Nevera

Príspevok v téme: Nevera
Sklamaná

Dobrý deň,
pred pár dňami, bude to už asi týždeň, som prišla na to, že partner ma podviedol cez facebook s inou ženou...Alebo.. radšej by som začala takto: je žena v mojom okolí, približne 40km, ktorú z celého srdca neznášam. Ešte som ju síce nikdy nestretla, ale proste ju vôbec nemusím. Ja a môj priateľ, sme spolu 3 a pol roka, sme spolu na facebooku v rovnakej skupine, tak si nás oboch pridala do priateľov. Ona po ňom ide, to j zjavné. Vyhladala si jeho tel. číslo, adresu, vek, povolanie, no proste nenormálna ženská. Priateľ sa mi skoro každý deň sťažoval že mu vypisuje ale že on nemá záujem písať si s ňou a odpisoval jej asi raz za 2 dni a tak to bolo až do minulého týždňa. Zistila som, to je jedno ako, že priateľ si s ňou písal sexuálne narážky a dokonca aj ako by si predstavovali spoločný sex, ako by to malo prebiehať a proste normálne sa spolu ,,urobili´´ cez net. Teda tak som to pochopila. Je mi ťažko o tom písať. Priateľovi som povedala že o tom viem a on mi na to povedal, že to bolo iba zo srandy, že mi to chcel povedať, keď budem mať nieked dobrú náladu a zasmiali by sme sa na tom. No ja som na to prišla skôr. Keď som mu povedala, ako veľmi mi tým ublížil a že sa cítim ako najposlednejšia handra a uplne ponížená, bol šokovaný a to doslova, ževraj si neuvedomil že týmto mi môže ublížiť a že dokonca ani nemal zlé svedomie, lebo to nebral ako neveru ale naozaj iba ako že si z nej vystrelil. Lenže v tom chate to vyzeralo tak skutočne.. :( priateľovi to bolo dokonca tak ľúto, že plakal a prisahal mi, že už nikdy nič také nespraví, že si naozaj neuvedomil že mi môže tak ublížiť a že sa cítil ako uplny vol.
Mám mu vôbec veriť? Neviem ako sa k tomu mám postaviť, absolutne sa mi nechce veriť tomu, že to bolo len zo srandy. Už mu neverím tak ako doteraz.
Rozísť sa, či dať mu ešte jednu šancu a dúfať/veriť že sa už nič také nestane?
Ďakujem ak ste si to prčítali až dokonca, viem že je to dlhé, ale kratšie sa to napísať asi nedalo.

Lulita

Cindy - ten kto OZAJ miluje nepotrebuje virtualnu neveru, zaujimave, ze ja nic take nepotrebujem, aby ma cudzi pretahovali, tak asi sa da byt monogamnym

Cindy35

citala som si tuto temu naposledy rano, tak neviem ako teraz, ale dovtedy ste jej vsetci do jedneho zle radili!!!
to vas potesi ze dievca sa rozide, na zaklade dakeho virtualneho nic sa skonci fungujuci vztah, a ona si po par rokoch najde ineho typka co sa bude spravat podobne??

lebo ludia nie su od prirody monogamni, to sa zial neda zmenit, je to tak v genoch. snazime sa to ovladat, niekedy s vacsim ci mensim uspechom, ale kazdopadne nieco ako virtualna "nevera" predsa nemoze znicit lasku. keby si pisal s muzom, tak by som o tom este uvazovala, ale takto absolutne by som si to uz nevsimala

sususu

ja som pisala o tom ze som si pisala s jednym na fb... a bublinka Sendy kde ty vidis nejake rozporuplne informacie v mojich komentaroch? (lebo pravdepodobne mna si mala na mysli)

Lulita

fuha ja skype ani nemam, ja mam stastie na kvazi romantikov na fb mi od neznamych chodia obrazky kvetiniek a srdiecok :)))

Blondula

jedine stastie,ze ani krpcovi sa nechce ist von teraz :D aj ja som natrafila na take typy,co si cez skype robili dobre :-( to bol iny hnus !! oni si normalne honili a ani ma nemuseli vidiet !! stacilo,ze sa na nich niekto pozera :D a ja som to pozeravala s priatelom o com on nevedel :D ten normalne nechapal... ale to uz bolo davno,skype som tiez prestala pouzivat,akurat pred 3 dnami som si ho zapla a hned volaky african mi poslal ziadost na kontakt.urcite volaky "brkohonic" :D to je uz ale nejaky psychicky problem !!

Lulita

Blondula - detto v lete sme cely den vonku, som tu az vecer, ale teraz co, chcela som maleho zobrat do mesta, ale fuci, zima, ja som mala na prd noc, tak trcime doma akurat ma tak chyta unava, ja chodim rada na "čety" porozpravam sa s ludmi, ale nikdy by ma nenapadlo "si robit dobre" s nejakym debilom cez pokec, take ubohe :Dniektorí fakt nevedia, co uz robit, akokeby im drbalo na totalku uz v hlave

Blondula

Lulita,to v ziadnom pripade !! :D sak internet pouzivam aj ja,len trosku rozumnejsie :D a kedze som na dedine,tak nemam potrebu komunikovat na nete :D uz nech je jar,nech sa chodim aj ja vencit so synom a nie len babka s nim chodi na spaciry :D ja nenavidim zimu !!!! takze je problem ma vytiahnut von :D

Blondula

ono sa hovori,ze "muzom trva cely zivot,pokym sa prestanu otacat za inymi zenami" ...
pokym ma clovek po ruke internet a je sam,bez pertnerky,ta NEVERIM,opakujem NEVERIM,ze ho to nelaka nakuknut na nejaku stranku,alebo chat ! ... ja,kedze som sa oklamala,tak uz by som sa nikdy nedala nabachorit laskou cez internet !! lebo urcite by som bola z niekolko XY dalsich lasok :D :D
...takze DOVERA je v mojom pripade len poistovna,ine nic !! :D