Poradte prosim nejake triky aby som vypestovala dlhe zdrave vlasy :) Dakujem
Dlhe vlasy
Takisto som odjakziva tuzila po dlhych, krasnych, zdravych vlasoch. No ale zial, kazdemu to proste asi nie je sudene:) Niekedy ani ta predispozicia nepusti.
mne osobne teda nepomohol ziadny pripravok na rast vlasov. akosi samo sa mi to upravilo, ze som sa zacala pravidelne podstrihavat a zacali pekne rast:)
Áno, to je pravda, ono zdravá a vyvážená strava má vplyv fakt na všetko :)
Treba zacat zdravsie papat:) Vsetko sa odraza na vlasoch, najma teda zivotosprava, to je vseobecne zname.
Bohvie, kedy to takto vzniklo, že sa takto začali vnímať dlhé vlasy. Ale tak keď si zoberieš, tak kedysi aj chlapi nosili také tie načančané parochne.
Preco to tak ludia vnimaju, ze len dlhe vlasy su pekne vlasy?:) Akosi odjakziva to tak je zauzivane, ze sa to tak vnima, ale nechapem preco, aj kratsie vlasy mozu byt krasne:) Pokial su zdrave, samozrejme.
Najlepšie je pre vlasy, keď sa o ne s láskou a kvalitne žena stará:) Vtedy sa jednoznačne odvďačia tým, že vyzerajú pekne a zdravo. To je proste základ.
mne takisto pomohlo, ked som sa zacala pravidelne davat podstrihnut, myslela som si, ze je to vymysel, ale fakt to funguje:) treba skusit
Tak ja by som to neriesila tabletkami rozhodne, staci zmenit stravu a podla mna sa vysledky ukazu rychlo.
chess - aboutchess.net