Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý menzes

Príspevok v téme: Prvý menzes
Zuzzin

Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?

Emmmis

Ahojte- mam 12 a uz od 10 mam vytok, niekedy ma boli strasne v podbrusku ze sa nemôžem ani postavit a boliva ma hlava a ked idem na wc tak tam je len obycajny vytok a semtam je tam trosku tmavsie miesto vytoku az do hneda myslite si , ze to uz dostanem? Mama to mala uz v 10

RomcaPomocnica

Lili:vyzerá to že áno
Karkulka:no je strašne individuálne niektorá to dostane v 11,12 niektorá v 15tich je možné že to už prišlo no tie flaky sú pred menzesom(menštruáciou)
Ak máte hociaké otázky rada poradím

kaarkulkaa

Ahojte mam 12 o mesiac mam 13 .Moja mamina to mala prvý krat v 12. Aj moje spoluziacky to maju uz dlho aj mladsie.Asi uz mesiac ma boli v podbrusku ale stale nic,iba take zlte az tmavo-zlte flaky(ak mi to moze niekto vysvetlit dakujem

Lili2204

Mám 13 rokov a už 5 dní mam hnedy vytok a niekedy aj krv ale tieto 2 dni iba hnedy vytok asi som uz menzes dostala že ? Mamine som to ešte nehovorila pretože nie som si istá

Bnb

Opýtaj sa maminy kedy ona dostla menzes a +- aj ty to tak budeš mať. Teoreticky by si to už mohla dostať, predtým než som to ja dostala nejakých pár mesiacov pred som tiež mala hnedý výtok a aj ma bolelo raz v podbrušku.
Do školy si pre istotu nos vložku ked máš obavy. Pamätaj, že nie je hanba mať menzes alebo ked niekto uvidí, že ideš s vložkou na záchody ;-) Ale je pochopiteľné, ked chceš byť nenápadná.
Mame to povedz ako normálnu vec, je to ako každá iná téma o ktorej sa rozprávate :) Ved tieto časy zažíva predsa každá žena.

sis 11

Ahojte. Ja mám 11 rokov meriam 165 a vážim 46 kg. Už asi rok a jeden mesiac mám niekedy biely niekedy žltý výtok a posledné dva dni ma v škole strašne bolelo v podbrušku a som muslela cvičiť lebo učiteľ ma nechcel ospravedlniť. A hocikedy sa mi na nohavičkach objavuju hnede škvrny? Mohla by som to už teraz niekedy dostať? Bojím sa že to dostaňem v škole. A ako ste to povedali svojej mame keď vám o tom ešte nerozprávala? Vopred ďakujem.

sis 11

Ahojte. Ja mám 11 rokov meriam 165 a vážim 46 kg. Už asi rok a jeden mesiac mám niekedy biely niekedy žltý výtok a posledné dva dni ma v škole strašne bolelo v podbrušku a som muslela cvičiť lebo učiteľ ma nechcel ospravedlniť. A hocikedy sa mi na nohavičkach objavuju hnede škvrny? Mohla by som to už teraz niekedy dostať? Bojím sa že to dostaňem v škole. A ako ste to povedali svojej mame keď vám o tom ešte nerozprávala? Vopred ďakujem.