dajte radu ako najst normalneho chlapa, netvrdim ze takí chlapi nexistuju, ale v dnesnom svete to je uz normalne vynimka. Viem, ze su cesty napr. diskoteky (no tam by som bola asi uz trosku stara), sport, konicky, alebo pod. Alebo si myslite, ze to radsej nechat na osud??? Lenze mna prave osud strasne sklamal a kvoli nemu som prisla o krasny 9 rocny vztah
Kde hladat chlapov
Ja som chlap a preto sa moji kamarati spravaju predo mnou otvorene - poviem ti, ze ti najvacsi grazli, povrchni frajeri, dobre obleceni a dobre vyzerajuci lahko zbalia babu - dokazu ju tak namotat, ze si o nich mysli, aki su anjeli - potom mam kamosov, ktori nevypadaju tak dobre, ktori nechodia do posilky, nevedia sa dobre obliect, ale povahovo su taki, ze tu babu by zboznovali, boli by jej verni, boli by k nej velmi dobri, boli by super otcovia, len takych moc baby nechcu. Ako sa hovori: Zli chlapci dievcata trapia a dobri nudia. Urcite mas vo svojom okoli mnoho dobrych slobodnych volnych chalanov, len prave kvoli tomu co tu pisem ich mozno nevidis...
shy - pravdu mas
trabant myslíš? Podľa mňa je to presne naopak...
shy ale to je trtko, nie chlap
Pre mňa je na ceste k normálnosti chlap, ktorý nepije a nefajčí.
kocka12 - definuj čo je podľa teba ,,normálny chlap,,? :D
Skus chodit von..sportuj, sprav si nejake konicky..ale nehladaj nasilu, to co sa ma stat stane sa...ja som toho svojho nasla na diskoteke a to som myslela, ze tam sa normalny najst neda tak skus aj ty zajst niekam do baru..ale cez internet to podla mna nieje ono..to je skor uz pre tych bezmocnych...
Tak na diskotekach tazko stretnes niekoho normalneho, vyhybala by som sa aj pokecu. Idealnu su tie konicky, zaujmy, tam mozes stretnut niekoho podobne naladeneho. Niekto normalny sa da najst aj cez internetove zoznamky, ale to treba mat stastie, vacsinou ti chlapi za moc nestoja. Ale ked budes dlhsie hladat, urcite najdes.
No, keď budeš len chodiť práca-domov, tak osud ti nepomôže. Najideálnejšie sú tie koníčky a šport, či spoloční známy