osobne skor urazilo, ze ma ma za taku hlupanu, ze si mysli, ze mu tie debilne trapne vyhovorky zozeriem aj s navijakom :-//

ono ked ma baba do 20+ a zbiera skusenosti, este ok, pochopim, ale neskor...a po 30tke cista katastrofa, ale tu pojde o mladu babu, tipujem

Agnes999

Prepac, ale ak mu toto zhltnes ze si na nej vyhonil brko len zo srandy, tak si uplna krava. Nabuduce ju posulozi ak sa tak uz nestalo a zase sa bude strasne divit, ze vsak to bolo len zo srandy a myslel si, ze ti to raz povie a spolocne sa na tom budete strasne smiat, ako ju zo srandy sulozil a tym si z nej vystrelil a povie ti, ze si hrozne divna ze to nechapes. Zariad sa ako uznas za vhodne. Ale len tolko, ze na svete je dost vela kuriev ktore ti budu chciet pretiahnut chlapa a je len na nom, ci vyleze na kazdu, co pred nim roztiahne nohy. Nie kazdy chlap taky je.

Maoam

Blondula,ale ty si vynimka, zena cinu :-). A co myslis vazne, dotiahnes aj do konca :D. Mas prakticne zmyslanie + temperament, palec hore.

Sklamaná

Ak by som bola v takej situácii ako ty, rozišla by som sa s ním či chce, či nie. Ak nie si vo vzťahu šťastná, treba to riešiť. A ak by ma partner podviedol s úmyslom to spraviť naozaj, okamžite by som sa bez rozmýšlania s ním rozišla,veď by som si pripadala ako závislá na ňom, ako totálne ponížená ale za každú cenu chcela ostať s ním...tak to teda nie.. :)

Blondula

no ja som tiez ako sama bez chlapa vypisovala somariny a priznam sa,tiez sme "virtualne" sexovali :D lebo ved co,bola som sama a pre mna to bol isty druh zabavy :D ked som uz chodila s mojim byvalym somarom,tak som uz "nepokecovala" .ale co cert nechcel,raz som sa zahlasila a v tom mi prisla dost pikantna rpcka a moj priatel vedla mna :D jaaaaj....to bolo vadenice !! tiez som mala problem mu vysvetlit,ze odkedy s nim chodim som nic take nerobila a ani sa s nikym nestretla !! lenze on mal istu "psychicku poruchu" a bol neskutocny ziarlivec a furt mi to vycital a vyhadzoval na oci,i ked som uz vtedy mala nick niekolko tyzdnov vymazany :D nakoniec jeho ziarlivost a agresivita nas vztah uplne znicila a i napriek tomu,ze ho v podstate este kustik mam rada,nikdy by som si ho uz k sebe nepustila !! NIKDY !!!