Dobrý deň,
pred pár dňami, bude to už asi týždeň, som prišla na to, že partner ma podviedol cez facebook s inou ženou...Alebo.. radšej by som začala takto: je žena v mojom okolí, približne 40km, ktorú z celého srdca neznášam. Ešte som ju síce nikdy nestretla, ale proste ju vôbec nemusím. Ja a môj priateľ, sme spolu 3 a pol roka, sme spolu na facebooku v rovnakej skupine, tak si nás oboch pridala do priateľov. Ona po ňom ide, to j zjavné. Vyhladala si jeho tel. číslo, adresu, vek, povolanie, no proste nenormálna ženská. Priateľ sa mi skoro každý deň sťažoval že mu vypisuje ale že on nemá záujem písať si s ňou a odpisoval jej asi raz za 2 dni a tak to bolo až do minulého týždňa. Zistila som, to je jedno ako, že priateľ si s ňou písal sexuálne narážky a dokonca aj ako by si predstavovali spoločný sex, ako by to malo prebiehať a proste normálne sa spolu ,,urobili´´ cez net. Teda tak som to pochopila. Je mi ťažko o tom písať. Priateľovi som povedala že o tom viem a on mi na to povedal, že to bolo iba zo srandy, že mi to chcel povedať, keď budem mať nieked dobrú náladu a zasmiali by sme sa na tom. No ja som na to prišla skôr. Keď som mu povedala, ako veľmi mi tým ublížil a že sa cítim ako najposlednejšia handra a uplne ponížená, bol šokovaný a to doslova, ževraj si neuvedomil že týmto mi môže ublížiť a že dokonca ani nemal zlé svedomie, lebo to nebral ako neveru ale naozaj iba ako že si z nej vystrelil. Lenže v tom chate to vyzeralo tak skutočne.. :( priateľovi to bolo dokonca tak ľúto, že plakal a prisahal mi, že už nikdy nič také nespraví, že si naozaj neuvedomil že mi môže tak ublížiť a že sa cítil ako uplny vol.
Mám mu vôbec veriť? Neviem ako sa k tomu mám postaviť, absolutne sa mi nechce veriť tomu, že to bolo len zo srandy. Už mu neverím tak ako doteraz.
Rozísť sa, či dať mu ešte jednu šancu a dúfať/veriť že sa už nič také nestane?
Ďakujem ak ste si to prčítali až dokonca, viem že je to dlhé, ale kratšie sa to napísať asi nedalo.
Nevera
Ak sa vam zenam cosi na svojom, alebo druhom muzovi nezda, hned vyhlasite, ze su kkti a vselico mozne. Hlavna vec, ze neaka sem nizzsie pisala, ze tiez takto si pisala s neakym muzom. Jej to zistil, ale vôbec to nelutovala, hned by sa s nim najradsej rozisla, Kasle na to, co citil on. Ako mu tym musela velmi ublizit, a pokazit tak dovtedajsi vztah. Urcite sa v jeho ociach dost zho..dila.
Niesme dokonali/sväty, ani vy zenie nie. Ale netreba hned vsetkych hadzat do jedneho vreca, urcite nie.
Zmazal si FB, urobil kroky, ktorymi chce zabranit kontakt s nou. Vysvetlil jej, ze ked si s nou pisal, myslel to so srandy, necitil sa previnilo. Takze z jeho strany to nebola nevera!! A vsak asi nieje dostatocne empaticky, co je malo kto, aby vedel, ze tym ublizuje svojej milovanej. Nasledne ked to zistil, olutoval to a teraz sa tym trapi. Snazi sa to napravit, zmazal si FB. Mozno tam mal uplne vsetkych, dlhorocne. Takze to prenho nebolo len obycajne maznutie. Co by este mal spravit?
On ju nepodvazdal. Ta nizsie co uviedla svoj zazitok, ona toho svojho podviedla, pretoze to myslela uplne vazne, co s nim pisala. Mal sa s nou hned rozist.
Uplne suhlasim so GeorginaBK. Nevera sa neodpusta!!! Ale hovorime tu o nevere, nie o takom pisani si. Ale jasne, spravil peknu hlupost. Ale ak by to bola z jeho strany nevera, predsa by si dal dobry pozor na to, aby si sa to nedozvedela, a hned mazal vsetky taketo spravy.
