Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera

Príspevok v téme: Nevera
Sklamaná

Dobrý deň,
pred pár dňami, bude to už asi týždeň, som prišla na to, že partner ma podviedol cez facebook s inou ženou...Alebo.. radšej by som začala takto: je žena v mojom okolí, približne 40km, ktorú z celého srdca neznášam. Ešte som ju síce nikdy nestretla, ale proste ju vôbec nemusím. Ja a môj priateľ, sme spolu 3 a pol roka, sme spolu na facebooku v rovnakej skupine, tak si nás oboch pridala do priateľov. Ona po ňom ide, to j zjavné. Vyhladala si jeho tel. číslo, adresu, vek, povolanie, no proste nenormálna ženská. Priateľ sa mi skoro každý deň sťažoval že mu vypisuje ale že on nemá záujem písať si s ňou a odpisoval jej asi raz za 2 dni a tak to bolo až do minulého týždňa. Zistila som, to je jedno ako, že priateľ si s ňou písal sexuálne narážky a dokonca aj ako by si predstavovali spoločný sex, ako by to malo prebiehať a proste normálne sa spolu ,,urobili´´ cez net. Teda tak som to pochopila. Je mi ťažko o tom písať. Priateľovi som povedala že o tom viem a on mi na to povedal, že to bolo iba zo srandy, že mi to chcel povedať, keď budem mať nieked dobrú náladu a zasmiali by sme sa na tom. No ja som na to prišla skôr. Keď som mu povedala, ako veľmi mi tým ublížil a že sa cítim ako najposlednejšia handra a uplne ponížená, bol šokovaný a to doslova, ževraj si neuvedomil že týmto mi môže ublížiť a že dokonca ani nemal zlé svedomie, lebo to nebral ako neveru ale naozaj iba ako že si z nej vystrelil. Lenže v tom chate to vyzeralo tak skutočne.. :( priateľovi to bolo dokonca tak ľúto, že plakal a prisahal mi, že už nikdy nič také nespraví, že si naozaj neuvedomil že mi môže tak ublížiť a že sa cítil ako uplny vol.
Mám mu vôbec veriť? Neviem ako sa k tomu mám postaviť, absolutne sa mi nechce veriť tomu, že to bolo len zo srandy. Už mu neverím tak ako doteraz.
Rozísť sa, či dať mu ešte jednu šancu a dúfať/veriť že sa už nič také nestane?
Ďakujem ak ste si to prčítali až dokonca, viem že je to dlhé, ale kratšie sa to napísať asi nedalo.

Bublinka-Sendy

Ja takymto sexulanym hratkam neverim.....mozno som uz stara alebo co ale ak raz mam partnera bezohladu na to ci s nim som spokojna alebo nie ale toto by malo ostat medzi partnermi...nie som moralistka ale pisat si s cudzym clovekom aeste udajne s takym co mi l.ezie na nervy taketo prudke pikantnosti tak to nie je na moj zaludok.....a este zo srandy......no neviem-ja osobne nechcem partnerov s takymto zvlastnym zmyslom pre humor:-) :-) :-) :-) :-) dufam ze toho mojho nikdy pri nicom takom ani podobnom nenacapem.....

Bublinka-Sendy

Som asi menej doverciva alebo co.......mne sa stalo nieco podobne......trosku davnejsie deste pred mojim manzelom som mala priatela celkom nam to klapalo....robili sme v rovnakej firme...nebudem menovat ale zaoberali sme sa predajom tovaru na splatky.....mali sme tam sluzobny zakaznicky telefon ktory sme jasne ze pouzivali ak seftvo nebolo v praci tak aj na nase mladicke ulety a vyvolavacky aj tam kde netrebalo....na kontakt s verejnostou prijali raz jednu babenku....nie moc peknu sice sikovnu v praci ale v sukromi moc nie.....a tak si nasi chalani z nej sli vystrelit tak ze jej zacali volat najptrv akoze pracovne a potom ju zacali balit.....ten moj bol dost vyrecny takze sa toho ujal on.....nemysleli to zle nechceli jej ublizit ani ju trapit len ju trosku provokovali.....bola som pri tom pocula som vsetko......postupne to stopli lebo to nemalo zm ysel baba bola hlupucka a chalanov to prestalo bavit.....az kym som raz jedneho krasneho dna nencapala toho mojho ako jej vola..samozrejme hze sa nebavili o pocasi:-) ...rychlo sa vyhovoril ze sa s chalanmi dohodli ze este posranduju..samozrejme oni ho krili-spravni kamosi:-) od vtedy sme sa casto koli tomu hadali az som s tym sekla....a v tom je ta pointa......ak by to bola sranda tak nema problem aj nadalej srandovat aj predo mnou .....ale preco to tajil?zrazu?

