dajte radu ako najst normalneho chlapa, netvrdim ze takí chlapi nexistuju, ale v dnesnom svete to je uz normalne vynimka. Viem, ze su cesty napr. diskoteky (no tam by som bola asi uz trosku stara), sport, konicky, alebo pod. Alebo si myslite, ze to radsej nechat na osud??? Lenze mna prave osud strasne sklamal a kvoli nemu som prisla o krasny 9 rocny vztah
Kde hladat chlapov
kocka12 a aký je to normálny chlap podľa teba?:) Tie diskotéky alebo bary by si mohla skúsiť, veď sú aj také viac na úrovni, kde chodia "starší".
jéj ale ste sa tu rozpísali :D
Najviac sa stotožňujem s názorom, čo tu dal Mimulus :
"Ak sa niektorá z Vás naozaj zamiluje tak prehliadne všetky nedostatky toho do koho sa zamiluje. Takže všetky príspevky v tejto téme sú bezpredmetné :D "
Takže áno som ženská, ktorá keď miluje, tak miluje ako sa len dá. Len tak mimochodom nie som žiadna škrata, veľa mužov v mojom okolí sa čuduje, že som sama a myslia si že mám rady nápadníkov. Ale nemám. Mám za sebou jedno veľké trápenie z minulosti, na ktoré nikdy nezabudnem a s týmto bude musieť žiť aj ten môj možno nastávajúci priateľ.
kocka12 - v tejto téme by ti mali podľa mňa odpovedať len chlapi ale je to môj názor. A máš pravdu dokonalý muž neexistuje nikde ale nikde nie je napísané ani to, že na diskotéke nestretneš svoju životnú lásku s ktorou si založíš rodinu. Nikde nie je napísané, že ten do ktorého sa zaľúbiš nebude fajčiť alebo piť, a možno ak si nájdeš nefajčiara tak si tieto zlozvyky bude kompenzovať tým, že ťa bude tĺcť. Ak sa zamiluješ tak ti bude úplne jedno ako ten človek vyzerá a aké má zlozvyky, pretože budeš jednoducho zamilovaná a svojho životného partnera môžeš stretnúť kdekoľvek. Nie len na horách alebo v knižnici ale dokonca aj na diskotéke alebo v práci. Dokonalý chlap neexistuje a čo je podľa teba normálny to vieš len a len ty sama. Ty si si stanovila kritériá tak teraz si takého musíš bohužiaľ hľadať. Alkoholika? Fajčiara? Tak vždy lepšie ako narkomana, pedofila alebo agresora ale to je už na tebe. Osud? Áno podľa mňa tiež existuje a ja osobne v osud verím ale čo sa týka teba tak ako sa hovorí kto nehľadá tak nenájde. Takže čakať či ti na dvere zaklope tvoj vysnívaný princ, ktorý bude mať na sebe batoh s desiatou a vo fľaške malinovku, bude oblečený športovo a v ruke bude držať knižku je nanajvýš nerealistické. A ešte sa ti musí aj páčiť.
porozpravaj co a kde robis :) nech sa trochu zasnivam, dnes mi moj 6 rocny zahlasil, ze nechce zit na Slovensku :D jaj pravdu ma dieta moje, ani ja
sejla - nie si na SR teraz?
Inak ten spomenutá časť LDN Notting Hill je krásna štvrť..úžasná:)