24 a vrásky na čele

Príspevok v téme: 24 a vrásky na čele
lenuška

ahojte, viete mi niečo poradiť na hlboké vrásky na čele? som ešte dosť mladá mám len 24, no tieto mimické vrásky ma trápia už dlhšie, mám ich dosť výrazné, no nechcem zbytočne zaťažovať svoju pleť krémami na zrelú pleť, myslím, že by to ani nebolo vhodné. Poradíte mi niečo? Ďakujem

Tinka26

Mne pomohol na úplne hlboké vrásky, čo mi ani botox nepomoholl, po roku to bolo naspať a ešte hlbšie, tak pomohol mi až vitamín E, hustý olej, ktorý si potieram priamo na vrásky 1x denne, objednávam ho na www.bellmedi.sk a je to fakt topka, myslela som si že bude v starobe vyzerať ako pneumatika, no zdá sa že na hlboké vrásky aj v mladom veku fakt niečo účinne existujé, benefitom je len že je to prirodne, ľutujem 200e čo som dala na vyplnovanie, niekedy je fakt lepší prirodny olej za 20e ako toto.

emazara

Môžem ti odporučiť séra z www.iuvenio.com, je to česká kozmetika bez farbív a parfémov a veľmi mi s týmto istým problémov pomohla. Môžeš vyskúšať vzorky a uvidíš.

Margareta465

Vyskúšaj perfektnú prírodnú kozmetiku iuvenio. Je bez farbív, parfémov, veľmi šetrná na pleť. A majú aj výborný peeling Restart, ten krásne pleť vyhladí.

Alzberta

Niekde som to tu už písala. Vieš tie krémy na vrásky moc nepomáhajú. Kludne použi aj nejaký bežný krém, ale hlavne si tie miesta kde máš najviac vrások poriadne masíruj každý deň. Miesto sa tak prekrví a vrásky nebudú také výrazné. Osobne s týmto postupom mám super skúsenosti hlavne v oblasti očí. No a potom treba vyrovnanie vrások podporiť aj z vnútra. Dnes už sú rôzne lieky a dokonca aj voľnopredajné. Napríklad Impreskin je dosť dobrý liek na vrásky. Tu sa o ňom dočítaš viac: track.impreskin.com. Ja ho dávam každej babe ktorá príde ku mne do salónu a má hlbšie vrásky. Všetky si zatiaľ pochvaľujú.

DlVERGENCIA

panebožee!!! tieto trápne reklamy... urcite japonky poznali pred 20 r daky kolagen tipujem za 100€ a viac ze stoji...

to musi byť magor čo ti toto uverí..

je to genetika japonky vsetke vyzeraju rovnako...
činanky to iste... a stihle nie su koli nejakej tukozrutskej polievke ale koli tomu ze jedia ryzu, zeleninu a tuhe korenene jedla ktore podporuju travenie... proste zivotny styl...

DlVERGENCIA

tak radšej nepoužívaš krém žiadny..? hej? :-D
ked budeš používať krémy s Q10 tak tým nepokazíš nič, ja používam kremy proti vraskam od 18 asi a nemám žiaden problem, čiže 10 rokov,

vrásky na čele máš z toho že robíš grimasy, mraštíš čelo, čo je u mna nepochopitelné, že na čo to niekto robí, a potom plače že má vrásky,..
trepa sa zbaviť toho zlozvyku, v prvom rade...

a jediné čo ti pomože je botox...