Akoze ja neviem, ako by som reagoval, keby sa mi to stalo. No myslim, ak by som videl fakt uprimnu lutost z druhej strany, tak by som jej urcite odpustil a dalej veril. Bez dôveri to neide...
nirv sme hlupe a naivne, a oni su prefikani a klamu... mali by sme sa zobudit, teda ja som sa dufam už..
Ďalšia trubka čo sa nechala ukecať smutnými očami ach Jaj...prečooo, prečo sme také...
rozíď sa s ním, práve som spravila to iste, chlapi su k****
omg, ze sa ti to chystal povedat, ked budes mat dobru naladu, to je uplny magor, odid od neho ak sa nechces cely zivot trapit s chu...m, tu nie je co odpustat, ked je niekto mimo, je mimo
Ďakujem vám, ale nebudem odpisovať na každý príspevok. Boli sme aj dnes spolu, ráno aj večer, vidím že na to stále myslí, keď som mu to vyhodila na oč predtým hovoril že nemal zlé svedomie ale teraz už má a cíti sa vinný. Asi to fakt ľutuje.Neviem ako by som to povedala ale pozerá sa na mňa s takou ľútosťou v očiach, že aby niečo zasa nepokazil. Veď kto ste niečo také zažili tak viete.. :)
Ale proste po tomto sa nedám tak jednoducho zlomiť. Ja to nemám ešte v hlave všetko uložené, cez týždeň som nad tým rozmýšlať nemohla,nemala čas, teraz to na mňa dolahlo cez víkend, aj keď už je pondelok.. :D
Ale tým chcem povedať že zostanem s ním a uvidím ako to bude ďalej, naozaj ho milujem ale ak by som ešte raz niečo také zistila, alebo by som sa len niečo dopočula, myslím že by bol koniec... Nedám si skákať po hlave, aj keď by bolo veľmi ťažké opustiť ho, asi najťažší krok v mojom živote.
Dnes si zmazal FB konto ....
nevera je moja špecialna tema, viem o nej veľa z mužskeho pohľadu i zo ženskeho a na neveru je len jedna rada ktorej sa ale držia iba silny ľudia (muži aj ženy) a taky ktory chcu mať ešte niekedy pekny život. Ta rada znie: neveru neodpušťať. Polož si otázku, načo to budeš skúšať znovu, o 3 roky s nim budeš mať decko a urobi to znovu - tam už na vyber veľmi nebude kvoli decku a majetkom. Rozmyšľaj ako mudra žena , nie naivna žena. A plož si otázku: prečo plače teraz, vtedy neplakal keď si vypisoval "sexotinky" s tamtou? a po ďalšie, ak by to bol chlap, ktory ťa MILUJE( prečo ešte stale ľudia nevedia čo toto slovo znamena, v dnešnej dobe plnej informácii??) jednoducho by ju nedal do priateľov, to po prve, po druhe zablokoval by ju a po tretie hlavne žiadna komunikacia. Veď komunikacia je prostriedok na ziskavanie info. A info ziskvame keď niečo chceme poznať, vedieť.....ach ľudská hlúposť je nekonečná.
Súhlasím s babami. Ja som si tiež myslela, ako dobre ho poznám, hoci sme spolu boli kratšie ako vy dvaja, ale to nie je veľmi podstatné, lebo ani po 10 rokoch nebudeš úplne poznať toho človeka. Takže, ver mu, keď chceš, odpusť mu to, keď chceš (lebo nič iné od tejto témy ani nečakám), ale raz môžeš trpko ľutovať.
Myslim si, ze keby mu tie spravy od tej ženskej tak velmi extra vadili.. tak by si ju jednoducho vymyzal! zablokoval! je veľa možnosti...a to, že si ho pridala..len kvoli tomu,že je v rovnakej skupine..to mi tiež nesedí :D No..neviem či sa niekedy dozvieš pravdu,ako to naozaj bolo.. ale rozhodne mu tu šancu daj..skus to, a ked sa v buducnosti zopakuje niečo podobne...vtedy to ukončiš a povieš si dosť,a že si to aspoň skusila:))) Držim palce!
Samci si myslia že akí sú ohromne múdri, stačí im zaklamat niečo typu, že veď to bola len sranda, a ešte v tebe vyvolá pocit viny. Ani im nevadí že všetci vedia, že klamú, veď stačí klamať a zapierať, prinajhoršom sa rozplakat....