Bublinka-Sendy

A-drucker.......s druheho pohladu s tebou sice suhlasim ale z toho prveho mi to aj tak nejde nejako do hlavy:-) :-) :-) :-) neviem.....sex je pre muzov celkovo dost zaujimava tema vies srandovat hsa samozrejme da aj na to len mna to zaraza na tom ze to bolo potajomky cize-a aj to ze ako pise sklamana ze to bolo od zaciatku az po koniec.....a chlapik nemusi byt zbehly na internete aby ho take nieco nerajclo...:-) :-) :-) celkovo maju chlapi ohladom sexu vacsiu potrebu a predstavivost takze toomu ze to jemu nicnerobilo nejako nemozem uverit......keby si robil sranduaj zo svojou priatelkou tak to berem......ale potajomky a potom rychlo pouzil to ze ooooo on by jej to povedal pri jej lepsej nalade?no ja neviem mne to pride take nejake vselijake:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bublinka-Sendy

Drucker ano viem ako to myslis......no zasa povedzme si pravdu-ktory chlap ostane chzladny ked s'im sw niekym napise uplnu kompletku celho sexu od drazdenia az po koniec?a ja som to myslela hlavne tak ze neviem aky je kto ale ak mi niekto ide na nervy tak prepac ale nebudem si z neho robit srandu taku ze sa s nim u:robim cez net i ked len cez pismenka......jasne ze povedal ze je to zo srandy......a co jej mal preboha povedat?a z druhej strankyon jej to ani vlastne nepovedal.....prepac ale ak by toto bola fakt sranda tak chlapik, jej to bez problemov povie a netajil by jej to s trapnou vyhovorkou ze jej to udajne chcel povedat pri jej dobrej nalade....fakt si myslis ze ak by na to ona neprisla tak on jej to povie?pochybujem.....vsetci sme len ludia nad tym niet co rozmyslat....chlapik si zaspasoval s mladou babou ano teraz to moze uprimne lutovat mozno ze si aj uvedomil ze to bola blbost........ale ver tomu ze toto sranda nebola......uz len z tooho ze a,k mu naozaj ta baba vadila tak tak by ho ani z kilometra nemalo napadnut si z nou potajomky rozpisovat o sexe....a ano samozrejme mas pravdu -mohlo iist aj o sranduale po tom cco tu pisala sklamana tak pochybujemft..to je moj nazor.......

Bublinka-Sendy

No nech to citam ako chcem-myslim moje prispevky tak mi fakt nejde do hlavy ako si sa tam ty SUSUSU ocitla pretoze teba som tam nespomenula........ale nevadi ....O_o.......ved ja tam jasne pisem druckerovi moj nazor najeho nazor a potom mu pisem o prispevkoch dotycnej cize sklamanej-tej ktora tuto temu vytvorila........ako si sa ty tam nasla tak to mi ostane navzdy zahadou.........a co mi pripadalo rozporuplne?tak napriklad to ze-z jednej sstranky sa jej s;kiooro kazdy den stazuje ako ho dotycna obtazuje a z dtuhej sa s nou s.prepacenim zrobi cez net...a rste par veci tiez dost odveci.......:-)

Bublinka-Sendy

SUSUSU ????????a ty si preboha akoze ako dossla na to ze ja myslim tvoje komentare?????????????prepac ale toto ma teraz ft zaujima z akeho podivneho dovodu si prisla na to ze riesim nejake tvoje komentrae????a este pises ze pravdepodobne teba som mala na mysli?a to si ako na toto preboha dosla?????absolutne som teba nerisilla popravde ani neviem co si ty pisala.....

drucker

Bublinka-Sendy, ale ja si praveze nemyslim, ze sa on takto pisanim spravil. Ak ju neakym sposobom nema rad, ked mu liezla fakt na nervy.. tak naozaj si mohol z nej len takto vystrelit. Bez toho, aby ho to neak drazdilo. Nemusel byt neverny.
Ano spravil riadnu hlupost, riadne to prehnal. Ale naozaj je aj taka sanca, ze to bolo z jeho strany cisto len so srandy.. Mohlo mu to byt uplne ftipne.
Je antitalent na pocitace, na net. Cize zrejme by ho ani vo sne nenapadlo, ze sa niekto vie aj cez net spravit. Tak fakt si myslel, ze on aj ona si len tak sranduju, a vôbec nic ineeee
Mna by tiez moc takto nenapadlo, pisanim sa s neakou spravit:D... Tiez by som sa asi smial na tom, co mi druha strana pise:D...
Dobre, FB si zrejme nezmazal, kedze sa to vraj neda. Ale teraz aspon uplne ukoncil s nou kontakt,, este nech ju aj zablokuju. Podla mna fakt o nic neslo...

pre inych, raz som cital: Ako o vsetko, aj o lasku sa treba starat:). Zamilovanost kazdemu skonci. Vsak ti ktori sa o svoju lasku aj staraju, tym samozrejme vydrzi aj navzdy:)...